inzercia, predaj, predám, bazár

Prenájom orná pôda

Kategória: Ostatné


Mám záujem o prenájom ornej pôdy na pestovanie poľnohospodárskych plodín
Lokalita : Podhorie, Lietava, Babkov a okolie

Volať na tel.č. :
Prenájom orná pôda
Podobné inzeráty
predaj pozemku
Predám pozemok v obci Brvnište orná pôda 860 m2 a pozemok v obci Papradno 650 m2 orná pôda. 20 Euro m2
rodinný dom, pasienky, orná pôda
mám záujem o rodinný dom (v pôvodnom stave), chalupu, chatu (aj na samote). môže byť aj záhrada, lúka, pasienky, orná pôda za účelom farmárčenia, vidieckej agroturistiky.
Kancelárie na prenájom v lokalite Šahy v okrese Levice
Kancelárie na prenájom v lokalite Šahy v okrese Levice Šahy centrum budova na dlhodobý prenájom. Ponukám vám v centre budovy na dlhodobý prenájom. Budova je vhodná na prenájom Banky ci obchodov ako napríklad Pepco a ďalšie. Kanalizácia : Áno Elektrika: Áno Centrum: Áno Pivnica áno Rekonštrukcia : Áno Prenájom dlhodobý: Áno Výmera parcely v m 1697 Pivnica : Áno Prízemie : Áno Poschode:1-Áno Video nehnuteľnosti : V prípade otázok som vám k dispozícii tel.č.: Ponúkame vám pomoc pri kúpu a predaja nehnuteľnosti: Byt Rodinný dom Oraná podá Záhrada Stavební pozemok....
Postrek R. Biaktiv
Predám postrekovy prípravok R.Biaktiv. Minimálne odber 1L. Cena za 1L 15€ Rozsah použitia a dávkovania prípravku v záhradníctve Orná pôda strnisko / vzídené jednoročné a trváce buriny / Dávka na 100m2 na 2 L vody) : 30ml / Čakacia lehota v dňoch: AT Jadroviny, kôstkoviny, vinič / turanec kanadský / Dávka na 100m2 na 2 L vody) : 20ml / Čakacia lehota v dňoch: AT Lúky a pasienky / Škodlivý činiteľ: obnova TTP / Dávka na 100m2 na 2 L vody) : 30 - 60 ml / Čakacia lehota v dňoch: AT Nepoľnohospodárska pôda / Škodlivý činiteľ: nežiadúca vegetácia / Dávka na 100m2 na 2 L vody) : 30 - 50 ml / Čakacia lehota v dňoch: AT
Beniakovce - "Zastavaná plocha a nádvorie" 1565 m² prenájom
Ponúkam Vám na prenájom pozemok v obci Beniakovce. Konkrétne sa jedná o 2 parcely: 1. Zastavaná plocha a nádvorie - 1565 m² 2. Orná pôda - 66 m² Spolu sa teda jedná o 1631 m². Pozemok sa nachádza na začiatku obce pri hlavnej ceste. Vstup na pozemok je priamo z cesty. Výhodou pozemku je že je vedený ako zastavaná plocha/nádvorie. Možnosť rôzneho využitia. Cena je 0,15€/m²/mesiac - 250/mesiac. V prípade otázok alebo záujmu ma neváhajte kontaktovať.
Prenájom kancelárie, Žilina - Závodie, Cena: 10€/m2 be
Ponúkame Vám na prenájom kancelárie o výmere  od 13 m2 až 1120 m2 v obci Žilina, lokalita Závodie. Ponúkame Vám na prenájom klimatizovaný štýlový pracovný priestor o rôznej výmere  v rekonštruovanej budove v administratívno-obchodnej časti mesta Žilina s vynikajúcou dopravnou dostupnosťou a bezproblémovým parkovaním.  Na prízemí sú k dispozícii kancelárske priestory o výmere 415 m2 , ktoré je možné stavebne upraviť podľa požiadaviek na mešie priestory alebo pre jedného nájomníka. Na 1. poschodí sú na prenájom taktiež k dispozícii kancelárske priestory. Môžete si prenajať jednu alebo niekoľko z 16 presvetlených kancelárií, miestnosti sa dajú navzájom prepojiť. Vo výškovej budove na 7.poschodí máme pripravený priestor 290 m2 so zariadením a vybavením s nárokmi pre IT spoločnosti.  V spoločných priestoroch budovy s nadštandardným vybavením sú k dispozícii: - dámske a pánske toalety; - kuchynka s linkou; - Kúpelňa so sprchou; Cena za prenájom zahŕňa: - prenájom vybraného kancelárskeho priestoru; - využívanie spoločných priestorov; - parkovacie miesta 130 ks - 24-hodinová strážna služba; - elektronický vstup do budovy; - upratovanie spoločných priestorov. Cena: 10,00 €/m2 bez DPH - prenájom priestorov   2,30 €/m2 bez DPH - servisný poplatok, upratovanie, strážna služba, vrátnik   2,70 €/m2 bez DPH - energie, internet 25,00 €/ks  bez DPH - Parkovacie miesto Ďalšie technické špecifikácie : - Všetky priestory klimatizované modernými klimatizáciami DAIKIN - Zálohovanie vybraných zásuviek centrálnym batériovým systémom - Zálohovanie napájania dieselagregátom - Veľká kuchynka na každom poschodí - Všetky poschodia chránené kamerovým systémom a EPS - Non-stop recepcia - Kontrolovaný prístup digitálnym vrátnikom z každej kancelárie - Vstup do budovy a na parkovisko čítačkou čipových kariet - Možnosť využitia zasadacej miestností - Moderné priestory sú po rekonštrukcii - Celkový počet parkovacích miest pre návštevy – cca 12 - Výhodná poloha – dobrá dopravná dostupnosť, autobusová zastávka, vlaková zastávka Nájdete na stránke pod ID ZA013370. Call centrum tel: 0910 86 11 86.