inzercia, predaj, predám, bazár

Prenosný kempingový varič

Kategória: Ostatné drobné

Predám prenosný kempingový varič plne funkčný, možnosť napojenia na originálnu plynovú bombu.
Prenosný kempingový varič
Podobné inzeráty
B-Hyve prietokomer orbit časovač s bluetooth
Na predaj Prietokomer Orbit B-Hyve Tap Timer s Bluetooth, je len rozbalený, ako nový, plne funkčný. Použite funkciu Bluetooth svojich mobilných zariadení na ovládanie a programovanie vášho B-hyve z dosahu signálu Bluetooth. Aplikácia B-hyve funguje na zariadeniach Android aj iOS. Váš vstavaný prietokomer B-hyves vám umožňuje sledovať spotrebu vody a je možné ho merať podľa objemu alebo podľa času. Ideálne pre záhrady, hydropónie, skleníky a ďalšie. Nastavenie je veľmi priamočiare a jednoduché. Stiahnite si aplikáciu B-hyve, vytvorte si účet, nainštalujte si časovač na hadicový kohútik, naprogramujte si časovač v priebehu niekoľkých minút. Pridajte ďalšie múdre časovače a vytvorte na záhrade niekoľko zavlažovacích zón (predáva sa samostatne). B-hyve je vyrobený tak, aby vydržal, s dizajnom odolným voči poveternostným vplyvom a bez úniku kvapaliny, ktorý zaisťuje výkon časovača a udržuje dve batérie AA (nie sú súčasťou dodávky) v bezpečí pred prírodnými živlami. Mi Induction Cooker je kompaktná indukčná varná doska s precíznym nastavením teplotnej úrovne. Xiaomi Induction Cooker je malý a prenosný indukčný varič v štýlovom dizajne hodím sa do každej modernej kuchyne. Mi Induction Cooker je kompaktná indukčná varná doska s precíznym nastavením teplotnej úrovne. Xiaomi Induction Cooker je malý a prenosný indukčný varič v štýlovom dizajne hodím sa do každej modernej kuchyne. Oproti klasickým zabudovaným doskám môžete varič prenášať, presne tam kde ho práve potrebujete a po dovarení varič môžete zožať, tak aby Vám v kuchyni neprekážal.
kempingový varič  na plyn . uplne nove
predam kempingove varice na plyn . uplne nove predam kempingove varice na plyn . uplne nove č.1 mini verzia do vrecka s vykonom 1500w cena 10€ . varič č.4 s výkonom 3000w ma štecialnu mriežku ktora sa behom 5sekund nažhaví a funguje proti vetru kedy vietok nesfúkne plamen ideálne na hory , ma pevnú nerezovú konštrukciu a regulovatelny ventil plus iskru . cena 21€ varič č.5 s výkonom 3000w ma špecialnu nahrievaciu mriežku ktora sa v priebehu 5 sekund nažhaví a funguje proti vetru kedy vietor nesfúkne plamen a navyše ma nerezovu vložku okolo žeraviacej mriežky ma pevnú nerezovú konštrukciu a regulovatelny ventil plus iskru . cena 25€
Tlakový hrniec - Varič ryže Tristar RK-6117, 300 W, 0,6 L
Ryžovar Tristar - 0,6L, ryža až pre 3 osoby bez pripaľovania, s funkciou udržovania teploty, 300W, nerez, biela farba. + kniha s receptami na sushi Špeciálne funkcie: - Malý varič ryže s objemom 0,6 litra na 3 porcie ryže - Bezpečné použitie vďaka ochrane proti popáleniu - Zrnitá a lahodná ryža bez problémov - Vďaka funkcii udržiavania teploty zostane ryža teplá a dokonale jedlá po celé hodiny - Doplňte lyžicou, odmerkou a špachtľou, aby ste mohli začať Vždy ste si chceli zaobstarať ryžovar, no máte málo miesta? Potom by mohol byť mini varič ryže Tristar s objemom 0,6 litra práve tým, čo potrebujete. Môžete ho použiť na prípravu 3 porcií ryže súčasne. Vďaka malému zariadeniu potom varič ľahko zložíte. Ušetrite miesto s týmto malým ryžovarom S mini ryžovarom od Tristar uvaríte vždy perfektne uvarenú ryžu v malých porciách. Vďaka svojim malým rozmerom sa zmestí do každej kuchynskej skrinky a ľahko sa skladuje. Ak máte len dve varné dosky, je to tiež perfektný doplnok do kuchyne. Malý a praktický ryžovar vám trochu uľahčí život.
