inzercia, predaj, predám, bazár

Prenosný mini-inkubátor Cultura M, Swiss made

Kategória: Ostatné drobné

Predám úplne nový (nikdy nepoužitý) prenosný mini-inkubátor Cultura M s multirackom na 18 túb 25-30mm. Komplet krabica, návod, teplomer, rack.

platí do zmazania.
Prenosný mini-inkubátor Cultura M, Swiss made
Podobné inzeráty
Prenosný štartér do auta/ power banka/zvlhčovač vzduchu
Prenosný štartér do auta 3 v 1 Joly Joy (zásuvka pre zapaľovač cigariet), zvlhčovač na batérie 200 ml, power banka 10 000 mAh Funkcia tri v jednom: prenosný štartér do auta, zvlhčovač do auta na batérie a čistička vzduchu, power banka s duálnymi USB nabíjacími portami. Núdzový štartér pre vozidlo: 10 minút bezpečne a rýchlo nabite vybitú 12V batériu osobných/dodávkových/nákladných vozidiel/vozidiel prostredníctvom zapaľovača cigariet. Bezdrôtový zvlhčovač na batérie: 200ml vodná nádrž dokáže rozptýliť chladnú hmlu až 8 hodín, pomôže pridať vlhkosť a vyčistiť vzduch v aute alebo v malej jedinej miestnosti. Nastaviteľný model hmly a automatické vypínanie bez vody. Nejedná sa o difuzér esenciálneho oleja, nepridávajte do zásobníka aromaterapeutické oleje. Funkcia tri v jednom: prenosný štartér do auta, zvlhčovač do auta na batérie a čistička vzduchu, power banka s duálnymi USB nabíjacími portami. Núdzový štartér pre vozidlo:
Ručný naparovač W 801/odevov
Ručný naparovač W 801 1500W Výkonný naparovač odevov Prenosný 220V/110V sekúnd s rýchlym ohrevom naparovacia žehlička pre domáce cestovanie čný naparovač 1500W Výkonný naparovač odevov Prenosný 220V/110V sekúnd s rýchlym ohrevom naparovacia žehlička pre domáce cestovanie Základné: Značka je warmtoo. Teplotná prevodovka je dvojstupňový termostat. Začiatok je cn (pôvod). Certifikácia je ce. Naparovače odevov: vysokoteplotná silná para môže ľahko vyžehliť oblečenie, závesy, obrusy, pohovky, hračky atď rôznymi spôsobmi, efekt je pozoruhodný. Ručný naparovač: ručný naparovač je malý a ľahký, dá sa ľahko prenášať kamkoľvek. jeho kompaktný dizajn uľahčuje vloženie do batohu alebo inej tašky, keď ho nepoužívate. Výrobok dobrej kvality: výrobok je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov, pevný a odolný, nemožno ho ľahko deformovať a je možné ho používať po dlhú dobu. Výkonný naparovač odevov Prenosný 220V/110V sekúnd s rýchlym ohrevom naparovacia žehlička pre domáce cestovanie čný naparovač 1500W Výkonný naparovač odevov Prenosný 220V/110V sekúnd s rýchlym ohrevom naparovacia žehlička pre domáce cestovanie Základné: Značka je warmtoo. Teplotná prevodovka je dvojstupňový termostat. Začiatok je cn (pôvod). Certifikácia je ce. Naparovače odevov: vysokoteplotná silná para môže ľahko vyžehliť oblečenie, závesy, obrusy, pohovky, hračky atď rôznymi spôsobmi, efekt je pozoruhodný. Ručný naparovač: ručný naparovač je malý a ľahký, dá sa ľahko prenášať kamkoľvek. jeho kompaktný dizajn uľahčuje vloženie do batohu alebo inej tašky, keď ho nepoužívate. Výrobok dobrej kvality: výrobok je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov, pevný a odolný, nemožno ho ľahko deformovať a je možné ho používať po dlhú dobu.
