inzercia, predaj, predám, bazár

Prenájom priestorov vedľa Auparku 60m2, Zlatá ulica, Košice,

Kategória: Ostatné

Ponúkame Vám na prenájom len u nás veľmi pekné plne klimatizované priestory v polyfunkčnej budove, 2.nadzemné podlažie, s bezkonkurenčnou oddychovou zónou, altánkom, záhradkou, len 1minútu od Auparku.

Dispozícia : schody z 1.NP, predchodba - možná recepcia, samostatná šatňa s balkónom, miestnosť 1, z nej miestnosť 2, miestnosť 3 so vstupom do miestnosti 2, alebo priamo z predchodby, z nej výstup na balkón.

Výmera miestností:
Chodba : 12m2
Šatňa : 4m2
Miestnosť 1 : 17m2
Miestnosť 2 : 15m2
Miestnosť 3 : 8m2
Balkón : 4m2
Výmera spolu : 56m2

Priestory - kancelárie sa nachádzajú v 3 -podlažnej polyfunkčnej budove so záhradkou a krytým altánkom. pričom 1.PP je pod úrovňou zeme, 2.NP je teda na úrovni 1.podlažia.
Pôvodná budova plnila účel medicínskeho centra na všetkých 3 podlažiach, v súčasnosti pre tento účel je však postačujúce 1.NP, kde sú ambulancie s recepciou a čakárňou, ostatné podlažie je predmetom prenájmu.
Vstup do budovy je z uličnej strany, pričom budúci nájomník a jeho klienti musia prejsť hlavnou recepciou pred vstupom do 2.NP.
Vstup je na 2.NP priamo do predchodby, ktorá slúžila ako čakáreň so vstupmi do 2 miestností a šatne so zaťahovacími koľajničkovými dverami.
Uvedené 2 miestnosti sú vykurované radiátormi, tretia menšia je vykurovaná stropným infrapanelom.

Uvedené priestory sú nevhodné pre ambulancie z dôvodu absencie bezbariérového prístupu.
Možnosť prenájmu sa preto medze nekladú, pričom môže ísť sídlo firmy, advokátsku kanceláriu, kadernícky salón, kozmetický salón, manikúra, pedikúra, tetovacie štúdio, grafické štúdio, hypocentrum...

Cena za prenájom : 795,-EUR + médiá 195.EUR ( kúrenie, voda, elektrika ) / mesiac

DEPOZIT : vo výške 2mesačného prenájmu.

Parkovanie je možné priamo pred budovou, aj na vedľajšej ulici, alebo pred bytovým domom cca 100m od budovy.

Neváhajte preto s obhliadkou a príďte sa pozrieť na svoje budúce podnikanie v centre mesta už teraz.

