inzercia, predaj, predám, bazár

Prenájom RD s park. (domáce zviera možne)

Kategória: Domy

Ponúkame na dlhodobý podnájom zariadený 2 - izbový rodinný dom, po rekonštrukcii, v Malackách, situovaný v tichej ulici širšieho centra s parkovaním pred domom /vo dvore...

Pozostáva z dvoch izieb, v ktoré sú plne zariadené novým nábytkom, kuchyňou a predsieňou. Kúpeľňa so sprchovacím kútom a samostatnou toaletou.
V dome je podlahové kúrenie, TV a WIFI pripojenie, klimatizácia, práčka, chladnička, mikrovlnka.
Cena je stanovená na bývanie pre MAX. 2-3 dospelých ľudí...
Cena nájmu 580€ /mesiac + 1mes. depozit/ VRÁTANE ENERGIÍ, TV a internetu.
Prenájom RD s park. (domáce zviera možne)
Podobné inzeráty
Prenájom rodinný dom Šimnovany
Prenájom rodinný dom Šimnovany - [30.1. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Prenájom rodinný dom Šimnovany - 1 Prenájom rodinný dom Šimnovany - 2 Prenájom rodinný dom Šimnovany - 3 Prenájom rodinný dom Šimnovany - 4 Prenájom rodinný dom Šimnovany - 5 Prenájom rodinný dom Šimnovany - 6 Prenájom rodinný dom Šimnovany - 7 Prenájom rodinný dom Šimnovany - 8 Prenájom rodinný dom Šimnovany - 9 Prenajmem ideálne dlhodobo rodinný dom ul. Nitrianska, rovno pri hlavnej ceste. Parkovanie rovno pred domom, pri vstupe pre 3 autá. Pozemok je rohový, príjazd aj z boku. Dom má pri vstupe 2 veľké miestnosti, potom jednu menšiu cez ktorú sa ide do kúpeľne, ktorú treba dokončiť podľa požiadaviek nájomcu. Celková úžitková plocha je 100m2 a pozemok domu je 591m2. Dom je možné upraviť podľa požiadaviek nájomcu a typu prevádzky - z tohto dôvodu nie je rekonštrukcia dokončená. Cena je bez energií - tie sa budú počítať podľa reálnej spotreby. Viac info na telefóne.
5-izbový dom 198m2 Hradný vrch, Staré Mesto Bratislava
Ponúkam na prenájom 5 izbový dom na Hradnom vrchu s výhľadom na Bratislavu a Bratislavský hrad. Úžitková plocha domu je 198 m2, udržiavaný pozemok má 543 m2. Dom je čiastočne zariadený, s možnosťou kompletného zariadenia. Na pozemku sa nachádza vonkajší bazén. Dom je v kľudnom prostredí, má 2 kúpeľne, 4 spálne, šatník, dvoj garáž. Prízemie pozostáva zo vstupnej haly, priestrannej kúpeľne so sprchovacím kútom, s WC. Cena: 2100 € + energie (500€) Ak máte záujem o viac informácií volajte na číslo: Dom na prenájom Staré Mesto, Dom na prenájom Hradný vrch, päťizbový dom na prenájom Staré Mesto, Hradný vrch bývanie, Hradný vrch dom na prenájom, Hradný vrch päťizbový dom na prenájom, Dom v Bratislave, Prenájom v Bratislave, Prenájom domu Hradný vrch, Prenájom päťizbového domu Hradný vrch
Prenajom novostavby rodinného domu
Ponúkam Vám na dlhodobý prenájom nízkoenergetický rodinný dom pri golfovom ihrisku Blackstork - Lomnica. Dom sa nachádza v tichej a kľudnej lokalite s výhľadom na Tatry a okolitú prírodu. V blízkosti domu sa nachádza oddychový park s tatranským lovným potokom a menším rybníkom. Jednopodlažný, nízkoenergetický dom s podlahovou obývateľnou plochu 113 m2. Dispozícia: Priestranná kuchyňa spojená s jedálňou a obývacou časťou, spálňa, detská izba alebo pracovňa, kúpeľňa s veľkým sprchovacím kutom, technická miestnosť. Záhrada členená na okrasnú, športovo - oddychovú a úžitkovú časť. Záhradný altánok s grilom a vonkajšou letnou kuchynkou. Veľká samostatná a vyhrievaná garáž pre osobný automobil. S množstvom odkladacieho priestoru na polickach (športové potreby, pneumatiky z áut a iné) a ostatne záhradné vybavenie a doplnky. Vyvýšený záhon pre pestovanie byliniek a drobnej zeleniny. Na pozemku je mix ovocných a okrasných stromov. Možnosť umiestniť zviera (pes, mačka, iné) na pozemku. Celooplotená a uzavretá záhrada pre voľný výbeh. Dom sa prenajíma kompletne vybavený a zariadený ako je na fotkách. Komplet vstavané kuchynské spotrebiče, jedálenský stôl a stoličky, rozkladací gauč, TV, konferenčný stolík, elektricky krb na diaľkové ovládanie, manželská posteľ s odkladacím priestorom, pracka, sušička bielizne. Každá miestnosť je vybavená vstavaným nábytkom s množstvom odkladacieho a úložného priestoru. Ako odkladací priestor je možnosť využiť aj veľkú a priechodnú povalu domu. Parkovanie: Priestranné parkovanie priamo pred domom. Možnosť parkovať 3 autá priamo na pozemku priestor pre ďalšie autá na ceste. Ostatné: Wi-Fi, satelitná TV, zabezpečené kamerovým systémom, kompletný jarný, letný a jesenný servis o záhradu a záhradnú zeleň v zime odpratávanie snehu, technicky servis domu zabezpečený, odvoz komunálneho a separovaného odpadu. Dom je členením a dispozíciou ideálny pre 4 osoby. Cena nájmu je 1050 € mesačne s TV, internetom, energiami a kompletným záhradným servisom. Možnosť vystavenia FA. Vratná záloha: 2000 €. Možnosť okamžitého sťahovania sa pri podpise zmluvy na dlhodobý prenájom. Kontakt: domlomnica@ Dom sa nachádza v blízkosti Vysokých Tatier, Kežmarku, Popradu.
