inzercia, predaj, predám, bazár

Prenájom strešného boxu a strešných nosičov - ŽILINA

Kategória: Auto Moto

Požičovňa autoboxu a strešných nosičov v ŽILINE.
NAŠA PONUKA:
NORTHLINE 420 FAMILY SILVER (strieborný)
-rozmery (DxŠxV): 205 x 84 x 35 (cm)
-objem: 420 L
-nosnosť: 75 kg
-max. dĺžka lyží: 195 cm
-max. počet lyží: 7 párov
-max. počet snowboardov: 5ks
-otváranie: obojstranné

MAMMOOTH 520GR (titánový)
-rozmery (DxŠxV): 198 x 80 x 38 (cm)
-objem: 520 L
-nosnosť: 75 kg
-max. dĺžka lyží: 185 cm
-max. počet lyží: 4-5 párov
-max. počet snowboardov: 4-5ks
-otváranie: obojstranné

Univerzálne strešné nosiče ALU PRO 120 cm (vhodné pre vozidlá so štandardnou strechou)

Univerzálne strešné nosiče ALU-TOP 135 cm (vhodné pre vozidlá so širšou strechou, napr. SUV)

Pre bližšie informácie nás kontaktujte.

Cenník prenájmov a ostatné info:

Strešný box - 5,90€ / 1 deň (9 a viac dní - 5,50€ / 1 deň)

Univerzálne strešné nosiče - 1,90 / 1 deň (9 a viac dní - 1,50€ / 1 deň)

Za prenájom strešného boxu / strešných nosičov sa platí vratná kaucia 150€ (len v hotovosti). Tá je vrátená v plnej hodnote po vrátení strešného boxu (prípadne strešných nosičov) v neporušenom stave.

Montáž a demontáž je ZADARMO (cca 15 min.)

Pri prenájme sa uzavrie krátkodobá nájomná zmluva. Budú potrebné nasledujúce údaje:

-meno a priezvisko, kompletná adresa
-telefonický kontakt
-EČV vozidla, kde bude daný strešný box (prípadne nosiče) namontovaný
-občiansky preukaz

V prípade záujmu o prenájom univerzálnych strešných nosičov je potrebné, aby Vaše vozidlo malo pozdĺžne lyžiny na streche.
Strešné boxy a nosiče - požičovňa Žilina


