inzercia, predaj, predám, bazár

Prenosný kazetový rádiomagnetofón PANASONIC

Kategória: Hifi systémy, Rádiá

Predám požívaný, funkčný RETRO kazetový rádiomagnetofón s CD prehrávačom PANASONIC s obzvlášť vysokým, čistým, vysokým akustickým výkonom bez DO. Rádiomagnetofón má Mega basy. Všetky funkcie sú bez závad. Vhodný na chalupu a výkonné ozvučenie domácej zábavy. Napájanie na batérie a tiež na 230 V.
Osobný odber PN. Zašlem aj poštou, pri zaslaní zálohy.
Prenosný kazetový rádiomagnetofón PANASONIC
Podobné inzeráty
PANASONIC RX-5500LS - TUZEX (1979)
Predá rádiomagnetofón PANASONIC RX-5500LS - TUZEX (z roku 1979) Tuner ladí pekne stereo , magnetofón nahráva, prehráva a pretáča oboma smermi. Klasický getoblaster z roku 1979 s veľmi dobrou kvalitou spracovania. Vľavo LED meter vysokej kvality Panasonic 1-dielny rádiomagnetofón. Panasonic RX5500 bol predstavený v roku 1979. V Anglicku bola jeho odporúčaná maloobchodná cena 284 libier. Je to postavené ako tank! Váži 14,5 libier, rovnako ako Crown CSC-850 , aj keď Panasonic je oveľa menší. Je nabitý kvalitou. Gombíky sa hladko otáčajú a prepínače a klávesy cvakajú presne. LED merač je viditeľný na míle ďaleko. Príjem tuneru je výborný. A znie to oveľa presnejšie a detailnejšie ako väčšina boomboxov. Vďaka tomu je skvelý na počúvanie klasickej alebo akustickej hudby. Rozmery: 478 x 293 x 163 mm Basové reproduktory: 16 cm (3 ohmy) Výškové reproduktory: 3 cm (8 ohmov) Zosilňovače: Rohm BA532 (dva) Výstup: 7,5 wattov na kanál na striedavý prúd (a 5 wattov na kanál na jednosmerný prúd). Pozri moje video:
Panasonic RX 5250 LE - Made In Japan
Predám TUZEXOVÝ rádiomagnetofón Panasonic RX 5250L. Tuner ladí pekne stereo , magnetofón nahráva, prehráva a pretáča oboma smermi. Pozri moje video: PANASONIC RX5250 je boombox zo začiatku osemdesiatych rokov od spoločnosti Panasonic . Je to aktualizovaná verzia Panasonic RX-5150 . Zdieľa rovnaké rozmery a rovnaký kazetový prehrávač, ale má rôzne kozmetické úpravy a rôzne ovládacie prvky. 5250 má duálny merač VU, zatiaľ čo 5150 má iba jeden meter. 5250 má tiež Dolby a výber z manuálnych alebo automatických úrovní záznamu. Basové reproduktory majú priemer 3 ohmy, priemer 6-3/16 "(časť# EAS-16P151SP) a výškové reproduktory majú priemer 1". Výkonový zosilňovač sa skladá z dvoch čipov Rohm BA532. Podľa servisného manuálu je výkon 7,5 W na kanál.
PANASONIC RX-5500LS - TUZEX (1979)
Predám ďalší kultový rádiomagnetofón z Tuzexu, pamätáte si ho ? Tuner ladí pekne stereo , magnetofón nahráva, prehráva a pretáča oboma smermi. Klasický getoblaster z roku 1979 s veľmi dobrou kvalitou spracovania. Vľavo LED meter vysokej kvality Panasonic 1-dielny rádiomagnetofón. Panasonic RX5500 bol predstavený v roku 1979. V Anglicku bola jeho odporúčaná maloobchodná cena 284 libier. Je to postavené ako tank! Váži 14,5 libier, rovnako ako Crown CSC-850 , aj keď Panasonic je oveľa menší. Je nabitý kvalitou. Gombíky sa hladko otáčajú a prepínače a klávesy cvakajú presne. LED merač je viditeľný na míle ďaleko. Príjem tuneru je výborný. A znie to oveľa presnejšie a detailnejšie ako väčšina boomboxov. Vďaka tomu je skvelý na počúvanie klasickej alebo akustickej hudby. Rozmery: 478 x 293 x 163 mm Basové reproduktory: 16 cm (3 ohmy) Výškové reproduktory: 3 cm (8 ohmov) Zosilňovače: Rohm BA532 (dva) Výstup: 7,5 wattov na kanál na striedavý prúd (a 5 wattov na kanál na jednosmerný prúd). Pozri moje video:
PANASONIC RQ - 4050LJ  (rok výroby 1978 retro)
