inzercia, predaj, predám, bazár

Prenájom obchodného priestoru v centre Veľkého Rovného

Kategória: Ostatné



Realitná kancelária DOM ponúka na prenájom obchodné priestory na II.NP nad predajňou potravín v centre obce Veľké Rovné.



Priestory je možné využiť na prevádzkovanie predajne, skladových priestorov, reštaurácie, kuchyne, kaviarne, prípadne výrobnú prevádzku.



Ponuka pozostáva z predajnej plochy 163 m2, dvoch skladových priestorov 122,5 m2 a 14,8 m2.



V budove je k dispozícii nákladný výťah s nosnosťou 900 kg a disponujú aj vlastnými sociálnymi zariadeniami.



Celková výmera je 286 m2.



Cena mesačného nájmu: 500 EUR + DPH + energie



V prípade záujmu o bližšie informácie alebo obhliadku, kontaktujte makléra Karol Klacko na alebo
Prenájom obchodného priestoru v centre Veľkého Rovného
Podobné inzeráty
NA PRENÁJOM POLYFUNKČNÝ OBJEKT V CENTRE MESTA SENICA
PRENÁJOM KOMERČNÉHO / OBCHODNÉHO PRIESTORU na Továrenskej ul. v Senici, ktorý je rozlohou a dispozíciou predurčený na rôzne podnikateľské aktivity. Dispozičným riešením a polohou ideálny na prevádzkovanie reštauračného zariadenia, na predajňu akéhokoľvek typu, na predajne spojené so showroomom, alebo sídlo firmy,  s drobnou, nie veľmi hlučnou výrobou a skladom, služby, internetový obchod s osobným odberom, ambulancie lekárov a podobne... množstvo fotografií nájdete na tomto odkaze:  •  dvojpodlažná budova s dvomi vstupmi •  bezbariérový vstup do objektu •  objekt je zabezpečený kamerovým systémom a alarmom •  dobré možnosti parkovania, hneď pri vstupe vlastné parkovacie miesta •  vykurovanie a ohrev vody je centrálne •   podlaha (záťažový koberec), parkety, dlažba •  na prvom podlaží je profesionálna kuchyňa (bez vybavenia) •  objekt je napojený na všetky inžinierske siete ► DISPOZÍCIA: Prízemie: vstup priamo do veľkého otvoreného priestoru (270m2), sklad ( 12m2), dámske a pánske toalety, schodisko na prvé podlažie. 1NP: spojovacia chodba ( 33m2), kuchyňa (19m2), priestor (223m2), salónik ( 75m2), sklad ( 15m2) Priestory sa ponúkajú tak ako sú vyobrazené na fotografiách, ako holo-priestory. V prípade potreby je možné priestor upraviť po dohode s vlastníkom objektu. Budova sa nachádza na dobrom mieste, kúsok od centra mesta, v lokalite, ktorá je bezpečná a pokojná, no známa - klienti Vás ľahko nájdu. Pokiaľ hľadáte obchodné, výrobné, alebo skladovacie priestory pre svoje podnikateľské aktivity určite si nenechajte ujsť túto ponuku. V súčasnosti je priestor nevyužívaný ► Cena mesačného nájmu je 7€ bez DPH/ m2 + energie ( prípadne dohoda) K dispozícii podľa dohody Na vaša ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnej obhliadke. Majiteľ požaduje seriózneho nájomcu, uprednostňuje dlhodobý prenájom. Výška kaucie ako aj bližšie špecifikácie nájomného vzťahu sú na osobnej dohode.  © Text, pôdorys a fotografie sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Archeus reality Senica Kompletné informácie budú záujemcovi poskytnuté na osobnom stretnutí, v prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte tel. , nájdete ma aj na soc. sieťach, mail: krcova@, alebo priamo v kancelárii na Hurbanovej ul. č. 485 v Senici.
Hotové spoločnosti a virtuálne sídlo Košice, Banská Bystrica
HOTOVÉ SPOLOČNOSTI Spoločnosti nikdy nepodnikali, sú bez záväzkov a pohľadávok a sú pripravené na predaj. Tieto spoločnosti sú zapísané v Živnostenskom registri, Obchodnom registri a sú zaregistrované pre daň z príjmu na Daňovom úrade. Pri kúpe spoločnosti Reade made môžte podnikať do niekoľkých hodín, nakoľko sa stávate konateľom dňom vymenovania. Spoločnosť bez sídla: V cene je prevod obchodného podielu, všetky zmeny ( zmena obchodného mena, zmena sídla, odvolanie a vymenovanie konateľa, doplnenie predmetov podnikania ) Spoločnosť so sídlom: V cene je prevod obchodného podielu, všetky zmeny ( zmena obchodného mena, zmena sídla, odvolanie a vymenovanie konateľa, doplnenie predmetov podnikania ) Výber zo 4 adries ( Jenisejská 45A, Košice-Nad jazerom, Južná trieda 4B Košice-Juh, Jesenná 22, Košice-Staré Mesto , Kukučínova 22, Banská Bystrica). Viac informácií emailom - info@ alebo na telefónnom čísle , alebo na
