inzercia, predaj, predám, bazár

Prenájom obchodného priestoru vedľa Poilikliniky Tehelná v B

Kategória: Ostatné

005-25-SIMIa
BeMi realitná kancelária v zastúpení majiteľa vám ponúka na prenájom komerčné a prevádzkové priestory v mestskej časti Bratislava-Nové Mesto, Budyšínska ul. Výmera: 131 m2. Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Parkovacie miesta sa dajú dovybaviť za poplatok. Sú tesne vedľa budovy a sú kontrolovateľné vizuálne priamo z priestorov. Výborná dostupnosť do ďalších častí Bratislavy. Cena 1 890 €/mesiac plus energie.

Spoločnosť BeMi reality Vám ponúka svoje dlhoročné skúsenosti v oblasti realitného poradenstva, kompletných právnych služieb súvisiacich s predajom a prenájmom nehnuteľností a tiež profesionálny prístup v oblasti financovania a poistenia aj tejto nehnuteľností.
Text, fotografie sú autorským dielom a majetkom spoločnosti BeMi reality.
Prenájom obchodného priestoru vedľa Poilikliniky Tehelná v B
Podobné inzeráty
Prenájom parkovacie miesto Senec Nová Tehelňa
Prenájom parkovacieho miesta Senec Nová Tehelňa Ponúkame na prenájom parkovacie miesto na sídlisku Nová Tehelňa v Senci V cene je zábrana pre neoprávnene parkovanie na dialkové ovládanie Cena 40€/mesačne
Prenájom parkovacie miesto Senec Nová Tehelňa
Ponúkam na prenájom parkovacie miesto v časti Nová Tehelňa.
Hotové spoločnosti a virtuálne sídlo Košice, Banská Bystrica
HOTOVÉ SPOLOČNOSTI Spoločnosti nikdy nepodnikali, sú bez záväzkov a pohľadávok a sú pripravené na predaj. Tieto spoločnosti sú zapísané v Živnostenskom registri, Obchodnom registri a sú zaregistrované pre daň z príjmu na Daňovom úrade. Pri kúpe spoločnosti Reade made môžte podnikať do niekoľkých hodín, nakoľko sa stávate konateľom dňom vymenovania. Spoločnosť bez sídla: V cene je prevod obchodného podielu, všetky zmeny ( zmena obchodného mena, zmena sídla, odvolanie a vymenovanie konateľa, doplnenie predmetov podnikania ) Spoločnosť so sídlom: V cene je prevod obchodného podielu, všetky zmeny ( zmena obchodného mena, zmena sídla, odvolanie a vymenovanie konateľa, doplnenie predmetov podnikania ) Výber zo 4 adries ( Jenisejská 45A, Košice-Nad jazerom, Južná trieda 4B Košice-Juh, Jesenná 22, Košice-Staré Mesto , Kukučínova 22, Banská Bystrica). Viac informácií emailom - info@ alebo na telefónnom čísle , alebo na
Prenájom obchodného priestoru (59 m2) v širšom centre Ž
Realitná kancelária DOM ponúka na prenájom praktický obchodný priestor v OC IDEA v širšom centre Žiliny o výmere 59 m2. Nachádza sa na druhom NP hneď vedľa eskalátora, má obdĺžnikový tvar a podlahu pokrytú kobercom. Priestor je úplne vyprataný, pripravený pre nového nájomníka. Veľkou výhodou tohto priestoru je jeho umiestnenie v obchodnom dome s tradíciou od roku 2002. Nachádza sa tu veľké množstvo obchodných firiem, ktoré zákazníci vyhľadávajú pri hľadaní všetkých potrieb pre bývanie, dom, záhradu, stavebníctvo, či voľný čas. K obchodnému centru patrí veľké parkovisko pre zákazníkov s autobusovou zastávkou. Zásobovanie priestoru je možné cez zadný vchod prostredníctvom nákladného výťahu. K technickému vybaveniu patrí kamerový systém a optický internet. Vykurovanie pre celú budovu je zabezpečené plynovým kotlom, fakturuje sa podľa skutočnej spotreby. Cena nájmu: dohodou. Zálohy za energie sú určené správcom. Depozit: 2 mesiace. Priestory sú voľné ihneď. V prípade záujmu o viac informácií alebo dohodnutia termínu obhliadky prosím kontaktovať na tel. čísle alebo e-mailom na:
Ubytovňa Tehelňa  2
Ponúkame na predaj budovu ubytovne, s obchodným názvom "Tehelňa 2" v Bratislave v mestskej časti Devínska Nová Ves. Jedná sa nepodpivničenú 3 podlažnú budovu, ktorá je napojená na vodovod, kanalizáciu, el. a plyn. Budova nie je vybavená výťahom. Vnútorná dispozícia je bunkovým systémom s kapacitou 60 lôžok v 2 lôžkových izbách. Každá bunka má vlastné sociálne zariadenie a chladničku. Kuchyňa je na každom poschodí vybavená kuchynskou linkou, šporákom, mikrovlnnou trúbou a rýchlovarnou kanvicou. Ubytovňa sa nachádza v zóne zastavanej priemyselnými a administratívnymi budovami. V blízkosti objektu je umiestnená zástavka MHD. Dopravné spojenie s centrom mesta je cca 30min. Budova má parkovisko, recepciu, WiFi,... Ubytovňa sa nachádza v zóne zastavanej priemyselnými a administratívnymi budovami. Zastavaná plocha je 266m2, úžitková plocha ubytovne je spolu 800m2. Spolu s ubytovňou sa predávajú aj pozemky s výmerou cca 300m2. Obhliadky sú možné po predchádzajúcej dohode. Zastupujeme sa priamo, ako majiteľ objektu, bez spolupráce s realitnou kanceláriou. Pro viac info:
Ubytovňa Tehelňa 1
Ponúkame na predaj budovu ubytovne, s obchodným názvom "Tehelňa 1" v Bratislave v mestskej časti Devínska Nová Ves. Jedná sa nepodpivničenú 4 podlažnú budovu, ktorá je napojená na vodovod, kanalizáciu, el. a plyn. Vnútorná dispozícia je bunkovým systémom skKapacitou ubytovne 122 lôžok, v 2-3 lôžkových izbách (spolu 51 izieb). Káždá bunka má vlastné sociálne zariadenie a chladničku. Na každom poschodí je kuchynka vybavená kuchynskou linkou, šporákom, mikrovlnnou rúrou a rýchlovarnou kanvicou. Ubytovňa sa nachádza v zóne zastavanej priemyselnými a administratívnymi budovami. V blízkosti objektu je umiestnená zástavka MHD. Dopravné spojenie s centrom mesta je cca 30min. Budova má parkovisko, recepciu, WiFi,... Zastavaná plocha je 366m2, užitková plocha ubytovne je spolu 1400m2. Spolu s ubytovňou sa predávajú aj pozemky s výmerou cca 1500m2. Obhliadky sú možné po predchádzajúcej dohode. Zastupujeme sa priamo, ako majiteľ objektu, bez spolupráce s realitnou kanceláriou. Pro viac info: Prosím volať len vážny záujem nie RK. ĎAKUJEM!