inzercia, predaj, predám, bazár

Prenájom garáže v uzavretom areáli pod kamerovým systémom

Kategória: Garáže

Realitná kancelária AMIS REAL  Vám ponúka na prenájom garáž / skladový priestor v uzavretom areáli, ktorý je pod kamerovým systémom. Výmera garáže/ skladového priestoru je 15m2. Vstup do areálu je cez uzamykateľnú bránu, osvetlenie pri vstupe cez fotobunku. V garáži/ skladovom priestore je samostatné osvetlenie. Voľné od 01.11.2022.

Garáž/skladový priestor:
Úžitková plocha:  cca 15 m2
Rozmery: cca 3m x 5m

Nájom za garáž/skladový priestor

70,- Eur / mesačne

Ak Vás naša ponuka zaujala, tak neváhajte a kontaktujte nás, radi Vás privítame na osobnej obhliadke.
Prenájom garáže v uzavretom areáli pod kamerovým systémom
Podobné inzeráty
Na prenájom garáž / sklad v uzavretom dvore v Nových Zámkoch
Ponúkame na prenájom nové betónové garáže v uzavretom dvore na rohu Komárňanskej / Konopnej ulice v Nových Zámkoch. Garáže majú plechové dvere - vstup šírky 2,95 m a výšky 2,05 m , vnútorné rozmery garáže dľžka 5,5 m , výška 2,15 m. Každá garáž ma zavedenú el. prípojku, 220 V zásuvku , osvetlenie a vlastný elektromer. 380 V prípojka v areáli, po dohode možnosť zaviesť do garáže. Areál má kamerový systém a osvetlenie. Cena prenájmu 100 € / mesiac + energia podľa spotreby.
Prenájom garáže, Turbínová, Bratislava-Nové Mesto, vhodná aj
Ponúkame Vám na prenájom samostatne stojacu garáž, na Turbínovej ul. Bratislava – Nove Mesto, ktorá sa nachádza v rade garáží oproti Bowlingovému Národnému Centru. Zastavané plocha garáže je 18 m2, je suchá, nezateká do nej a bude pred odovzdaním nanovo vymaľovaná.  Garáž má manuálnu dvojkrídlovú  bránu, zabezpečenú zámkami.   V garáži sa nenachádza elektrika,  je vhodná aj ako skladový priestor. Konštrukcia garáže panel Cena za prenájom garáže je 110 €/mesiac (platby za prenájom sa platia kvartálne). V prípade záujmu kontaktujte tel. číslo: / email: bodriova@ Provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 110,- EUR. Realitná kancelária zabezpečuje: Obhliadku garáže. Celkový právny a poradenský servis a právne poradenstvo Vypracovanie zmlúv. Zabezpečenie odovzdania garáže (vrátane odovzdávacieho protokolu).
NA PRENÁJOM - garážové miesto na Molecovej ulici, BA IV
Realitná kancelária RE/MAX exkluzívne ponúka na prenájom parkovacie miesto v garáži pod bytovým domom na Molecovej/Gabčíkovej ulici v Bratislave v Karlovej Vsi. Parkovacie miesto je k dispozícii na prenájom tak pre obyvateľov bytového domu - pre pohodlný vstup suchou nohou k bytu, ale tiež pre obyvateľov v okolí. Vstup do parkovacej garáže je za bránou s diaľkovým ovládaním pre komfortné otváranie z auta. Parkovacie miesto má cca 12m2. Keďže garáže sú v uzavretom priestore, o spoločné priestory sa stará domový správca, sú pravidelne čistené a udržiavané. Bezpečnosť je riešená vonkajším i vnútorným kamerovým systémom. Ak potrebujete viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma. Keďže naša kancelária je súčasťou bytového domu na Molecovej/Gabčíkovej ulici, parkovacie státie Vám rada kedykoľvek sprístupním. :)
Prenájom garáže alebo skladové priestory
Dobrý deň, dám do prenájmu modernú novú garáž, ktorá sa nachádza v uzavretom osvetlenom areáli zabezpečenom kamerovým systémom a alarmom. Rozmery garáže š.3,10m, d.5,85m, v.3m. Garáž obsahuje 2x el. zásuvky, 1x svetlo, alarm, diaľkové ovládanie na bránu Hormann. V prípade doplňujúcich otázok ma prosím kontaktujte na tel.č.
Garáže na prenájom
Prenajmem 3x garáže, v stráženom a uzavretom objekte v Seredi, v areáli bývalého Tekomu. Garáže disponujú elektrickou energiou. Cena mesačného nájmu jednej garáže je 80 eur. Viac info na tel.
Garáž na predaj Bratislava 1
Ponúkame na predaj tehlovú garáž s elektrinou na ul. Mýtna, hneď vedľa rezidencie Blumental. Garáž sa nachádza v radovej zástavbe garáží vo dvore uzamknutom bránou. Zastavaná plocha garáže je 21 m2, vnútorná rozloha garáže 16,7 m2. Strop garáže sa zvyšuje smerom od dverí smerom do vnútra garáže. Garáž je suchá, nezateká, je v nej nová elektroinštalácia, poter a je vymaľovaná. Bez ďalších investícií. Má samostatný elektromer, vetracie otvory a sklobetónový svetlík. Vo dvore je naviac niekoľko parkovacích miest. Pozemok pod garážou vlastní Hlavné Mesto SR Bratislava, nájomné za pozemok je 35 Eur/mesiac. Potenciálne je možnosť odkúpiť pozemok od mesta (niektoré susedné garáže majú v súkromnom vlastníctve aj pozemok). Vlastníci garáží majú právo prechodu cez dvor. Rozmery garáže: - vnútorné rozmery garáže 6,25 m x 2,70 m (dĺžka x šírka) - svetlá výška pri dverách cca 200 cm - svetlá výška na konci cca 260 cm - vnútorná výška dverí 189 cm - vnútorná šírka dverí 210 cm