Informácie k nehnuteľnosti Vám poskytne:
Mgr. Libor Soták,
Prenájom priestorov vedľa Auparku 60m2, Zlatá ulica, Košice,
Podobné inzeráty
Prenájom obchodno prevádzkových priestorov na Vajnorskej uli
Typ: Výrobné priestory Ulica: Vajnorská Mestská časť: Jurajov dvor Obec: Bratislava-Nové Mesto Ponúkame na prenájom 7 samostatných priestorov od 800 m² pre 7 nájomníkov v modernom novo zrekonštruovanom obchodnom centre na Vajnorskej ulici v meste Bratislava oproti dealerovi vozidiel BMW AUTO PALACE BRATISLAVA. Nehnuteľnosť je situované v dobrej lokalite na Vajnorskej ulici v meste Bratislava a samotný areál o rozlohe 36 000 m² v ktorej je nehnuteľnosť situovaná tvorí spojnicu medzi ulicami Vajnorská a Stará Vajnorská Areál má 2 hlavné vstupy, jeden je od ulice Vajnorská a druhý od ulice Stará Vajnorská, obidva sú dimenzované aj pre nákladné vozidlá s celkovou hmotnosťou nad 3,5 tony a je taktiež zokruhovaný pre kategóriu návesových a prívesových súprav, ako aj pre manipuláciu týchto vozidiel priamo v areály Hala je rozdelená na 10 samostatných priestorov z ktorých 3 priestory sú už obsadené, pričom každý priestor má vybudované vlastné sociálne zázemie a je taktiež samostatne merateľný z pohľadu odpočtu médií ako aj samostatne temperovateľný Špecifikácia 7 voľných priestorov: Voľný priestor č. 1: priestor o podlahovej ploche 1 572 m² Voľný priestor č. 1.1: priestor o podlahovej ploche 2 000 m² Voľný priestor č.3: priestor o podlahovej ploche 1 330 m² Voľný priestor č.4: priestor o podlahovej ploche 1 337 m² Voľný priestor č.5: priestor o podlahovej ploche 1 966 m² Voľný priestor č.6.1: priestor o podlahovej ploche1 023 m²  Keďže v súčasnosti nie sú ešte zrealizované vnútorné priečky medzi priestorom 6.1, 4,5, 1.1, 1, 3 je možné vytvoriť priestor o otvorenej ploche cca 9 000 m². Na bočnej strane objektu je na 2.NP situovaný kancelársky trakt o celkovej podlahovej ploche 830 m². Celý priestor haly je chladený ako aj vykurovaný prostredníctvom najmodernejších technológii, ktoré boli implementované do samotnej podlahy haly, ktorá je taktiež dimenzovaná na bodové zaťaženie 4000 kg / 1 m². Výmena vzduchu v interiéri haly je zabezpečená prostredníctvom vzduchotechniky. Vnútorná výška priestorov je od 10 do 12 metrov a všetky sú situované na prízemí, pričom každý jeden priestor je vybavený veľkou elektrickou vertikálnou bránou pre nákladné vozidlá, t.z. naskladňovanie a vyskladňovanie priestorov môže byť realizované priamo v priestore. Priestory majú široké spektrum využiteľnosti ako obchod, zábava, logistika, výroba, ale aj napríklad showroom pre predaj rôznych produktov, a taktiež sú vhodné aj pre segment e-commerce a to konkrétne pre e-shopy, ktoré by chceli mať prestížne predajné priestory kombinované s logistickým zázemím ako aj Drive-in. Nájomné podmienky: Cena prenájmu showroomu : 8,00 € / 1m² / 1 mesiac Cena prenájmu kancelárii: 10,00 € / 1m² / 1 mesiac Prenájom parkovacieho státia: 40,00 € / vozidlo/ 1 mesiac Poplatky za servisné služby bez energii: 2,00 € / 1m² / 1 mesiac Minimálna dĺžka doby nájmu: 5 rokov a viac
Prenájom kancelárií 60m2,Zlatá ulica, Košice 1min pešo od Au
Ponúkame Vám na prenájom len u nás veľmi pekné plne klimatizované priestory v polyfunkčnej budove, 2.nadzemné podlažie, s bezkonkurenčnou oddychovou zónou, altánkom, záhradkou, len 1minútu od Auparku. Kompletné foto na Dispozícia : schody z 1.NP, predchodba - možná recepcia, samostatná šatňa s balkónom, miestnosť 1, z nej miestnosť 2, miestnosť 3 so vstupom do miestnosti 2, alebo priamo z predchodby, z nej výstup na balkón. Výmera miestností: Chodba : 12m2 Šatňa : 4m2 Miestnosť 1 : 17m2 Miestnosť 2 : 15m2 Miestnosť 3 : 8m2 Balkón : 4m2 Výmera spolu : 56m2 Priestory - kancelárie