inzercia, predaj, predám, bazár

Prenájom - krásny staromestský byt v centre Košíc

Kategória: Byty

* krásny staromestský byt na prenájom
* 2 izbový
* kuchyňa, obývacia izba, spálňa / možnosť zmeny obývacej izby na ďalšiu spálňu /
* 2 x WC
* pavlačový tehlový dom
* Štúrova ulica
* 1 200 €/mesiac / mesačne

Top Real Košice ponúka krásny 2 izbový byt v historickom centre Košíc neďaleko Auparku na Štúrovej ulici.
Veľký priestranný tehlový byt je v pavlačovom dome s vnútorným dvorom, byt bol kompletne zrekonštruovaný.
Byt je využiteľný ako príjemné staromestské bývanie s plnou občianskou vybavenosťou, alebo ako kancelária pre Vašu firmu.
Priestranné svetlé izby s vysokými stropmi sú orientované do centra mesta a do vnútorného dvora.
Veľká moderná kuchyňa s jedálenskou častou je plne vybavená spotrebičmi a kuchynskými potrebami.
Obývacia izba je čiastočne prepojená s kuchyňou s veľkými dvojkrídlovými dverami.
Vysoké stropy a veľké okná dodávajú izbe dostatok svetla a poskytujú krásny výhľad na Hlavnú ulicu.
Spálňa so vstupom do kúpeľne je vybavená manželskou posteľou a veľkou skriňou roll - door.
Zo spálne sa dostaneme do ďalšej miestnosti, ktorá môže slúžiť ako pracovňa, šatník a podobne so samostatným WC.
Kúpeľňa je priestranná moderne vybavená rohovou vaňou a WC.

CENA: 1 200 €

V cene je zahrnutý právny servis a poradenstvo realitnej kancelárie.
S financovaním Vám radi bezplatne pomôžu naši overení finanční špecialisti .
Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na uvedenom čísle, rada Vám ho ukážem osobne.

