inzercia, predaj, predám, bazár

Prepravné vrecká na krehký tovar AirBag

Kategória: Ostatné

Stačí vložiť produkt do vrecka AirBag a naplniť komory vzduchom pomocou kompresora alebo ručne - obyčajnou pumpou.
Vrecká AirBag je možné použiť viackrát.

Možnosť vystavenia faktúry pre firmy (platca DPH)

Vrecko AirBag (mobil, hard disk) - 0,38 € / ks
Vrecko AirBag (tablet) - 0,41 € / ks
Vrecko AirBag (víno, fľaša) - 0,45 € / ks
Vrecko AirBag (notebook) - 0,52 € / ks

V ponuke tiež 300m kotúč so šírkou 50cm s možnosťou rezu akéhokoľvek rozmeru - cena 160 €
Prepravné vrecká na krehký tovar AirBag
Podobné inzeráty
Kosenie záhrad a uprava pozemkov.
Prosím čítajte s porozumením.Nehľadám koscov,kopačov,šoférov.... Mame profesionalne mulčovače na travu,naletové dreviny , žiadne smiešne krovinorezy z obchodných reťazcov. To čo Vám urobí niejaky pan na dôchodku za týždeň,my za hodinu. Ponúkme Vám kosenie, drvenie, mulčovanie s možným odvozom. Viď ponukový list: KOSENIE -Malotraktor KUBOTA s mulčovačom 1450mm 35,- € / Hod. 25,-€ prepravné bez DPH v rámci okresu KOSENIE -Malotraktor KUBOTA s mulčovačom 1120mm 25,- € / Hod. 25,-€ prepravné bez DPH v rámci okresu KOSENIE -Malotraktor BRANSON s mulčovačom 950mm 20,- € / Hod. 25,-€ prepravné bez DPH v rámci okresu Traktorová kosačka CUB CADET 20,- € / Hod. 25,-€ prepravné bez DPH v rámci okresu Bubnová kosačka VARI 15,- € / Hod. 25,-€ prepravné bez DPH v rámci okresu ŠTIEPKOVAČ- Štiepkovač RAMBO 20,- € / Hod. 25,-€ prepravné bez DPH v rámci okresu Ponúkame taktiež frézovanie pňou a jeho likvidaciu. Minimálna cena objednávky kosenia je 100,- € Dušan Čambal - PRESTIGE s.r.o., Popradska 158, Hozelec Mobil: Kosíme po celom Slovensku,vždy sa vieme dohodnuť.
Paletový tovar - AB kvalita elektro, nástroje a rozny tovar
Ponúkam na predaj palety tovaru s vysokou kvalitou prevažne AB Amzon. Na palete je tovar vysokej kvality kde je prevažne AB kvalita (nový tovar, výstavný, vratky do 14 dní), alebo maximálne 10% (poškodený tovar). Tovar je prevažne v originálnom balení. Na palete sa može nachádzať: - drobné elektro - elektro pre domácnosť - príslušenstvo pre autá - tovar pre osobnú starostlivosť - príslušenstvo pre PC, mobily a tablety - tovar pre deti ... a mnoho ďalšieho. Zloženie každej palety je rozne. Na palete sa nachádza približne 30 až 50 kusov. Rozmery: 120x80x150 (približný rozmer) Cena: 380€ paleta Možnosť dopravy celé Slovensko! Tovar je vhodný na ďalší predaj! Na tovar sa nevzťahuje záruka a ani možnosť vrátenia!
Kosenie záhrad a uprava pozemkov.
Prosím čítajte s porozumením hlavne obyvatelia OSADY.NEHĽADÁM koscov,kopačov,šoférov.... Mame profesionalne mulčovače na travu,naletové dreviny , žiadne smiešne krovinorezy z obchodných reťazcov. To čo Vám urobí niejaky pan na dôchodku za týždeň,my za hodinu. Ponúkme Vám kosenie, drvenie, mulčovanie s možným odvozom. Viď ponukový list: KOSENIE -Malotraktor KUBOTA s mulčovačom 1450mm 50,- € / Hod. 25,-€ prepravné bez DPH v rámci okresu KOSENIE -Malotraktor KUBOTA s mulčovačom 1120mm 25,- € / Hod. 25,-€ prepravné bez DPH v rámci okresu Traktorová kosačka CUB CADET 20,- € / Hod. 25,-€ prepravné bez DPH v rámci okresu Bubnová kosačka VARI 15,- € / Hod. 25,-€ prepravné bez DPH v rámci okresu ŠTIEPKOVAČ- Štiepkovač RAMBO 50,- € / Hod. 25,-€ prepravné bez DPH v rámci okresu Ponúkame taktiež frézovanie pňou a jeho likvidaciu. Minimálna cena objednávky kosenia je 100,- € Dušan Čambal - PRESTIGE s.r.o., Popradska 158, Hozelec Mobil: Kosíme po celom Slovensku,vždy sa vieme dohodnuť.
EKO vrecká na potraviny, zeleninu, pečivo