sa nachádzajú v 3 -podlažnej polyfunkčnej budove so záhradkou a krytým altánkom. pričom 1.PP je pod úrovňou zeme, 2.NP je teda na úrovni 1.podlažia. Pôvodná budova plnila účel medicínskeho centra na všetkých 3 podlažiach, v súčasnosti pre tento účel je však postačujúce 1.NP, kde sú ambulancie s recepciou a čakárňou, ostatné podlažie je predmetom prenájmu. Vstup do budovy je z uličnej strany, pričom budúci nájomník a jeho klienti musia prejsť hlavnou recepciou pred vstupom do 2.NP. Vstup je na 2.NP priamo do predchodby, ktorá slúžila ako čakáreň so vstupmi do 2 miestností a šatne so zaťahovacími koľajničkovými dverami. Uvedené 2 miestnosti sú vykurované radiátormi, tretia menšia je vykurovaná stropným infrapanelom. Uvedené priestory sú nevhodné pre ambulancie z dôvodu absencie bezbariérového prístupu. Možnosť prenájmu sa preto medze nekladú, pričom môže ísť sídlo firmy, advokátsku kanceláriu, kadernícky salón, kozmetický salón, masážny salón, manikúra, pedikúra, tetovacie štúdio, grafické štúdio, hypocentrum... Cena za prenájom : 795,-EUR + médiá 195.EUR ( kúrenie, voda, elektrika ) / mesiac DEPOZIT : vo výške 2mesačného prenájmu. Parkovanie je možné priamo pred budovou,aj na vedľajšej ulici, alebo pred bytovým domom cca 100m od budovy. Neváhajte preto s obhliadkou a príďte sa pozrieť na svoje budúce podnikanie v centre mesta už teraz. Informácie k nehnuteľnosti Vám poskytne: Mgr. Libor Soták,
EXKLUZÍVNE - PRENÁJOM NEBYTOVÝCH PRIESTOROV HOROVCE, okre
Ponúkame Vám reprezentatívne kancelárske priestory o výmere cca 52 m2 na prenájom na začiatku obce Horovce, v smere od Lednických Rovní.  Do priestorov, vhodných najmä na kancelárske účely, nachádzajúcich sa na  prízemí administratívnej budovy za recepciou sa dá vstupovať dvomi samostatnými vchodmi - hlavný a bočný. Priestory pozostávajú z dvoch miestností, spojovacej chodby, samostatného WC s úmývadlom, kúpeľne s dvoma sprchovacími boxami a umývadlom, kuchynky s drezom a technickým vybavením - mikrovlnka, kávovar, chladnička, sporák. Kancelárie sú vybavené novým nábytkom, kancelárskymi stolmi, otočnými koženými stoličkami, magnetickými tabuľami...  Všetky priestory sú orientované na západnú stranu - príjemná klíma, žalúzie. Požadovaný 2x depozit splatný vopred. Platba nájmu do 10. dňa v mesiaci. Pri zmluve 5 a viac rokov možnosťdohody. Cena zahŕňa: prenájom priestorov spotrebu el. energie v samostatných priestoroch vykurovanie priestorov vodne, stočné spotrebu energii v spoločných priestoroch služby recepcie 1 parkovacie miesto pred budovou a ďalšie parkovacie miesta vedľa alebo za budovou podľa dohody možnosť využívania zasadacej miestnosti s prezentačnou technikou na 1. poschodí  Cena nezahŕňa: upratovanie priestorov - možnosť dohody s prenajímateľom Budova je vybavená zabezpečovacím zariadením a kamerovým syystémom.  Možnosť pripojenia na internet.  Cena: 450.-€/mesačne s DPH Ponuku nájdete na stránke: , ID 11611, call centrum: .
NA PREDAJ aj NA PRENÁJOM: Administratívno-skladovacia budova
VIP-REALITY (maklér - ) ponúka na PREDAJ aj PRENÁJOM skladovacie priestory v priemyselnom parku v  Banskej Bystrici, časť MAJER POPIS NEHNUTEĽNOSTI: J-V orientovaná, polyfunkčná budova vedená ako dvojpodlažný montovaný sklad o výmere 4500m2. Objekt má viac samostatných obchodno-prevádzkových časti, so samostatnými vstupmi, kde momentálne sú nájomcovia. K voľnej ploche skladových priestorov ponúkame do prenájmu takisto aj dva kancelárske priestory, so sociálnymi zariadeniami, ktoré sú samostatné v priestore. Objekt je v zime vykurovaný. Do priestoru na skladovanie je k dispozícií nákladná rampa a dva vysokokapacitné výťahy. Budova je oplotená a objekt je kompletne napojený na kamerové a monitorovacie