inzercia, predaj, predám, bazár

prevozne znacky

Kategória: Ostatné

Ponukam na prenajom madarske prevozne znacky vhodne na dovoz vozidla zo zahranicia
sucast balicka su plastove drziaky,kniha jazd,poistenie
1den-50€
2dni-80€
3dni-100€




znacka C vhodna k prepravu vramci SK,na prepravu vozidla k STK,EK,KO, navstevu servisu popripade skusobnu jazdu,
sucast balenia-plastove drziaky,kniha jazd,PZP,SK dialnicna znamka
1den-15€
2dni-25€
3dni-30€

osobny odber -Nove Zamky,Nitra

pri preberani sa plati 200€ vratna zaloha,
znacky vieme zaslat aj kurierom vramci SK
+10€(5tam+5spat)
prevozne znacky
Podobné inzeráty
Prevozné značky C , ŠPZ
Zabezpečím požičanie, prenájom prevozných značiek typu "C". V cene je PZP a diaľničná známka. Prevozné značky na Slovensku označované aj ako zvláštne evidenčné čísla typu "C" je možné užívať na schvaľovanie jednotlivo dovezených motorových vozidiel. Použitie je možné za účelom absolvovania kontroly originality, technickej kontroly, emisnej kontroly, prípadne absolvovanie skúšobných jázd a jázd do servisu za účelom vykonania opráv na vozidle a následného konania na okresnom úrade. Územná platnosť slovenských prevozných značiek je Slovenská republika. Cena: 1 deň 15,-€ 2-3 dní - 10,-€/deň 4-10 dní - 8,-€/deň 11 a viac dní - 7,-€/deň Dlhodobo - dohoda -vratná záloha 100€ požičanie možné v Prešov, Bardejov prevozne špz, prevozky, prevozne znacky, c znacky, ceckove znacky, prepravne znacky, prihlasenie vozidla, dovoz vozidiel, prenajom, požičanie
Prepravné/prevozné značky typu "c"
Ponúkame na prenájom prevozné značky typu “C” na auto,dodávku. Zapožičanie je možné na minimálny odber 3 dni , samozrejmosťou je registrovaná SR diaľničná známka a PZP poistenie. (Značky sú určené na schvaľovanie jednotlivo dovezených motorových vozidiel zo zahraničia. vybavenie kontroly originality, technickej kontroly a emisnej kontroly pre individuálne dovezené osobné vozidlá, prípadne na skúšobné a predvádzacie jazdy pre predajcov vozidiel) Cena za prenájom : 10€ na deň (Min odber na 3dni) *uvedená cena je bez DPH --v prípade nedostupnosti zanechajte sms,my Vás budeme kontaktovať v čo najkratšom čase-- KONTAKT Mobil: E-mail: info@ (Vyhľadávanie: prenájom,preprava,prevoz,sťahovanie, auto, dodávka,značky, C,motorové vozidlá,vozidlá,osobné automobily)
Prevozne znacky
Predam madarske prevozne znacky 950eu platne 1 rok od datumu zakupenia.Znacky maju ochranne prvky,knihu a po novom musia mat doklad original.
Prevozne znacky
Predam madarske prevozne znacky 900eu platne 1 rok od datumu zakupenia v r, 2023 .Znacky maju ochranne prvky,knihu a po novom musia mat doklad original.
Prevozne znacky
Predam madarske prevozne znacky 850eu platne 1 rok od datumu zakupenia v r, 2023 .Znacky maju ochranne prvky,knihu a po novom musia mat doklad original.
Prevozne znacky
Predam uplne nove original madarske prevozne znacky 850eu,dohoda,platne 365dni od zakupenia.Znacky maju vsetky ochranne prvky,knihu a po novom doklat original,technicak