Táňa Śebíková Sakáčová
Prenájom - krásny staromestský byt v centre Košíc
Podobné inzeráty
REZERVOVANÝ: DOM-REALÍT: 2 izbový štýlový staromestský byt n
Dobrý deň, ďakujeme za prejavený záujem o nehnuteľnosť.  Tento krásny byt je už rezervovaný. Ak máte záujem o rovnako profesionálnu prezentáciu Vašej nehnuteľnosti a rýchly, výhodný a bezpečný predaj, kontaktujte ma: , Z poverenia majiteľky Vám ponúkame na predaj štýlový staromestský byt na ulici Grösslingova + najlepšia adresa v Bratislavskom Starom meste + ideálny ako investícia na prenájom / Arirbnb + štýlový staromestský byt s nádhernými vysokými stropmi (3,6 metra) a neopakovateľnou atmosférou + luxusná tohtoročná rekonštrukcia pod taktovkou uznávaného architektonického ateliéru, ktorý spojil tie najkvalitnejšie materiály s ponechaním charakteru bývania v Starom meste + byt je na prízemí s veľkými francúzskymi oknami orientovanými výlučne do súkromného vnútrobloku plného zelene, čo zaručuje tiché a pokojné bývanie s dokonalým súkromím + poteší veľká terasa so záhradným sedením v súkromnej záhrade ktorá patrí k bytovému domu a je využívaná výhradne majiteľmi tohto bytu – je to úžasné miesto na relax, rannú kávičku, alebo na stretnutie s priateľmi + rozloha bytu je 38,5 metra + pivničné priestory + bývajte tam, kde to žije – najlepšie reštaurácie, bistrá, kaviarne, puby, vinotéky a pivárne, divadlá a galérie, čaro prechádzok po korze, či po promenáde pri Dunaji, alebo radšej shopping v Eurovea, či v novom Centre Nivy? To všetko máte dostupné len na pár krokov + ste v pulzujúcom srdci Bratislavy s čím sa spája kompletná občianska vybavenosť: Yeme, Lidl, Billa, Tesco, McDonald´s, Poliklinika Bezručova, pošta, drogéria, obchody, banky, Alzabox, Balíkobox, školy, škôlky, ... Tento zoznam by mohol byť nekonečný, je tu skutočne všetko na čo si spomeniete + podlahové kúrenie, dubové „fish-bone“ parkety, drevené okná s izolačným trojsklom, nábytok realizovaný na mieru – každý detail vždy silno zameraný na kvalitu a pripravovaný tak, aby zdôraznil charakter tohto jedinečného bytu + mesačné náklady na 2 osoby: 135 eur (správca) + elektrina a internet + byt je okamžite k dispozícii pre nového majiteľa, predáva sa čiastočne zariadený (dohodou, podľa potrieb nového majiteľa) Zaujal Vás tento byt? Kúpou tejto nehnuteľnosti si nekupujete len nové bývanie, ale životný štýl. Pre viac informácií, alebo obhliadku ma kontaktujte telefonicky na: . Pre klientov som k dispozícii aj vo večerných hodinách a počas víkendov. Rád Vám ukážem osobne tento nádherný byt.   + NEPLATÍTE právny servis + NEPLATÍTE sprostredkovateľskú províziu + NEPLATÍTE kolky na kataster pri zmene vlastníckeho práva © Copyright Dom-realit, s.r.o. – Inzerát je autorským dielom a majetkom spoločnosti Dom-realit, s.r.o.
DOM-REALÍT: 2 izbový štýlový staromestský byt na ulici Gröss
Z poverenia majiteľky Vám ponúkame na predaj štýlový staromestský byt na ulici Grösslingova + najlepšia adresa v Bratislavskom Starom meste + štýlový staromestský byt s nádhernými vysokými stropmi (3,6 metra) a neopakovateľnou atmosférou + luxusná tohtoročná rekonštrukcia pod taktovkou uznávaného architektonického ateliéru, ktorý spojil tie najkvalitnejšie materiály s ponechaním charakteru bývania v Starom meste + byt je na prízemí s veľkými francúzskymi oknami orientovanými výlučne do súkromného vnútrobloku plného zelene, čo zaručuje tiché a pokojné bývanie s dokonalým súkromím + poteší veľká terasa so záhradným sedením v súkromnej záhrade ktorá patrí k bytovému domu a je využívaná výhradne majiteľmi tohto bytu – je to úžasné miesto na relax, rannú kávičku, alebo na stretnutie s priateľmi + rozloha bytu je 38,5 metra + pivničné priestory + bývajte tam, kde to žije – najlepšie reštaurácie, bistrá, kaviarne, puby, vinotéky a pivárne, divadlá a galérie, čaro prechádzok po korze, či po promenáde pri Dunaji, alebo radšej shopping v Eurovea, či v novom Centre Nivy? To všetko máte dostupné len na pár krokov + ste v pulzujúcom srdci Bratislavy s čím sa spája kompletná občianska vybavenosť: Yeme, Lidl, Billa, Tesco, McDonald´s, Poliklinika Bezručova, pošta, drogéria, obchody, banky, Alzabox, Balíkobox, školy, škôlky, ... Tento zoznam by mohol byť nekonečný, je tu skutočne všetko na čo si