inzercia, predaj, predám, bazár

Prevezmem firmu

Kategória: Ostatné

Prevezmem firmu s.r.o idealne keby sa zaoberala dopravou , alebo stavebne prace menšia firma ponuky do emailu
Prevezmem firmu
Podobné inzeráty
PREVEZMEM - USKLADNÍM ZEMINU, BEZPLATNE
Ponúkam miesto na trvalé uskladnenie zeminy ORNICE v obci Vrakúň info na Majo, USKLADNÍM ZEMINU. Aj veľké množstvo do 9000 m3, ale aj postupne po malých množstvách. Súkromný pozemok, veľká záhrada zemina poslúži k navýšeniu pozemku a pestovanie, teda prevezmem len čistú zeminu. Viem dať aj potvrdenie o prevzatí ku kolaudácii, USKLADNENIE BEZPLATNE.
Prevezmem zeminu ornicu
Prevezmem ak niekto nemá kam dať zeminu ornicu ZOO základov pri výkopových prácach vodovodu z obcí o okolie Zemianska Olča Veľký Meder
Darujem firmu s.r.o. – neplatca DPH. Iba za prepis
Darujem sro-cku s históriou zhruba 2 roky. Neplatca DPH. Jedná sa o firmu Rich Guy SK, s.r.o. so všetkými voľnými živnosťami, detaily nájdete na finstate. Vklad 5000 €. Na firmu sa nikdy nepodnikalo (2 vystavené faktúry za 2x daňové priznanie). Dôvod darovania - firmu nevyužívam a nepotrebujem ju. Darujem iba za prepis! Ďakujem. IČO: 53225317
Prevezmem zabehnutú firmu
Mám záujem o kúpu zabehnutej a fungujúcej firmy/prevádzky nachádzajúcej sa ideálne v BA kraji.
Na predaj firma na pur penovu izolaciu - wintermann
Dobry den, ponukam na predaj firmu na PUR pěnovou izolaci. V cene je zahrnuté: - vozidlo zn. Peugeout Boxer (rv 2007 - najazdenych cca 200 000 km) - stroj značky Winterman Xpress (pouzity cca 4krat) - vyhrievane hadice 30 m - pistol na striekanie peny - miesadlo - doplňky (maska, naradie) - připravena sro k předaju - mobilně cislo + telefon - profesionalna webová stranka - kontakty - profesionalny paletovy zdvihak V pripade zaujmu, viem zabezpecit pracu (čo je započítané v cene predaja - čiastočne. Viac, dohodou). V pripade zaujmu ma mozte kedykolvek kontaktovat. Tel. Cena: 20 000€ wintermann, wintermann Xpress, Pur penova izolacia, Penova izolacia, Firma na predaj, Predam firmu, Kupim firmu, Sro na predaj.
Predám Geodetickú firmu IGBM sro
Ponúkam na odpredaj firmu pre geodetické práce. Firma je bez dlhou. Firma sa predáva aj s vybavením, čo je najľepšie riešenie pre začínajúceho geodeta. Firmu si môžete overiť cez finančné portály.