inzercia, predaj, predám, bazár

Prenájom Sony MHC-V77DW

Kategória: Repro sústavy

Bluetooth reproduktor Sony MHC-V77DW
Cena: 1 deň: 30€
2 dni: 50€
Vrátna záloha: 400€
Po dohode viem doviezť a požičať na viac dní
Silný 1440W reproduktor, 3-farebne svetlá, možnosť pripojenia bluetooth, USB, TV,.....
Prenájom Sony MHC-V77DW
Podobné inzeráty
Party reproduktor SONY MHC-V77DW s vysokým výkonom
FUNKCIE Prenos zvuku cez Wi-Fi Prenos zvuku cez Wi-Fi umožňuje vychutnať si obľúbený obsah prostredníctvom zariadení s podporou technológie Chromecast built-in, ako aj využiť prístup k hudobným súborom v počítači alebo na domácom mediálnom serveri kompatibilnom s technológiou DLNA. Jednoduché odoslanie hudby do reproduktorov Chromecast built-in umožňuje prenášať obľúbené hudobné aplikácie z osobného zariadenia do reproduktorov. Pri spustení jednoducho ťuknite na tlačidlo prenosu v hudobnej aplikácií v telefóne alebo tablete so systémom Android, zariadení iPhone, iPad či Mac®, prenosnom počítači so systémom Windows alebo zariadení Chromebook a vyberte reproduktor alebo skupinu reproduktorov. Služba Spotify vás spojí so všetkou hudbou Model MHC-V77DW je kompatibilný so službou Spotify Connect, prostredníctvom svojho prémiového predplatného služby Spotify si tak môžete všetky svoje obľúbené zoznamy párty skladieb vychutnať v párty intenzite. Kolieska a rúčka na zlepšenie prenosnosti Model MHC-V77DW sa dá jednoducho prenášať, vďaka čomu si výkonný zvuk, ktorý naplní celú miestnosť, môžete zobrať so sebou úplne všade. Prepínajte nastavenia určené pre večierok pohybom prsta Roztočte večierok jediným jednoduchým pohybom. Zábavné a intuitívne ovládanie pohybom prsta umožňuje prevziať kontrolu nad všetkými funkciami určenými pre večierky vrátane osvetlenia, dídžejských efektov a zvukových efektov mikrofónu. Potiahnutím prsta doľava a doprava môžete preskočiť skladby a pohybom prsta nahor a nadol ovládať hlasitosť. Nikdy nebolo zábavnejšie pripraviť večierok podľa svojich predstáv. Osloboďte svoju hudbu vďaka funkcii počúvania vo viacerých miestnostiach a bezdrôtovému pripojeniu Nechajte sa po dome sprevádzať hudbou vďaka funkcii počúvania vo viacerých miestnostiach cez bezdrôtové pripojenie. Táto funkcia sa ovláda pomocou aplikácie Sony | Music Center (predtým SongPal) a umožňuje zoskupiť vybraté reproduktorové panely a reproduktory od spoločnosti Sony. V skupinovom režime môžete počúvať rovnakú hudbu súčasne cez viaceré reproduktory a v samostatnom režime môžete z každého reproduktora počúvať inú hudbu. Bezproblémový prenos obsahu pomocou technológií NFC a Bluetooth Technológie Near Field Communication (NFC) a Bluetooth® vás oslobodia od pripojenia pomocou káblov a zložitého nastavovania. Stačí sa zariadením s technológiou NFC dotknúť zariadenia MHC-V77DW. Rýchlo a jednoducho zariadenia prepojíte a môžete začať prenášať svoju hudobnú zbierku. Nemáte zariadenie s technológiou NFC? Žiadny problém. Pripojte sa pomocou technológie Bluetooth a môžete vyraziť. Vychutnajte si vyššiu kvalitu obsahu preneseného cez Bluetooth® vďaka technológii LDAC™ LDAC je nová zvuková technológia od spoločnosti Sony, ktorá prináša najvyššiu kvalitu zvuku bezdrôtovo prenášaného pomocou technológie Bluetooth. Technológia LDAC, ktorá vysiela až trojnásobne viac údajov, posk
Sony MHC-V73D, čierny
Predám Vysoko výkonný audio systém Sony MHC-V73D je ako stvorený na malú i veľkú domácu párty. Vďaka dômyselne premyslenému systému pre jednoduchý transport ho ale môžete vziať takmer kamkoľvek so sebou. Reproduktor Sony MHC-V73D vynikne vďaka technológii všesmerového živého zvuku a svojím efektným 360° osvetlením, ktoré vám dá okúsiť chuť festivalovej atmosféry. K Bluetooth reproduktoru Sony MHC-V73D možno pripojiť až 3 smart telefóny, z ktorých môžete prehrávať hudbu. Audiosystém ponúka možnosť prepojiť až s celkom 50 kompatibilnými systémami, čo zaistí ešte lepší zvuk a možnosť synchronizovať svetelné efekty. Ak vás už nebude baviť počúvanie pesničiek, môžete využiť FM tuner so štandardom DAB + a naladiť si tak svoju obľúbenú rádiovú stanicu. Audiosystém Sony MHC-V73D má pevné prevedenie z tvrdých plastov, pričom rohy sú chránené krytkami. Vďaka tomu reproduktor dlho vydrží, a to aj keď ho budete často presúvať. K transportu vám pomôžu praktické madlá a kolieska na spodnej strane.-------cena 600€ (cena nového na bloku je 659€)v predajniach stojí okolo 650-700€ je ešte v záruke viď bloček 7 mes. 2022, predaj z rodinných dôvodov, donesiem Košice, michalovce