PANASONIC RQ - 4050LJ rok výroby 1978)14W. 4 BAND RADIO. 4 WAY LED Meter. Radio je na ten vek úplne zachovalé všetko ide ako má je plne funkčné nič prasknuté rádio nebolo ani rozoberane skoro ani nepoužívané odložené Žiaľ krabicu od neho nemám neviem ju nájs. (Radio je Vhodne aj pre zberateľov.) Superheterodyn (bežný) Vlnové pásma: Vysielanie, dlhé vlny, krátke vlny plus FM alebo UHF. Podrobnosti: Kazetový rekordér alebo prehrávač / Batérie (akýkoľvek typ) / 110; 125; 220; 240; 6x 1,5V 2 reproduktory Materiál: Plasty (bez bakelitu alebo katalínu) Model: Panasonic RQ-4050LJ [OIRT] - Panasonic, Matsushita, Tvar: Prenosná súprava > 8 palcov (použiteľná aj bez siete) Rozmery: (WHD) 420 x 280 x 115 mm / 16,5 x 11 x 4,5 palca Poznámky: Kombinovaný rádiomagnetofón (boombox). 3 zvukové režimy: mono, stereo, beat. Páskový prepínač FE / CrO2. Dva vstavané mikrofóny. Konektory pre pásku, phono, mikrofón. Mono-stereo prepínač. OIRT pásmo 65 - 74 MHz Čistá hmotnosť: (2,2 lb = 1 kg) 4,6 kg / 10 lb 2,1 oz (10,132 lb) (Na dobierku neposielam ďakujem)
Panasonic RX-D29
Prodám radiomagnetofon s kazetovym a cd prehravacem (mp3) Panasonic RX-D29 viz. foto.Moznost poslať poštou.CD niektoré neberie niektoré hej Radiomagnetofon s CD přehrávačem TYP Jednodílný magnetofon • Futuristický design - TUNER Pásma VKV/SV Digitální tuner • Předvolby 32 Automatické ladění ukládání • KAZETOVÝ MAGNETOFON Plně logický autoreverz - Automatická volba typu pásku - TPS - vyhledávání skladeb - Auto-Stop • Digitální počítadlo pásku - ZESILOVAČ A EKVALIZÉR POWER BLASTER - Virtuální zvuk • XBS • Přednastavený ekvalizér - CD PŘEHRÁVAČ MP3 dekodér • Digitální Re-Master • Motorizované vkládání CD - CD-R reprodukce • CD-RW reprodukce • MASH 1-bit D/A převodník • Synchronní záznam z CD na kazetu • OSTATNÍ Podsvětlený LCD panel • Usínání s hudbou - časový spínač • REPRODUKTORY Počet a velikost 2 x 8 cm Zvukový difuzér - Akusticky oddělen
Panasonic RX-C39L stav nového kusu
Predám prenosný vintage rádiomagnetofón resp. boombox Panasonic RX-C39L špičkovej japonskej výroby ktorý je v stave nového kusu. 100% funkčnosť aj vzhľad. Rádiomagnetofón má napájanie na batérie aj na sieť 230V, má aj vstup na 12V autozásuvku. Reprobedničky sú odnímateľné dvojpásmové s akusticky vytlmenými ozvučnicami pre hlbšie basy. Magnetofón prehráva aj nahráva veľmi čisto v stereo aj mono s redukciou šumu. Podporuje Chrómované typ II aj Metal kazety typ IV, Tuner ladí všetky stanice velmi čisto a bez šumu v stereo samozrejme. 3 pásmový graficky equalizer, ovládanie vyváženia, hlasitosti funguje hladko a bez nežiadujúceho šumu. Výkon zosilovača je 2x 17W. Ku boomboxu je možnosť zo zadnej strany pripojiť akýkoľvek externý zdroj zvuku ktorý je možné nahrávať na audiokazetu vo veľmi solídnej kvalite. Pripojenie vstupu je RCA cinch. Okrem LINE má aj dva vstupy na mikrofón a prepínač BEAT PROOF I,II,III. Boombox bol vyrábaný od polovice 80-tich, rokov, neskôr sa začal predávať v tuzemských predajniach so zahraničným tovarom Tuzex. Ide o jeden z mnoha vydarených modelov boomboxov kompaktných rozmerov a veľkým zvukom. Po technickej kondícii aj vzhľadovo je skutočne ako čerstvo vyrobený kus, veľmi pekný čo v súčasnej dobe z neho robí raritu. Povestnú životnosť elektroniky špičkovej japonskej kvality nespochybnitelne podčiarkuje jeho vek približne 38 rokov. Zvukovou interpretácou, rozasahom aj výkonom s prehľadom porazí všetky novodobé šunty ktoré k nám v súčasnosti dovážajú obchodníci s vetrom a dažďom Šmejdi z Číny. Boombox má za sebou odbornú servisnú prehliadku, kompletne rozobratý, do detailov vyčistený, skontrolovaný, bezchybný. Je vhodný aj ako darček ktorý poteší hlavne pamätníkov a nadšencov vintage. Boombox mám v tmavom aj striebornom vyhotovení. Tieto boomboxy majú v takomto stave vysoký potenciál rastu na hodnote s pribúdajucim vekom. Na vyžiadanie zašlem e-mailom viac detailných fotiek vo vysokom rozlíšení aj zvnútra. Pri rozumnom jednaní posielam aj dôkladne abalené dobierkové balíky