spomeniete + podlahové kúrenie, dubové „fish-bone“ parkety, drevené okná s izolačným trojsklom, nábytok realizovaný na mieru – každý detail vždy silno zameraný na kvalitu a pripravovaný tak, aby zdôraznil charakter tohto jedinečného bytu + mesačné náklady na 2 osoby: 135 eur (správca) + elektrina a internet + byt je okamžite k dispozícii pre nového majiteľa, predáva sa čiastočne zariadený (dohodou, podľa potrieb nového majiteľa) Zaujal Vás tento byt? Kúpou tejto nehnuteľnosti si nekupujete len nové bývanie, ale životný štýl. Pre viac informácií, alebo obhliadku ma kontaktujte telefonicky na: . Pre klientov som k dispozícii aj vo večerných hodinách a počas víkendov. Rád Vám ukážem osobne tento nádherný byt.   + NEPLATÍTE právny servis + NEPLATÍTE sprostredkovateľskú províziu + NEPLATÍTE kolky na kataster pri zmene vlastníckeho práva © Copyright Dom-realit, s.r.o. – Inzerát je autorským dielom a majetkom spoločnosti Dom-realit, s.r.o.
Na predaj nádherne riešený 3 izbový staromestský byt.
Exkluzívne vám ponúkame na predaj nádherne riešený staromestský byt. Je to klasický 3 izbový staromestský byt, zachovaný v pôvodnom štýle. Nachádzaju sa tam obrovské izby, vysoké stropy, drevené parkety, drevené zárubne a dvere, veľké okná, obrovský balkón a veľká pivnica. BONUSOM je možné k bytu predať aj VLASTNÉ PARKOVANIE. Jeden z mála takýchto veľkých poctivých staromestských bytov! Byt pozostáva zo 4 izieb, jednej veľkej kuchyne, dvoch samostatných kúpeľní a WC, kotolne a balkóna cca 4,5m2. Z toho sa obývajú iba 3 izby, ale byt je možné dispozične meniť podľa vlastných predstáv! K bytu prináleží veľká pivnica asi 7m2 a spoločný dvor. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou na prelome rokov 2015/2016. Boli použité nadštandartné materiáli ako napr. Oóbklady a dlažby Villeroy & Boch − anti-plaque a pod.. Vymenený kotol na kúrenie v roku 2020. Kompletne vyvložkované všetky komíny. V byte sa nachádza plynovýkotol a aj elektrický kotol na ohrev vody. Ďalej krbové kachle na romantiku a aj na vykúrovanie drevom. Ďaľšou výhodou je: − Bývanie v centre. − 3 min. pešo do APARK, Marianske námestie, Mirage, Masariková ulica, alebo nástupištie. − Nízke náklady na bývanie. − Vlastné kúrenie. − 2x Kachle na drevo. − Možnosť vlastného parkovania. − Vlastný dvor. − Poctivá hrubá tehlová stavba. − Okno v kúpeľni. − Tichá časť. − Slnečný byt. − Nedávna rekonštrukcia. V prípade akéhokoľvek záujmu ma neváhajte kontaktovať.
PRIESTRANNÝ STAROMESTSKÝ 3i (82m2) s VEĽKOU TERASOU
B10 vám ponúka na predaj priestranný 3 izbový byt staromestský byt so samostatnou kuchyňou v lokalite plnej zelene. Tento krásne presvetlený 3i byt sa nachádza na prízemí nedávno zrekonštruovaného TEHLOVÉHO bytového domu (zateplenie, strecha). Orientácia 2 izieb a kuchyne je na čistý východ. Tretia izba (s menšou loggiou) je orientovaná na juh. S dispozíciou bytu sa dá dobre pracovať, napr. spojiť kuchyňu s jednou z izieb a získať tak moderný otvorený priestor. Kúrenie je zabezpečené vlastným plynovým kotlom. Dispozične byt pozostáva z veľkej vstupnej chodby, z ktorej je prístup do všetkých miestností okrem jednej izby. Z chodby sú teda prístupné 2 izby, samostatná kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC a komora. Jedna z izieb je priechodná a prístupná z druhej izby. Byt disponuje 2 loggiami. Menšia z nich sa dá sprístupniť dobudovaním balkónových dverí z obývacej. Za loggiou sa nachádza malý kus zelene, ktorý je prístupný len z tejto loggie a potenciálne ho možno využívať. Odtiaľto je krásny výhľad na veľký záhon plný rôznych kvetín a rastlín, ktorý bude balzamom na vašu dušu. Väčšia loggia je prístupná zo zvyšných 2 izieb a kuchyne. Veľkou devízou nehnuteľnosti je veľká terasa, ktorá síce nie je v osobnom vlastníctve (je strechou garáží a tak spoločnou časťou bytového domu), no technicky je prístupná len z tohto bytu a je predmetom nájmu v rámci správcovského poplatku, vďaka čomu je k dispozícii výlučne majiteľom bytu. Samozrejmosťou je murovaná pivnica prislúchajúca k bytu. Lokalita: bytový dom je prístupný slepou ulicou a nachádza sa tak v pokojnej časti s minimálnou premávkou. Nachádzame sa síce blízko Pražskej ulice, no vďaka výškovému nadsadeniu je hluk z nej minimálny. K tomu určite