Prenájom obchodného priestoru v bližšom centre Žiliny
Ponúkame na prenájom pekný, obchodný priestor o výmere 88,9 m2 v bližšom centre Žiliny. Samotný priestor sa nachádza na I.NP menšieho obchodného centra, disponuje umývadlom, vlastným zabezpečovacím systémom, požiarnym dymovým senzorom a LED osvetlením. Obchodné centrum sa nachádza v blízkosti HM Tesco, je strážené a monitorované kamerovým systémom 24/7. Cena prenájmu: 12,50 EUR + DPH / mesiac Priestor disponuje podružným meraním elektriny a vody, vlastným internetom. Nájomca má v cene k dispozícii aj spoločné sociálne zariadenia a jedno parkovacie miesto pre personál. V prípade záujmu o bližšie informácie alebo záujem o obhliadku kontaktujte makléra Karol Klacko na alebo
Prenájom obchodného priestoru v bližšom centre Žiliny
Ponúkame na prenájom útulný, obchodný priestor o výmere 30,8 m2 v bližšom centre Žiliny. Samotný priestor sa nachádza na I.NP menšieho obchodného centra, disponuje umývadlom, vlastným zabezpečovacím systémom, požiarnym dymovým senzorom a LED osvetlením. Obchodné centrum sa nachádza v blízkosti HM Tesco, je strážené a monitorované kamerovým systémom 24/7. Cena prenájmu: 12,50 EUR + DPH / mesiac Priestor disponuje podružným meraním elektriny a vody, vlastným internetom. Nájomca má v cene k dispozícii aj spoločné sociálne zariadenia a jedno parkovacie miesto pre personál. V prípade záujmu o bližšie informácie alebo záujem o obhliadku kontaktujte makléra Karol Klacko na alebo
Prenájom obchodného priestoru v centre Žiliny
Realitná kancelária DOM ponúka na prenájom útulný a praktický obchodný priestor priamo v centre Žiliny pri starom trhovisku o výmere 38 m2. Nachádza sa na prízemí so vstupom priamo z tržnice. Priestor má obdĺžnikový tvar a disponuje aj samostatným sociálnym zariadením, za ktorým je menší sklad pod schodiskom. Priestor je zariadený pokladničným pultom s umývadlom, úložným pultom, ktorý tvorí v centre obchodu ostrovček, policami na stenách ako aj štýlovými lampami. Veľkou výhodou tohto priestoru je jeho lokalita priamo pri rušnej tržnici, kde si svoje miesto nájde predajňa s akýmkoľvek sortimentom alebo poskytovanie služieb pre širokú verejnosť. Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom. Nový nájomník si môže zriadiť optickú prípojku internetu od Telekomu. Parkovanie zabezpečené nie je. Cena nájmu: 600 € (530 € + 70 € energie) Depozit: 2 mesiace. Priestory sú voľné ihneď. V prípade záujmu o viac informácií alebo dohodnutia termínu obhliadky prosím kontaktovať na tel. čísle alebo e-mailom na: lucia.puncova@ .
Prenájom obchodného priestoru (59 m2) v širšom centre Ž
Realitná kancelária DOM ponúka na prenájom praktický obchodný priestor v OC IDEA v širšom centre Žiliny o výmere 59 m2. Nachádza sa na druhom NP hneď vedľa eskalátora, má obdĺžnikový tvar a podlahu pokrytú kobercom. Priestor je úplne vyprataný, pripravený pre nového nájomníka. Veľkou výhodou tohto priestoru je jeho umiestnenie v obchodnom dome s tradíciou od roku 2002. Nachádza sa tu veľké množstvo obchodných firiem, ktoré zákazníci vyhľadávajú pri hľadaní všetkých potrieb pre bývanie, dom, záhradu, stavebníctvo, či voľný čas. K obchodnému centru patrí veľké parkovisko pre zákazníkov s autobusovou zastávkou. Zásobovanie priestoru je možné cez zadný vchod prostredníctvom nákladného výťahu. K technickému vybaveniu patrí kamerový systém a optický internet. Vykurovanie pre celú budovu je zabezpečené plynovým kotlom, fakturuje sa podľa skutočnej spotreby. Cena nájmu: dohodou. Zálohy za energie sú určené správcom. Depozit: 2 mesiace. Priestory sú voľné ihneď. V prípade záujmu o viac informácií alebo dohodnutia termínu obhliadky prosím kontaktovať na tel. čísle alebo e-mailom na: