inzercia, predaj, predám, bazár

Prevzdušňovač trávnika

Kategória: Náradie

Predám prevzdušnovač trávniky za záhradný traktorík. Prevzdušňovač sme použili iba párkrát. Záber je 102cm. Pôvodná cena bola 250€, teraz predávam za 150€.
Prevzdušňovač trávnika
Podobné inzeráty
Gardena prevzdušňovač trávnika + rúčka
Gardena 3395-20 je kyprič trávnika vhodný na odstraňovanie machu, trávnej plste a buriny. - zlepšuje absorpciu vzduchu, vody a živín do trávnika - špeciálne nože z pružinovej ocele odolné voči korózii - pracovná šírka - 32 cm - odporúčaná dĺžka násady - 180 cm - prevzdušňovanie trávnika je vhodné na jar a na jeseň. Gardena 3728-20 je drevená násada vhodná pre nástroje Combisystem. - dĺžka - 180 cm - jednoduché pripevnenie nástroja skrutkou - vyrobená z dreva pochádzajúceho z lesa certifikovaného podľa štandardov FSC® - nekĺzavá povrchová úprava - tlmí vibrácie Náradie je ako nové. Osobný odber v BA alebo NR.
Hrable na burinu, prevzdušnovač, vertikutátor ručný
Predám hrable na burinu, prevzdušňovač.
Ručný prevzdušňovač trávy / vertikutátor
Predám ručný prevzdušňovač trávy / vertikutátor. Použitý bol dokopy iba pár krát a nemá dalšie využitie. Preferujem osobný odber, poprípade viem doviesť vrámci LM, RK, MT, ZA
Prevzdušňovač travnika
Predám plne funkčny 3krat použity pôvodna cena 99€ teras 40€ pozri ostatné inz.
Predám GARDENA Combisystem Kyprič trávnika - vertikutá, 32cm
Predám 2x použitý GARDENA Combisystem Kyprič trávnika, 32cm spolus násadou o dl 180cm. Drevená násada FSC pure z radu GARDENA combisystem umožňuje predlžovanie všetkých nástrojov combisystem.
Predám orezávač hrán trávnika
Predám 1 krát použitý orezávač okrajov trávnika GUDE GRKS 1400