zariadenie. Prístupnosť nákladnými autami k objektu je veľmi dobrá, takisto aj dispozícia skladových priestorov. Na prenájom sa ponúkajú aj vonkajšie priestory, kde je možné uskladniť materiál podľa potrieb nájomcu, taktiež k prenájmu je ďalšia budova v exteriéri. Objekt disponuje veľkým parkoviskom. Pri objekte je možné využívať aj železničné koľajnice na prevoz materiálu. Skladovacie priestory ako aj predajne na prenájom sú voľné  a  k dispozícií ihneď. LOKALITA: Budova sa nachádza v Banskej Bystrici, časti Majer, vo veľmi dobrej blízkosti napojenia na obchvat, autobusovej aj železničnej stanice. Spĺňa všetky podmienky na prevádzkovanie skladovacích a kancelárskych priestorov z hľadiska výbornej dostupnosti a kompletnej občianskej vybavenosti. ODPORÚČANIE MAKLÉRA: Polyfunkčný objekt V Banskej Bystrici časť Majer je zaujímavý svojou dispozíciou, polohou, dostupnosťou a primeraným obslužným priestorom. Objekt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, preto je možné zachovať a využívať jeho súčasný stav, alebo ho upraviť podľa potreby a účelu. Je vhodný na využívanie skladu ako napr. pre zasielateľské spoločnosti a podobne. Vnútorný sklad je kompletne oddelený mrežou a pletivom, samostatne uzamykateľný a monitorovaný kamerovým systémom. Každá prevádzková časť má samostatný vstup a v noci zabezpečenú strážnu službu. CENA: Cena NA PREDAJ  administratívno-polyfunkčného objektu  je 2 499 000 EUR a NA PRENÁJOM vnútorných skladovacích priestorov  3,50 Eur / m2, vonkajšej skladovacej plochy na prenájom 2,50 Eur/m2 bez DPH
Kuriér Bistro, Bolt food, Wolt || Prenájom autá
Dobrý deň, ponúkame poskytnutie vozidla pre kuriéra cez mobilné aplikácie Bistro, Bolt food, alebo Wolt. My Vám poskytneme len vozidlo, všetky zárobky chodia na váš účet. Cena prenájmu vozidla na deň: 10€. Férové jednanie a týždenné vyplácanie. Potrebné dokumenty: preukaz na prácu s potravinami, čistý register trestov. Pre bližšie info volať. Prenájom, dlhodobý prenájom, požičiam auto, bolt, taxi, auto na taxi, autopozicovna kosice, pozicovna aut kosice, kosice autopozicovna, prenajom aut kosice, požičovňa áut košice, auta kosice, požičovňa áut, kosice
Úprava pozemku, vyrovnanie pozemku, príprava pôdy
Úprava pozemku, vyrovnanie pozemku, príprava pôdy Špecializujeme sa na úpravu pozemku, svahovanie, vyrovnanie pozemkov pred založením nového trávnika, položením trávneho koberca alebo rekultiváciou starého trávnika. Povrchy upravujeme výlučne profi technikou a to bagrami, nakladačmi, špeciálnymi nivelátormi a takto zaručujeme dokonale rovné terény. Najprv bagrami stiahneme nadbytočnú hlinu alebo mačinu, alebo nakladačmi navozíme hlinu. Následne hrudy spracujeme pôdnymi frézami, hlinu vieme skvalitniť buď zapracovaním piesku alebo trávneho substrátu. Povrch následne nivelujeme - vyrovnávame nakladačmi a to špeciálnymi polohovateľnými nivelátormi a následne ručnými profi nivelátormi a prevzdušňovacími hrabľami. Na záver sejeme vhodné trávne osivo profi sejačkami a hnojíme, alebo zabezpečujeme pokládku trávneho koberca. Taktiež zabezpečujeme drážkovanie, ryhovanie pred závlahou a položenie samotnej závlahy zn. Hunter alebo Toro. Taktiež ponúkame návrhy záhrad a kompletnú realizáciu záhrad. Úprava pozemku, vyrovnanie pozemku, spätná fréza, frézovanie pozemkov, podna freza, pôdna fréza, zakladač trávnika, nakladač, bager, minibager výkopové práce, zemné práce, výkop žumpy, výkop základov, inžinierske siete, nakladač Košice – Košice – okolie, bager Košice – Košice okolie, bagrovanie Košice – Košice – okolie, minibager Košice – Košice -okolie, zemné a výkopové práce Košice- Košice-okolie, zámkové dlažby, suché múriky, oporné múry, úprava terénu, vyrovnávanie pozemku Pozri aj moje ostatné inzeráty