prispieva aj množstvo dospelých stromov vysadených medzi cestou a bytovým domom. Za zmienku určite stojí okolie bytového domu. Za domom je veľký priestor plný zelene, ktorý bude príjemným miestom pre trávenie vášho voľného času, posedenia s grilovaním, či venčenie domácich miláčikov. Po zídení schodov sa dostaneme na Pražskú ulicu, kde nájdeme zastávku MHD. V tesnej blízkosti bytového domu začína lesík Bratislavskej kalvárie. Krátkou prechádzkou sa dostanete do Horského parku – miesto ideálne na relax či športovanie. TIP makléra: Priestranný staromestský 3i byt s úžasnou atmosférou v príjemnom prostredí plnom zelene – to je rozhodne nevšedná ponuka na akú často nenatrafíte. Navyše ak túžite po väčšom vonkajšom priestore v podobe terasy, tak ide skutočne o raritnú ponuku. Pridanou hodnotou je tiež dvor nachádzajúci sa za bytovým domom, kde môžete tráviť svoj voľný čas. Po premyslenej rekonštrukcii budeme mať vo svojich rukách naozaj unikát. Určite odporúčam a teším sa na spoločnú obhliadku. Výmery: Izby: 17,8m2, 16,69m2, 16,87m2 Kuchyňa: 9,45m2 Kúpeľňa: 3,39m2 WC: 0,96m2 Komora: 2,8m2 Loggie: 8,9 a 4m2 Terasa (prenajatá): 47,27m2 Pivnica: 2,31m2 Byt s pivnicou bez loggií: 82,05m2
MEDENÁ STAROMESTSKÝ 3,5i BYT S BALKÓNOM, KOMPLET REKONŠTRUK
NA PREDAJ veľkorysý 91,5 m2, kompletne zrekonštruovaný, staromestský 3,5 - izbový byt Na Medenej ulici v centre Bratislavy. Poctivá tehlová stavba a hrubé múry zaručujú maximálne odhlučnenie a výbornú cirkuláciu vzduchu. Vysoké stropy a dubové parkety vyšší štandard bývania, typický pre takúto jedinečnú nehnuteľnosť. Ide o nádherń, presvetlený, veľkometrážny staromestský byt, ktorý sa v ponuke často neobjavuje. Byt je komplet zrekonštruovaný. Nové elektrické rozvody, repasované dubové parkety, stierky. Nová kuchyňa vyrobená na mieru so všetkými spotrebičmi, ako aj priestranná kúpeľňa s vaňou a so sprchovým kútom. K tomu vysoké stropy, veľké okná, balkón orientovaný do dvora...doména Bratislavských staromestských bytov. V byte je úžasná atmosféra a nádherný výhľad z obývačky cez francúzsky balkón na rozkvitnutý parčík, kt. je rovno pod domom. Napriek tomu, že ste v absolútnom centre, jedná sa o tichú ulicu, kde nájdete svoj kľud ako počas dňa, tak aj v noci. Jedná sa o poctivú tehlovú stavbu. V dome sa nachádza aj výťah a k bytu prislúcha aj pivnica. Nachádza sa na 2.NP. Ako benefit môžeme vyzdvihnúť aj slušných susedov. OKOLIE: Staré mesto - srdce Bratislavy, centrum mestského života a histórie. Večerné potulky kľukatými uličkami, horúca čokoláda v romantických kaviarňach, prechádzka popri Dunaji, skvelá večera s výhľadom na hrad.. a oveľa oveľa viac... toto je Staré mesto a jeho nezameniteľná atmosféra. CENA:449 900 KONTAKT: email: zani@
Prenájom - nadštandardný byt v centre Košíc , Štúrova
* krásny staromestský byt na prenájom * 2 izbový * kuchyňa, obývacia izba, spálňa / možnosť zmeny obývacej izby na ďalšiu spálňu / * 2 x WC * pavlačový tehlový dom * Štúrova ulica * 1 200 €/mesiac / mesačne Top Real Košice ponúka krásny 2 izbový byt v historickom centre Košíc neďaleko Auparku na Štúrovej ulici. Veľký priestranný tehlový byt je v pavlačovom dome s vnútorným dvorom, byt bol kompletne zrekonštruovaný. Byt je využiteľný ako príjemné staromestské bývanie s plnou občianskou vybavenosťou, alebo ako kancelária pre Vašu firmu. Priestranné svetlé izby s vysokými stropmi sú orientované do centra mesta a do vnútorného dvora. Veľká moderná kuchyňa s jedálenskou častou je plne vybavená spotrebičmi a kuchynskými potrebami. Obývacia izba je čiastočne prepojená s kuchyňou s veľkými dvojkrídlovými dverami. Vysoké stropy a veľké okná dodávajú izbe dostatok svetla a poskytujú krásny výhľad na Hlavnú ulicu. Spálňa so vstupom do kúpeľne je vybavená manželskou posteľou a veľkou skriňou roll - door. Zo spálne sa dostaneme do ďalšej miestnosti, ktorá môže slúžiť ako pracovňa, šatník a podobne so samostatným WC. Kúpeľňa je priestranná moderne vybavená rohovou vaňou a WC. CENA: 1 200 € V cene je zahrnutý právny servis a poradenstvo realitnej kancelárie. S financovaním Vám radi bezplatne pomôžu naši overení finanční špecialisti . Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na uvedenom čísle, rada Vám ho ukážem osobne. Janka Lengyelová -