Autoboxy a strešné nosiče prenájom ✔ požičovňa Žilina ✔ prenájom Žilina ✔ požičajte si od nás strešný box alebo strešné nosiče na dovolenku, alebo na lyžovačku ✔ super ceny ✔ profesionalita ✔ montáž zabezpečíme my
Prenájom strešného boxu a strešných nosičov - ŽILINA
Podobné inzeráty
Prenájom strešného boxu / strešných nosičov ŽILINA
Požičovňa autoboxu a strešných nosičov v ŽILINE. NAŠA PONUKA: NORTHLINE 420 FAMILY SILVER (strieborný) -rozmery (DxŠxV): 205 x 84 x 35 (cm) -objem: 420 L -nosnosť: 75 kg -max. dĺžka lyží: 195 cm -max. počet lyží: 7 párov -max. počet snowboardov: 5ks -otváranie: obojstranné Univerzálne strešné nosiče ALU PRO 120 cm (vhodné pre vozidlá so štandardnou strechou) Univerzálne strešné nosiče ALU-TOP 135 cm (vhodné pre vozidlá so širšou strechou, napr. SUV) Pre bližšie informácie nás kontaktujte: info@ Cenník prenájmov a ostatné info: Strešný box - 5,90€ / 1 deň (9 a viac dní - 5,50€ / 1 deň) Univerzálne strešné nosiče - 1,90 / 1 deň (9 a viac dní - 1,50€ / 1 deň) Za prenájom strešného boxu / strešných nosičov sa platí vratná kaucia 150€ (len v hotovosti). Tá je vrátená v plnej hodnote po vrátení strešného boxu (prípadne strešných nosičov) v neporušenom stave. Montáž a demontáž je ZADARMO (cca 15 min.) Pri prenájme sa uzavrie krátkodobá nájomná zmluva. Budú potrebné nasledujúce údaje: -meno a priezvisko, kompletná adresa -telefonický kontakt -EČV vozidla, kde bude daný strešný box (prípadne nosiče) namontovaný -občiansky preukaz V prípade záujmu o prenájom univerzálnych strešných nosičov je potrebné, aby Vaše vozidlo malo pozdĺžne lyžiny na streche.
Box na prenájom
Hľadáte riešenie na prepravu lyží, snowboardov, a Vaše vozidlo je príliš vysoké na umiestnenie strešného boxu, alebo tento spôsob prepravy jednoducho Vám nevyhovuje? Praktický a variabilný BackBox na ťažné zariadenie je pre Vás ideálnym riešením! Prepravíte s ním všetko potrebné pre trávenie voľného času s celou rodinou tak ako štandardný strešný box no s oveľa ľahším prístupom k batožine a tiež nebudete musieť strážiť výšku vozidla v podzemných parkoviskách. Výnimočnosťou tohto boxu je, že bočnice po stranách sa dajú vymeniť za nádstavce ktoré Vám rázom vykúzlia priestor pre umiestnenie lyží, snowboardov, či iných dlhších predmetov, ktoré by ste inak do boxu neumiestnili. 300 litrový obsah tak vďaka bočným adaptérom premeníte na 326 litrov a dĺžka 154 cm sa v stredovej časti predĺži na 190 cm. Prepraviť tak môžete dokonca až 5 párov lyží s max.dĺžkou 185cm. Bočné adaptéry (sú súčasťou boxu) v rovnakom farebnom prevedení ako box a môžete si ich podľa potreby vymieňať.
Strešný Box - Thule Pacific 600 na prenájom
Prenajmem strešný box THULE Pacific 600 Objem 310 litrov Hmotnosť 13 kg Max. nosnosť 50 kg Max. počet párov lyží 6, snowboardov 4 Systém uchytenia na nosiče rýchloupínací systém Fast-Grip Otváranie na Jednu stranu Uzamykanie Montáž sa vykoná ľahko z vnútra boxu. Grip čeluste sa dotiahnú okolo tyčí nosičov otočením doťahovej skrutky. Vhodný pre tyče do šírky 90 mm. prenájom 3 euro na deň vratná záloha - 120 euro záloha sa vypláca pri preberaní strešného boxu, pri odovzdávaní sa od zálohy odpočítajú zapožičané dni príklad : požičanie od pondelka do piatka ( 5 x 3 euro = 15 euro ) Trnava škoda, octavia, dovolenka, chata, thule, box, nosič,
Požičovňa dodavok, prenajom dodavky, autopožičovňa
Ponukam Vam prenajom, pozicanie dodavok, kratkodoby, dlhodoby, 3 hodinovy, autopožičovňa Ponuka vozidiel na prenajom: Fiat ducato L4H3 60,-e na den Fiat ducato L4H2 50,-e na den Fiat Talento L1h1 40,-e na den Fiat doblo maxi XL 35,-na den 3 hodinovy prenajom od 30,-e.(max 150km)!!! Denny limit 350km v cene, nadlimit 0.10c/km Dodavka sa odovzdava čista s plnou nadrzou a tak isto sa vracia spat, čista s plnou nadrzou. Depozit za zapozičanie vozidla je 200,-e, suma za prenajom a depozit sa plati vzdy vopred. K prenajmu budete potrebovat platny OP a VP sk B. Minimalny vek 21 rokov!!! MOZNOST POZIČAT SI DODAVKU AJ SO ŠOFEROM. Autodoprava, sťahovanie, odvoz tovaru, nabytku, vynašky.... Prenajom, pozicovna, dodavky, fiat ducato, fiat doblo, L4H3, L4H2, fiat talento, autopožičovňa, audi q7, škoda, vw Prenajom, požicovňa strešneho boxu original Audi od 5e na den, komplet s lyžinami audi(stresny box, lyziny, audi...)
Prenájom DODÁVKY NOVÉ ZÁMKY
auta , prenajom auta Nové Zámky , pozicovna aut , pozicovna , autopozicovna , autopozicovna , prenajom auta , prenajom , pozicanie auta , dlhodoby prenajom auta , autá , požičovňa aut , car rental , požičanie auta , car rental , auto na prenajom , autopožičovňa , dodavky , mikrobus prenajom , pozicanie dodavky , pozicovna , pozicovna luxusnych aut, pozicovna mikrobusov , požičovna aut , požičovňa, požičovňa áut , prenajom aut , prenajom mikrobusu , prenajom vozidiel , prenájom , prenájom auta , prenájom vozidla , rent a car , dodávka , prenájom. Podrobný popis TU:
Strešné tyče a nosiče rebrikov pre dodávky
Strešné tyče a nosiče rebrikov pre dodávky Strešný nosič , a nosiče rebríkov pre dodávkové vozidlá sú navrhnuté tak, aby čo najviac priestoru k dispozícii na streche vozidla. Vďaka inovatívnemu strešnému systému Space Up už nie je problémom preprava rôznych druhov nákladu alebo vybavenia. Ľahký , aerodynamický a dizajnový inovatívny strešný nosič pre dodávkové vozidlá vám umožňuje nakladať a vykladať materiál, ktorý sa má prepravovať, bez námahy a v úplnej bezpečnosti . Výber a inštalácia tyčí, strešných nosičov a rebríkových nosičov pre dodávky nikdy nebola taká rýchla a ľahká : rozdelené podľa veľkosti vozidla (malé, stredné, veľké), vďaka špeciálnym podperám sa prispôsobujú rôznym zakriveniam strechy. umiestnite v súlade s otvormi pripravenými výrobcom. K dispozícii v štyroch rôznych modeloch, systém Space Up je vyrobený z vysoko kvalitných a odolných materiálov, ako je nehrdzavejúca oceľ a hliník. Katalogy a cenova ponuka cez mail. Dakujem Tomas