Predám opakovane použiteľné EKO vrecká na potraviny. Vhodné na nákup ovocia, zeleniny a pečiva, ale aj na skladovanie niektorých potravín, napr. sušených húb či byliniek. Vrecká sú vyrobené z bio bavlny a je možné ich prať v práčke. Každé vrecko má šnúrku na zaťahovanie a vkusnú potlač s motívom zelenina alebo pečivo. Tenký materiál - nízka váha vrecka zabezpečí, že sa Vám nákup ovocia či zeleniny pri vážení zbytočne nepredraží. Malé vrecká 20x30 cm Veľké vrecká 30x40 cm Predaj v balíkoch po 10 ks: 10 ks malých vreciek - 3€ 5 ks malých + 5 ks veľkých vreciek - 3,50€ 10 ks veľkých vreciek - 4€ Poštovné pri platbe na účet vopred - 1,30€ Poštovné s dobierkou - 3,70€
TOVAR SKLADOM -  DOMÁCNOSTIAM DREVENÉ  RUF brikety bukové
TOVAR SKLADOM KOŠICE BRIKETY - ODBER UŽ OD 1 PALETY 960KG - BRIKETY NAJVYŠŠEJ KVALITY NA TRHU **************************************** PALIVOVÉ DREVENÉ BRIKETY BUKOVÉ. ZÁSOBTE SA, KÝM JE ČAS ! Množstvo tovaru je obmedzené. V dôsledku zákazu dovozu tovarov z Ruska a Bieloruska, na trhu nebude dostatok tovaru, ceny palív budú smerom k letu už len stúpať, zásobte sa, kým je čas a tovar k dispozícii.. ****************************** Už vyše 12 rokov zásobujeme našimi palivami samosprávy,výrobné areály, prepravné spoločnosti, úrady, inštitúcie,stavebniny, železiarstvá, školy, záhradné centrá atď.. KARPATSKÉ CERTIFIKOVANÉ PALIVOVÉ RUF BRIKETY Z TVRDÉHO DREVA Zloženie: 100% tvrdé drevo - buk Výhrevnosť: do 21,00 MJ/Kg Váhrevnosť : 4837 kcal/kg Popolnatosť: do 0,4 % Vlhkosť : max 7% Síra : max 0,06 % Balenie: 10kg PE obal ( neetiketované - vákuové balenie) Počet kusov v 10kg balení : 12 ks Rozmer 1 ks: 15,5 cm x 6,5 cm x 9,0 cm Paleta: 96 balení Certifikácia : CCI Contemporary certification and inspection LLC - Certificate of Analyses, zo dňa 14.12.2020 1 paleta našich brikiet = 3-5 m3 palivového dreva Vhodné do všetkých typov kotlov, kachlí, pecí, piecok, interiérových a exteriérových krbov, na grilovanie. Hmotnosť palety: 960kg - tovar certifikovaný, najvyššej kvality na slovenskom trhu OSOBNÝ ODBER SKLAD KOŠICE CENA VRÁTANE NAKLÁDKY VZV - PALETOVÝ VÝDAJ - 360,00€ + DPH = 432,00€ s DPH / paleta 960kg - 96x10kg PE balenia za doplatok zabezpečíme dovoz kamkoľvek, celá SR, už od jednej palety. POSTUP: objednávka mailom / telefonicky, predplatba oproti faktúre, dodanie Cena platná do vypredania. Fotodokumentácia, referencie celá SR na vyžiadanie.
TOVAR SKLADOM KOŠICE -  DREVENÉ  RUF brikety bukové
TOVAR SKLADOM KOŠICE BRIKETY - ODBER UŽ OD 1 PALETY 960KG - BRIKETY NAJVYŠŠEJ KVALITY NA TRHU **************************************** PALIVOVÉ DREVENÉ BRIKETY BUKOVÉ. ZÁSOBTE SA, KÝM JE ČAS ! Množstvo tovaru je obmedzené. V dôsledku zákazu dovozu tovarov z Ruska a Bieloruska, na trhu nebude dostatok tovaru, ceny palív budú smerom k letu už len stúpať, zásobte sa, kým je čas a tovar k dispozícii.. ****************************** Už vyše 12 rokov zásobujeme našimi palivami samosprávy,výrobné areály, prepravné spoločnosti, úrady, inštitúcie,stavebniny, železiarstvá, školy, záhradné centrá atď.. KARPATSKÉ CERTIFIKOVANÉ PALIVOVÉ RUF BRIKETY Z TVRDÉHO DREVA Zloženie: 100% tvrdé drevo - buk Výhrevnosť: do 21,00 MJ/Kg Váhrevnosť : 4837 kcal/kg Popolnatosť: do 0,4 % Vlhkosť : max 7% Síra : max 0,06 % Balenie: 10kg PE obal ( neetiketované - vákuové balenie) Počet kusov v 10kg balení : 12 ks Rozmer 1 ks: 15,5 cm x 6,5 cm x 9,0 cm Paleta: 96 balení Certifikácia : CCI Contemporary certification and inspection LLC - Certificate of Analyses, zo dňa 14.12.2020 1 paleta našich brikiet = 3-5 m3 palivového dreva Vhodné do všetkých typov kotlov, kachlí, pecí, piecok, interiérových a exteriérových krbov, na grilovanie. Hmotnosť palety: 960kg - tovar certifikovaný, najvyššej kvality na slovenskom trhu OSOBNÝ ODBER SKLAD KOŠICE CENA VRÁTANE NAKLÁDKY VZV - PALETOVÝ VÝDAJ - 340,00€ + DPH = 408,00€ s DPH / paleta 960kg - 96x10kg PE balenia za doplatok zabezpečíme dovoz kamkoľvek, celá SR, už od jednej palety. POSTUP: objednávka mailom / telefonicky, predplatba oproti faktúre, dodanie Cena platná do vypredania. Fotodokumentácia, referencie celá SR na vyžiadanie.