inzercia, predaj, predám, bazár

Prenosné EKG s tlačiarňou, nové

Kategória: Zdravie a krása

Nové EKG s tlačiarňou, veľmi malé rozmery, prenosné, ľahké, možnosť nalepovacích elektród alebo cez prísavky. Množstvo funkcii. Na zdroj alebo batériu. 4 zvodové a 12 zvodové EKG.

Pre viac info kontakt mailom - číslo vymyslené. Pozri aj ostatné moje inzeráty.
Prenosné EKG s tlačiarňou, nové
Podobné inzeráty
Prenosné 12-zvodové EKG, nové
Predám nové 12 zvodové ECG CONTEC 1)12-zvodové EKG, technológia digitálneho spracovania signálu a výsledkom je vysokokvalitná krivka EKG prostredníctvom filtra výkonovej frekvencie, základného filtra a filtra EMG signálu EKG. 2) Špeciálny a vysoko presný digitálny filter eliminuje posun základnej čiary, žiadne skreslenie tvaru vlny EKG, výrazne zvyšuje kapacitu posunu proti základnej čiare, čo je vhodné na posúdenie tvaru vlny. 3) Zobrazenie 1/3/6/12-zvodového EKG, režimu tlače, citlivosti, rýchlosti papiera a stavu filtra atď. na jednej obrazovke, vhodné na kontrastnú diagnostiku. 4) V reálnom čase a nepretržite zaznamenáva jasný a presný priebeh EKG a charakter anotácie (vrátane značky zvodu, citlivosti, rýchlosti papiera a stavu filtra atď.). 5) Má systém tepelnej tlače s vysokým rozlíšením, nie sú potrebné žiadne úpravy. Frekvencia záznamu: až 150 Hz. 6) S funkciami autoanalýzy a autodiagnostiky pre rutinné parametre EKG poskytujú výsledky merania a závery autodiagnostiky pre HR, PR interval, P trvanie, trvanie QRS, QT interval, Q-Tc, os P, os QRS , T Axis, R(V5), S(V1), R(V5)+S(V1) atď., čo znižuje záťaž lekára. 7) Voliteľná SD karta uchováva až 100 záznamov, čo je vhodné pre lekára na preskúmanie prípadu a štatistiky. 8) V režime prehliadania je možné skontrolovať uložený priebeh prípadu, automaticky analyzovať parametre merania a diagnostické informácie. 9) Rozhranie a správa vo viacerých jazykoch (čínština, angličtina). 10) Voliteľný softvér ECG-Sync, pripojenie k počítaču pomocou rozhrania USB 2.0 na vytvorenie pracovnej stanice EKG, import údajov v reálnom čase do softvéru na analýzu a tlač správ a staré prípady uložené v elektrokardiografe je možné nahrať do počítača. 11)Napájanie: AC/DC a vstavaná nabíjateľná lítiová batéria. V optimálnom DC stave, až 4-hodinová pohotovostná doba, nepretržitá tlač 90 minút a 150-EKG. Kontakt len mailom - číslo vymyslené. Pozri aj ostatné moje inzeráty.
Predám Holter 24h EKG/ECG monitor srdcového rytmu s online a
Predám nepoužívaný monitor EKG s jednoduchým ovládaním a inteligentným systémom diagnostiky poskytne komplexný prehľad o zdraví vášho srdca. Kúpila som ho za 220€ zo stránky , nakoľko som ho nepoužívala ani raz, predám ho za 190€. Monitor srdcového rytmu predstavuje inovatívne zariadenie, ktoré vám poskytne súhrnný prehľad o zdraví vášho srdca v pohodlí domova. Prístroj zaznamenáva údaje nepretržite 24 hodín, pričom 5-minútový záznam zanalyzuje už za 1 sekundu. Vďaka jednoduchému ovládaniu s LED indikátorom a kompaktným rozmerom budete mať potrebné údaje k dispozícii kedykoľvek a kdekoľvek. Holter dokáže