Batériová stanica generátor powerbanka VIKING UP200
Predám nabíjaciu batériovú stanicu - vyuzitu par krat minule leto Batériový generátor VIKING UP200 (power banka) , je ľahký a prenosný generátor s kapacitou 150 Wh (3,7V; 40Ah; 40800mAh). Mobilný štartovací zdroj s powerbankou Zaruka 05/2024 Ide o spoľahlivý, prenosný a výkonný batériový generátor. Viacúčelový, ľahký a prenosný batériový generátor VIKING UP200 s možnosťou Car Jump Štartu, je vďaka svojej výdrži a kapacite užitočným spoločníkom kdekoľvek na Vašich cestách, alebo doma. Prenosný a multifunkčný batériový generátor, môžete použiť, ako núdzové napájanie pre vaše spotrebiče do max. výkonu 150W, alebo ako náhradný zdroj energie do kempu, na záhradu, na ryby, alebo pre akékoľvek vaše koníčky. Vďaka AC zásuvke s výstupným napätím 230V s maximálnym výkonom 150W (Modifikovaná sínusová vlna), môžete napájať Vaše zariadenie doma, na chate, chalupe, v kempe a kdekoľvek inde. VIKING UP200 je vybavený jedným výstupným portom USB-C s podporou rýchleho nabíjania PD 3.0 a max. výkonom až 60 W. K dispozícii sú 2 porty USB-A, 1x QC 3.0, ktoré sú 5V 4,5A, 9V 3A, 12V 2A (24W max.) a 1x USB-A 5V/2,4A. Tieto USB výstupy sú určené pre mobilné telefóny, iPad, fotoaparáty atď. technická špecifikácia Kapacita batérie 150Wh 3,7V 40Ah (40800mAh) Typ batérie Li-ion Nabíjanie DC 5V-24V/3A (72W Max.) USB-C 5V/2,4A; 9V/3A; 12V/3A; 15V/3A; 20V/3A (60W max.) Solárny panel 12-24V (50W max.) DC výstup USB-A 5V/4.5A, 9V/3A, 12V/2A (24W Max), podpora QC3.0, AFC, FCP USB-A USB-A (5V/2,4A) 12W Celkom USB-C 5V/2,4A; 9V/3A; 12V/3A; 15V/3A; 20V/3A (60W Max), podpora QC3.0, AFC, FCP, PD3.0 Jack 5,5/2,1mm 12V/3A (36W Max.) Cigaretová zásuvka 12/3A (36W Max.) Car Jump Starter 12V/300A (Motocykel) AC výstup 1x AC zásuvka typ F 230V/50Hz Typ sínusovej vlny Modifikovaná Všeobecné informácie Rozsah prevádzkových teplôt -10~55°C Rozmery produktu 230×81×81mm Hmotnosť 1,6kg Príslušenstvo napájací adaptér, krokosvorky, návod v ČJ Životnosť min. 500 nabíjacích cyklov Certifikácia CE, FC, RoHS Typy el. ochran Ochrana proti prebitiu, Nadprúdová ochrana, Prepäťová ochrana, Ochranou proti skratu, Tepelná ochrana, Ochrana proti samovoľnému vybíjaniu, Ochrana proti nebezpečnému vybitiu Oblasti využitia batériového generátora VIKING UP200: TRHY, PREDAJNÉ AKCIE (ako hlavný zdroj el. energie pre mobilné pokladne a tlačiarne, zaistenie osvetlení...) CESTOVANIE, VÝLETY V PRÍRODE (nabíjanie fotoaparátov, kamier, prenosných tlačiarní, ďalekohľadov...) PRE FOTOGRAFY V PRÍRODE, NA SVÄTBÁCH (el. energia pre kamery, blesky, fotografické svetlá...) KEMPOVANIE (ideálny pomocník pri kempovaní, zaistí večerné osvetlenie, udrží v prevádzke prenosnú chladničku, rádio, televíziu, satelit..) PRE KAMERAMANOV (ideálny záložný zdroj pre tlačové konferencie, meeting mimo dosahu rozvodnej siete el. energie...) NA OSLAVY, PÁRTY, ako hlavný zdroj energie
Flow Mini masážny prístroj - modrý