Prenájom domu
Ponúkam Vám na dlhodobý prenájom nízkoenergetický rodinný dom pri golfovom ihrisku Blackstork - Veľká Lomnica. Dom sa nachádza v tichej a kľudnej lokalite s výhľadom na Tatry a okolitú prírodu. V blízkosti domu sa nachádza oddychový park s tatranským lovným potokom a menším rybníkom. Jednopodlažný, nízkoenergetický dom s podlahovou obývateľnou plochu 113 m2. Dispozícia: Priestranná kuchyňa spojená s jedálňou a obývacou časťou, spálňa, detská izba alebo pracovňa, kúpeľňa s veľkým sprchovacím kutom, technická miestnosť. Záhrada členená na okrasnú, športovo - oddychovú a úžitkovú časť. Záhradný altánok s grilom a vonkajšou letnou kuchynkou. Veľká samostatná a vyhrievaná garáž pre osobný automobil. S množstvom odkladacieho priestoru na polickach (športové potreby, pneumatiky z áut a iné) a ostatne záhradné vybavenie a doplnky. Vyvýšený záhon pre pestovanie byliniek a drobnej zeleniny. Na pozemku je mix ovocných a okrasných stromov. Možnosť umiestniť zviera (pes, mačka, iné) na pozemku. Celooplotená a uzavretá záhrada pre voľný výbeh. Dom sa prenajíma kompletne vybavený a zariadený ako je na fotkách. Komplet vstavané kuchynské spotrebiče, jedálenský stôl a stoličky, rozkladací gauč, TV, konferenčný stolík, elektricky krb na diaľkové ovládanie, manželská posteľ s odkladacím priestorom, pracka, sušička bielizne. Každá miestnosť je vybavená vstavaným nábytkom s množstvom odkladacieho a úložného priestoru. Ako odkladací priestor je možnosť využiť aj veľkú a priechodnú povalu domu. Parkovanie: Priestranné parkovanie priamo pred domom. Možnosť parkovať 3 autá priamo na pozemku priestor pre ďalšie autá na ceste. Ostatné: Wi-Fi, satelitná TV, zabezpečené kamerovým systémom, kompletný jarný, letný a jesenný servis o záhradu a záhradnú zeleň v zime odpratávanie snehu, technicky servis domu zabezpečený, odvoz komunálneho a separovaného odpadu. Dom je členením a dispozíciou ideálny pre 4 osoby. Cena nájmu je 1050 € mesačne s TV, internetom, energiami a kompletným záhradným servisom. Možnosť vystavenia FA. Vratná záloha: 2000 €. Možnosť okamžitého sťahovania sa pri podpise zmluvy na dlhodobý prenájom. Kontakt: domlomnica@ Dom sa nachádza v blízkosti Vysokých Tatier, Kežmarku, Popradu.