Kempingovy  plynový sporák
Kempingovy plynový sporák
Prenosný štartér do auta/ power banka/zvlhčovač vzduchu
Prenosný štartér do auta 3 v 1 Joly Joy (zásuvka pre zapaľovač cigariet), zvlhčovač na batérie 200 ml, power banka 10 000 mAh Funkcia tri v jednom: prenosný štartér do auta, zvlhčovač do auta na batérie a čistička vzduchu, power banka s duálnymi USB nabíjacími portami. Núdzový štartér pre vozidlo: 10 minút bezpečne a rýchlo nabite vybitú 12V batériu osobných/dodávkových/nákladných vozidiel/vozidiel prostredníctvom zapaľovača cigariet. Bezdrôtový zvlhčovač na batérie: 200ml vodná nádrž dokáže rozptýliť chladnú hmlu až 8 hodín, pomôže pridať vlhkosť a vyčistiť vzduch v aute alebo v malej jedinej miestnosti. Nastaviteľný model hmly a automatické vypínanie bez vody. Nejedná sa o difuzér esenciálneho oleja, nepridávajte do zásobníka aromaterapeutické oleje. Funkcia tri v jednom: prenosný štartér do auta, zvlhčovač do auta na batérie a čistička vzduchu, power banka s duálnymi USB nabíjacími portami. Núdzový štartér pre vozidlo:
Ručný naparovač W 801/odevov
Ručný naparovač W 801 1500W Výkonný naparovač odevov Prenosný 220V/110V sekúnd s rýchlym ohrevom naparovacia žehlička pre domáce cestovanie čný naparovač 1500W Výkonný naparovač odevov Prenosný 220V/110V sekúnd s rýchlym ohrevom naparovacia žehlička pre domáce cestovanie Základné: Značka je warmtoo. Teplotná prevodovka je dvojstupňový termostat. Začiatok je cn (pôvod). Certifikácia je ce. Naparovače odevov: vysokoteplotná silná para môže ľahko vyžehliť oblečenie, závesy, obrusy, pohovky, hračky atď rôznymi spôsobmi, efekt je pozoruhodný. Ručný naparovač: ručný naparovač je malý a ľahký, dá sa ľahko prenášať kamkoľvek. jeho kompaktný dizajn uľahčuje vloženie do batohu alebo inej tašky, keď ho nepoužívate. Výrobok dobrej kvality: výrobok je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov, pevný a odolný, nemožno ho ľahko deformovať a je možné ho používať po dlhú dobu. Výkonný naparovač odevov Prenosný 220V/110V sekúnd s rýchlym ohrevom naparovacia žehlička pre domáce cestovanie čný naparovač 1500W Výkonný naparovač odevov Prenosný 220V/110V sekúnd s rýchlym ohrevom naparovacia žehlička pre domáce cestovanie Základné: Značka je warmtoo. Teplotná prevodovka je dvojstupňový termostat. Začiatok je cn (pôvod). Certifikácia je ce. Naparovače odevov: vysokoteplotná silná para môže ľahko vyžehliť oblečenie, závesy, obrusy, pohovky, hračky atď rôznymi spôsobmi, efekt je pozoruhodný. Ručný naparovač: ručný naparovač je malý a ľahký, dá sa ľahko prenášať kamkoľvek. jeho kompaktný dizajn uľahčuje vloženie do batohu alebo inej tašky, keď ho nepoužívate. Výrobok dobrej kvality: výrobok je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov, pevný a odolný, nemožno ho ľahko deformovať a je možné ho používať po dlhú dobu.