Jedná sa o originálny produkt značky Flow. Bol to žiaľ nevhodný darček, len odskúšaný, nepoužívaný, v originálnom balení a s originálnym príslušenstvom. Popis: Ľahký, veľmi prenosný a výkonný ručný masážny prístroj pre každého, kedykoľvek a kdekoľvek. ŠTYRI RÝCHLOSTI - každá s vedecky kalibrovanou liečebnou frekvenciou, vrátane nižšej rýchlosti pre používateľov so zraneniami alebo DOM a jedinečného režimu Flow. HLAVY FLOW - štyri rôzne štýly nástavcov s rôznou tvrdosťou a tvarom, presne navrhnuté na ošetrenie každého svalu, na ktorý sa zameriavate. ĽAHKÝ - s hmotnosťou iba 1,8 kg je Flow MINI dokonale proporcionálny, prenosný a dostatočne ľahký na takmer akékoľvek miesto. MINI poskytuje športovcom precíznu športovú masáž prostredníctvom štyroch úrovní výkonných vibrácií na podporu čo najlepšieho výkonu, zníženie únavy a zmiernenie opuchov a napätia svalov. Urýchľuje zahriatie svalov pred cvičením. Pravidelné používanie zlepšuje celkovú pohyblivosť a rozsah pohybu športovca. Pomáha uvoľňovať spúšťacie body a napomáha odbúravaniu zjazveného tkaniva. Ľahko použiteľné samo-myofasciálne uvoľňovanie kedykoľvek a kdekoľvek. Môže pomôcť znížiť bežné bolesti svalov a kĺbov. Najdôležitejšie vlastnosti: Životnosť batérie: 2-3 hodiny pri bežnom používaní Čas dobíjania: 3 hodiny Spôsob nabíjania: Sieťový adaptér Typ batérie: Nabíjateľná lítium-iónová batéria 1500mAh Režim úrovne 1: 1800 úderov za minútu PPM Režim úrovne 2: 2400 PPM Režim úrovne 3: 3000 PPM Režim prietoku: 1800 až 3000 PPM V prípade akýchkoľvek otázok ma kontaktujte! Na cene sa dá dohodnúť. Uprednostňujem kontakt cez mail. V prípade nedostupnosti zanechajte sms, ozvem sa vám.
Flow Mini masážny prístroj - modrý
Jedná sa o originálny produkt značky Flow. Bol to žiaľ nevhodný darček, len odskúšaný, nepoužívaný, v originálnom balení a s originálnym príslušenstvom. Popis: Ľahký, veľmi prenosný a výkonný ručný masážny prístroj pre každého, kedykoľvek a kdekoľvek. ŠTYRI RÝCHLOSTI - každá s vedecky kalibrovanou liečebnou frekvenciou, vrátane nižšej rýchlosti pre používateľov so zraneniami alebo DOM a jedinečného režimu Flow. HLAVY FLOW - štyri rôzne štýly nástavcov s rôznou tvrdosťou a tvarom, presne navrhnuté na ošetrenie každého svalu, na ktorý sa zameriavate. ĽAHKÝ - s hmotnosťou iba 1,8 kg je Flow MINI dokonale proporcionálny, prenosný a dostatočne ľahký na takmer akékoľvek miesto. MINI poskytuje športovcom precíznu športovú masáž prostredníctvom štyroch úrovní výkonných vibrácií na podporu čo najlepšieho výkonu, zníženie únavy a zmiernenie opuchov a napätia svalov. Urýchľuje zahriatie svalov pred cvičením. Pravidelné používanie zlepšuje celkovú pohyblivosť a rozsah pohybu športovca. Pomáha uvoľňovať spúšťacie body a napomáha odbúravaniu zjazveného tkaniva. Ľahko použiteľné samo-myofasciálne uvoľňovanie kedykoľvek a kdekoľvek. Môže pomôcť znížiť bežné bolesti svalov a kĺbov. Najdôležitejšie vlastnosti: Životnosť batérie: 2-3 hodiny pri bežnom používaní Čas dobíjania: 3 hodiny Spôsob nabíjania: Sieťový adaptér Typ batérie: Nabíjateľná lítium-iónová batéria 1500mAh Režim úrovne 1: 1800 úderov za minútu PPM Režim úrovne 2: 2400 PPM Režim úrovne 3: 3000 PPM Režim prietoku: 1800 až 3000 PPM V prípade akýchkoľvek otázok ma kontaktujte! Uprednostňujem kontakt cez mail. V prípade nedostupnosti zanechajte sms, ozvem sa vám.
Vodná klimatizácia Air Cooler RFS-18R | Prenosný odparovací
Prenosný odparovací chladič Súčasťou sady sú aj prídavné špeciálne chladiče a diaľkové ovládanie. Táto vec je vaša spása v horúcom počasí, ak nemáte klimatizáciu! Špecifiká položky podmienka: Použité: položka, ktorá sa už používala. Prečítajte si viac o stave Počet rýchlostí chladenia: 3 Štýl ovládania: digitálny Zdroj energie: káblové elektrické Farba: biely Spôsob chladenia: vzduch Napätie: 110V Vlastnosti: mini, prenosný, tichý chod Miesto montáže: stôl/stolová doska, podlaha #prenosná klimatizácia