inzercia, predaj, predám, bazár

Prenájom stánku vo Zvolene

Kategória: Ostatné

Ponúkame Vám na prenájom stánok nachádzajúci sa na parkovacej ploche pod zámkom, na ulici T. G. Masaryka vo Zvolene.
Úžitková plocha stánku je 9m2, prešiel rekonštrukciou, je zateplený, má elektriku aj vodu. Je vhodný na rýchle občerstvenie, trafiku, novinový stánok a pod.

Cena za prenájom je 250 €/mesiac s DPH plus energie na nájomcu. Pri podpise nájomnej zmluvy je potrebné uhradiť depozit vo výške jednomesačného nájmu.
Voľný ihneď.

Viac informácií Vám radi poskytneme v našej RK.
Prenájom stánku vo Zvolene
Podobné inzeráty
Investičná príležitosť - "Bufet Zátoka" - Liptovská Sielnica
Ponúkame Vám na odpredaj lukratívnu ponuku, zabehnutý stánok rýchleho občerstvenia – Zátoka – Liptovská Sielnica, okres Liptovský Mikuláš. Kúpou zabehnutej prevádzky získate jedinečnú investičnú príležitosť s návratnosťou investície do štyroch rokov. Prevádzka z dvoch unimo buniek umiestnených na betónových cestných paneloch sa nachádza na pozemku o výmere 100 m2 - uzavretá nájomná zmluva o nájme pozemku so slovenským vodohospodárskym podnikom po dobu 31.12.2026, nájomné vo výške 500,- €/rok. Pred uplynutím doby nájmu je možné túto zmluvu predlžiť o ďalších 5 rokov. Stavba obsahuje: - Predajný stánok – chodba, šatňa, WC, predajná plocha, sklad, pôjd, - Sociálne zariadenia – 2x chodba, 2x WC, - Sklad propán-bután nádrží, - Žumpa z izolovanej oceľovej nádrže o objeme 3 m3 s uzamykateľným poklopom, - Elektrocentrála + Solárne panely, - Studňa. Stánok pozostáva zo vstupu pre zásobovanie, prípravovne, miestnosti na uloženie upratovacích potrieb, zariadenie na osobnú hygienu pre zamestnancov a prednej časti stánku. Prípravovňa je vybavená kuchynskou linkou, 2 plynovými sporákmi, drezom na umývanie náradia a náčinia, drezom na manipuláciu so zeleninou, chladničkou kombinovanou s mrazničkou, mikrovlnou rúrou, varnou kanvicou a samostatnou mrazničkou. Predná časť stánku je vybavená umývadlom s prívodom tečúcej teplej a studenej vody, výčapným zariadením, mraziacim zariadením, chladiacim zariadením kombinovaným s mraziacim zariadením. Zariadenie na osobnú hygienu pre zákazníkov (samostatný objekt) sú diferencované podľa pohlavia. Pozostávajú z predsiene s umývadlom s prívodom teplej aj studenej vody a WC kabíny. Sortiment predaja: alkoholické, nealkoholické, teplé nápoje, čapované pivo a kofola, originálne balené cukrovinky a slané výrobky, tabakové výrobky, syrové korbáčiky, mrazené krémy priemyselne vyrábané v originálnom balení, nanuky, ohrievané a grilované mäsové výrobky, pekárenské výrobky, obložené bagety spotrebiteľsky balené, pokrmy z mrazených polotovarov. Bližšie informácie, revízie ako aj projektovú dokumentáciu súvisiacu k prevádzkovaniu stánku Vám poskytneme na osobnom stretnutí.
Záhradný stánok 3x6m + zaťažové vaky + obal
Predám záhradný stánok 3x6m + zaťažové vaky + obal + 3 strany stanu Parametre Balenie: strecha, konštrukcia,+ 12 kotviacich kolíkov a ochranný návlek. (stan neobsahuje steny) Rozmery po zložení: 155 x 40 x 25 cm Nastaviteľná výška stropu stánku: 175, 185, 195, 205cm Celková výška stánku do 310-340cm Konštrukcia: Nožnicová kovová Nohy opatrené dierkami na ukotvenie do zeme kolíkmi zadarmo! Spoje konštrukcie: Skrutkované Materiál strechy: 100% Nepremokavá polyesterová tkanina, odolnejšia voči pretrhnutiu, pogumovaná, UV stabilná (330 gr/m2) Doba postavenia a zloženia stánku jednou osobou: 40 sekúnd. Hmotnosť: 47 kg 2x použitý kúpený od predajnystanok info / aktuálna cena 597,- eur
Predaj stanku Košice
Predám stánok s prístavbou na ul. SNP č.1. Stánok je vhodný ako chatka na záhradu po obložení dreveným obkladom.Cena dohodou. Max. rozmer stanku : 2,8 m x 3,2 m zákl. rozmer stánku : 2,2 m x 2,6 m rozmer prístavby : 1,4 m x 2,3 m Skla kalené, vytvrdené
Predajný stánok alebo záhradný domček 3x2m / 6x2m
Predám 14 ks predajných drevených stánkov / záhradných domčekov o rozmere 3x2m spojením dvoch 6x2m. rám stánku je zvarenec z pevnej ocele, podlaha je Pevná z preglejky určenej do exteriéru. strecha Šindel . stánky sú obložené tatranským profilom. odber je možný jednotlivo alebo po viac kusoch. v prípade odberu všetkých 14 ks dohoda na cene. dopravu viem zabezpečiť kamkoľvek po Slovensku. cena stánku v pôvodnom stave ako na fotkách 1000€ cena stánku po kompletnej rekonštrukcii podľa dohody 2500€ pri odbere viac kusov dohoda možná.
Moderný predajný stánok ihneď k odberu
Ponúkame na predaj moderný, kvalitne zhotovený predajný stánok pre rôzne využitie z oceľových profilov. Vnútorná úžitková plocha predstavuje približne 12m2. Súčasťou stánku je aj veľkometrážne posuvné predajné okno. Stánok je zhotovený a je ihneď k odberu v Ružomberku. Neobsahuje zariadenie, nakoľko bude prispôsobený budúcim majiteľom pre daný účel podnikania. (gastro prevádzka, suveníry, akýkoľvek iný predaj) Technické parametre: Vonkajšie rozmery: dĺžka: 4,47 m, šírka: 2,77 m, výška:2,97 m Rám stánku je vyrobený z oceľových profilov a je ošetrený polyuretánovou farbou. Vonkajšie opláštenie je celohliníkový plášť z plechu 2mm. Strecha je vystužená drevenými doskami a oplechovaná pozinkovaným a farebným plechom. Farebné vyhotovenie: čierna matná Stánok je vybavený 1 vchodovými dverami, ktoré sa otvárajú smerom von. Konštrukcia je vybavená nastavenými nožičkami v prípade nerovnosti terénu. Cena stánku je 33 000 bez DPH. V prípade záujmu ma môžete kedykoľvek kontaktovať na tel. č.
Unimobunka 6x3m ZNÍŽENA CENA
Zdravím. Ponukám na predaj Stánok/Unimobunku momentálne stojací na ulici ulici P.J Šafaríka. v Prievidzi. Stánok je treba si vymaľovať, je urobená nová podlaha. Súčasťou stánku je zariadenie ako sú poličky, skrinky, pult. chladničky. v stánku je zavedená elektrika, voda. možnosť zriadiť chemické WC. tak isto je súčasťou stánku malý sklad. Vhodné na Bistro, Zmrzlinu alebo na záhradu.