diagnostikovať až 17 kategórií chorôb s rôznymi typmi abnormalít. Súčasťou zariadenia je sprievodný externý softvér, ktorý prevádza dáta do digitálnej formy elektrokardiogramu a poskytuje tak prehľadnú správu o aktivite srdca. Výhodou je teda možnosť online rozboru a zdieľanie výsledkov vo formáte PDF s ošetrujúcim lekárom. EKG monitor disponuje pamäťou na 10 záznamov a celkovo 30 hodín, preto je dáta potrebné pravidelne zálohovať. Kompaktný dizajn s nízkou hmotnosťou umožňuje používanie zariadenia bez obmedzení. Využitie nájde počas monitoringu pooperačnej rehabilitácie srdca, u osôb s kardiovaskulárnymi ochoreniami či v rámci preventívnej kontroly činnosti srdca. EKG holter je možné upevniť buď pomocou elektród alebo nastaviteľným popruhom na hrudník. Zariadenie je potrebné pravidelne čistiť navlhčenou mäkkou handričkou. Textilný popruh je možné prať. Balenie 1x monitor srdcového rytmu 1x popruh na hrudník 10x jednorazové elektródy 1x USB kábel na nabíjanie a export dát 1x USB kľúč so softvérom určeným na analýzu - možete stiahnuť aj TU. 1x návod na použitie Technické parametre Rozmery 100 x 23 x 8,3 mm Váha < 35="" g="" (s=""> Dĺžka popruhu 60 – 95 cm* *popruh je elastický POMÔŽE VÁM PRI Nízky krvný tlak – hypotenzia Vysoký krvný tlak - hypertenzia
Arcor EKG
Predám prenosné EKG. Nálezový stav, nie je k tomu nabíjačka.
Holter - EKG/ECG monitor sdcového rytmu
Predám nový nepoužitý holter- monitor srdcového rytmu EKG aj ECG s online analýzou dát. Vhodný pre športovcov, seniorov ale aj mladých vitálnych ľudí. Monitor srdcového rytmu predstavuje inovatívne zariadenie, ktoré vám poskytne súhrnný prehľad o zdraví vášho srdca v pohodlí domova. Prístroj zaznamenáva údaje nepretržite 24 hodín, pričom 5-minútový záznam zanalyzuje už za 1 sekundu. Vďaka jednoduchému ovládaniu s LED indikátorom a kompaktným rozmerom budete mať potrebné údaje k dispozícii kedykoľvek a kdekoľvek. Holter dokáže diagnostikovať až 17 kategórií chorôb s rôznymi typmi abnormalít: -KES (komorové extrasystoly), -bigemínia KES -trigemínia KES -komorová tachykardia,  -PES (predsieňová supraventrikulárna extrasystola) -PES trigemínia -supraventrikulárna tachykardia,  -blokáda ľavého Tawarového ramienka -blokáda pravého Tawarowého ramienka -flutter predsiení,  -fibrilácia predsiení,  -tep srdca pri fibrilácií predsiení  -celkový maximálný tep srdca -celkový minimálny tep srdca -Najdlhší RR interval -asystólia Súčasťou zariadenia je sprievodný externý softvér, ktorý prevádza dáta do digitálnej formy elektrokardiogramu a  poskytuje tak prehľadnú správu o aktivite srdca. Výhodou je teda možnosť online rozboru a zdieľanie výsledkov vo formáte PDF s ošetrujúcim lekárom.
Predam digitalny EKG monitor
Predam.digitalny SNAP EKG monitor, povodna cena 80eur. Zariadenie bolo 1x pouzite, vsetko v originalnom baleni. Viem poslat na dobierku
Prenosné toaletné kreslo
Predám prenosné toaletné kreslo, čisto nové, nepoužívané. Vhodné nielen pre osoby s obmedzeným pohybom, ale napríklad na chalupu alebo pobyty v prírode. PC 70€. Osobný odber.