Prenájom novostavby rodinného domu v blízkosti Popradu
Ponúkam Vám na dlhodobý prenájom nízkoenergetický rodinný dom pri golfovom ihrisku Blackstork - Veľká Lomnica. Dom sa nachádza v tichej a kľudnej lokalite s výhľadom na Tatry a okolitú prírodu. V blízkosti domu sa nachádza oddychový park s tatranským lovným potokom a menším rybníkom. Jednopodlažný, nízkoenergetický dom s podlahovou obývateľnou plochu 113 m2. Dispozícia: Priestranná kuchyňa spojená s jedálňou a obývacou časťou, spálňa, detská izba alebo pracovňa, kúpeľňa s veľkým sprchovacím kutom, technická miestnosť. Záhrada členená na okrasnú, športovo - oddychovú a úžitkovú časť. Záhradný altánok s grilom a vonkajšou letnou kuchynkou. Veľká samostatná a vyhrievaná garáž pre osobný automobil. S množstvom odkladacieho priestoru na polickach (športové potreby, pneumatiky z áut a iné) a ostatne záhradné vybavenie a doplnky. Vyvýšený záhon pre pestovanie byliniek a drobnej zeleniny. Na pozemku je mix ovocných a okrasných stromov. Možnosť umiestniť zviera (pes, mačka, iné) na pozemku. Celooplotená a uzavretá záhrada pre voľný výbeh. Dom sa prenajíma kompletne vybavený a zariadený ako je na fotkách. Komplet vstavané kuchynské spotrebiče, jedálenský stôl a stoličky, rozkladací gauč, TV, konferenčný stolík, elektricky krb na diaľkové ovládanie, manželská posteľ s odkladacím priestorom, pracka, sušička bielizne. Každá miestnosť je vybavená vstavaným nábytkom s množstvom odkladacieho a úložného priestoru. Ako odkladací priestor je možnosť využiť aj veľkú a priechodnú povalu domu. Parkovanie: Priestranné parkovanie priamo pred domom. Možnosť parkovať 3 autá priamo na pozemku priestor pre ďalšie autá na ceste. Ostatné: Wi-Fi, satelitná TV, zabezpečené kamerovým systémom, kompletný jarný, letný a jesenný servis o záhradu a záhradnú zeleň v zime odpratávanie snehu, technicky servis domu zabezpečený, odvoz komunálneho a separovaného odpadu. Dom je členením a dispozíciou ideálny pre 4 osoby. Cena nájmu je 1050 € mesačne s TV, internetom, energiami a kompletným záhradným servisom. Cena za nájom a energie je vypočítaná pre 4 člennú rodinu v prípade iného počtu osôb je možná dohoda na cene. Možnosť vystavenia FA. Vratná záloha: 2000 €. Možnosť okamžitého sťahovania sa pri podpise zmluvy na dlhodobý prenájom. Kontakt: domlomnica@ Dom sa nachádza v blízkosti Vysokých Tatier, Kežmarku, Popradu.
Prenájom domu
Ponúkam Vám na dlhodobý prenájom nízkoenergetický rodinný dom pri golfovom ihrisku Blackstork - Veľká Lomnica. Dom sa nachádza v tichej a kľudnej lokalite s výhľadom na Tatry a okolitú prírodu. V blízkosti domu sa nachádza oddychový park s tatranským lovným potokom a menším rybníkom. Jednopodlažný, nízkoenergetický dom s podlahovou obývateľnou plochu 113 m2. Dispozícia: Priestranná kuchyňa spojená s jedálňou a obývacou časťou, spálňa, detská izba alebo pracovňa, kúpeľňa s veľkým sprchovacím kutom, technická miestnosť. Záhrada členená na okrasnú, športovo - oddychovú a úžitkovú časť. Záhradný altánok s grilom a vonkajšou letnou kuchynkou. Veľká samostatná a vyhrievaná garáž pre osobný automobil. S množstvom odkladacieho priestoru na polickach (športové potreby, pneumatiky z áut a iné) a ostatne záhradné vybavenie a doplnky. Vyvýšený záhon pre pestovanie byliniek a drobnej zeleniny. Na pozemku je mix ovocných a okrasných stromov. Možnosť umiestniť zviera (pes, mačka, iné) na pozemku. Celooplotená a uzavretá záhrada pre voľný výbeh. Dom sa prenajíma kompletne vybavený a zariadený ako je na fotkách. Komplet vstavané kuchynské spotrebiče, jedálenský stôl a stoličky, rozkladací gauč, TV, konferenčný stolík, elektricky krb na diaľkové ovládanie, manželská posteľ s odkladacím priestorom, pracka, sušička bielizne. Každá miestnosť je vybavená vstavaným nábytkom s množstvom odkladacieho a úložného priestoru. Ako odkladací priestor je možnosť využiť aj veľkú a priechodnú povalu domu. Parkovanie: Priestranné parkovanie priamo pred domom. Možnosť parkovať 3 autá priamo na pozemku priestor pre ďalšie autá na ceste. Ostatné: Wi-Fi, satelitná TV, zabezpečené kamerovým systémom, kompletný jarný, letný a jesenný servis o záhradu a záhradnú zeleň v zime odpratávanie snehu, technicky servis domu zabezpečený, odvoz komunálneho a separovaného odpadu. Dom je členením a dispozíciou ideálny pre 4 osoby. Cena nájmu je 1050 € mesačne s TV, internetom, energiami a kompletným záhradným servisom. Cena za nájom a energie je vypočítaná pre 4 člennú rodinu v prípade iného počtu osôb je možná dohoda na cene. Možnosť vystavenia FA. Vratná záloha: 2000 €. Možnosť okamžitého sťahovania sa pri podpise zmluvy na dlhodobý prenájom. Kontakt: domlomnica@ Dom sa nachádza v blízkosti Vysokých Tatier, Kežmarku, Popradu.