Sony MHC-V73D, čierny
Predám Vysoko výkonný audio systém Sony MHC-V73D je ako stvorený na malú i veľkú domácu párty. Vďaka dômyselne premyslenému systému pre jednoduchý transport ho ale môžete vziať takmer kamkoľvek so sebou. Reproduktor Sony MHC-V73D vynikne vďaka technológii všesmerového živého zvuku a svojím efektným 360° osvetlením, ktoré vám dá okúsiť chuť festivalovej atmosféry. K Bluetooth reproduktoru Sony MHC-V73D možno pripojiť až 3 smart telefóny, z ktorých môžete prehrávať hudbu. Audiosystém ponúka možnosť prepojiť až s celkom 50 kompatibilnými systémami, čo zaistí ešte lepší zvuk a možnosť synchronizovať svetelné efekty. Ak vás už nebude baviť počúvanie pesničiek, môžete využiť FM tuner so štandardom DAB + a naladiť si tak svoju obľúbenú rádiovú stanicu. Audiosystém Sony MHC-V73D má pevné prevedenie z tvrdých plastov, pričom rohy sú chránené krytkami. Vďaka tomu reproduktor dlho vydrží, a to aj keď ho budete často presúvať. K transportu vám pomôžu praktické madlá a kolieska na spodnej strane.-------cena 600€ (cena nového na bloku je 659€)v predajniach stojí okolo 650-700€ je ešte v záruke viď bloček 7 mes. 2022, predaj z rodinných dôvodov, v prípade rýchleho jednania menšia dohoda na cene, donesiem Košice, michalovce (na obrázku je priateľka má 183cm pre predstavu veľkosti repraka)
Sony MHC-V73D, čierny
Predám Vysoko výkonný audio systém Sony MHC-V73D je ako stvorený na malú i veľkú domácu párty. Vďaka dômyselne premyslenému systému pre jednoduchý transport ho ale môžete vziať takmer kamkoľvek so sebou. Reproduktor Sony MHC-V73D vynikne vďaka technológii všesmerového živého zvuku a svojím efektným 360° osvetlením, ktoré vám dá okúsiť chuť festivalovej atmosféry. K Bluetooth reproduktoru Sony MHC-V73D možno pripojiť až 3 smart telefóny, z ktorých môžete prehrávať hudbu. Audiosystém ponúka možnosť prepojiť až s celkom 50 kompatibilnými systémami, čo zaistí ešte lepší zvuk a možnosť synchronizovať svetelné efekty. Ak vás už nebude baviť počúvanie pesničiek, môžete využiť FM tuner so štandardom DAB + a naladiť si tak svoju obľúbenú rádiovú stanicu. Audiosystém Sony MHC-V73D má pevné prevedenie z tvrdých plastov, pričom rohy sú chránené krytkami. Vďaka tomu reproduktor dlho vydrží, a to aj keď ho budete často presúvať. K transportu vám pomôžu praktické madlá a kolieska na spodnej strane.-------cena 500€, donesiem Košice, michalovce (na obrázku je priateľka má 183cm pre predstavu veľkosti repraka)
Sony MHC-V90DW alebo výmena za jbl 1000
Predam z dvovodu nepouzivania. Je to nezohnatelny prudukt. Vyrobilo sa malo kusov. Bluetooth reproduktor aktívny, frekvenčný rozsah od 50.5 Hz do 20000 Hz, optické digi audio, 6.3mm Jack, LAN, HDMI, Bluetooth 4.2, NFC, mikrofón, Dolby Digital, podpora AAC a LDAC, Spotify, ovládanie cez zariadenia s OS iOS alebo Android, diaľkový ovládač Bluetooth reproduktor Sony MHC-V90DW vám konečne prinesie extatické basy ako aj priezračné výšky a stredy, ktoré zahrejú pri srdci všetkých fanúšikov hudby. A na káble pritom môžete zabudnúť! O bezchybné počúvanie sa totiž postará moderná technológia Bluetooth, ktorá zvládne streamovať pesničky z kompatibilného inteligentného telefónu a ďalších zdrojov. Tiež vďaka prítomnosti technológie NFC sa pripojíte v priebehu chvíle, stačí priložiť telefón. Bluetooth speaker Sony MHC-V90DW si poradí s každým tónom od 50,5 Hz až do 20000 Hz. Neprídete ani o diaľkové ovládanie, doprajete si tak pohodlie pri počúvaní. Ak radi používate prehrávač bez Bluetooth, môžete využívať 6,3 mm Jack, CD, digitálne optické, HDMI, LAN (RJ-45) a USB vstup. parametre na tomto linku:
SONY MHC-V73D
Predám nový párty reproduktor Sony MHC-V73D 1x použitý plne funkčný, záruka, faktúra a doklad o platbe, nový 650 Eur. všesmerový zvuk a svetelné efekty bluetooth, CD a DVD prehrávač s výstupom HDMI FM rádio mikrofónový a gitarový vstup ovládanie gestami, zábavné funkcie + 2 bezdrôtové mikrofóny JBL Priveziem.