inzercia, predaj, predám, bazár

Príborník do zásuvky

Kategória: Ostatné

Predám úplne nové, nepoužívane 2 kusy príborníka do zásuvky. Materiál plast. Rozmery sú na foto. Vhodné do zásuvky 80 cm. Cena spolu 15 eur.
Iba osobný odber v obci Tomášov, alebo v BA. Inzerát je platný do zmazania. Prosím volať medzi 9.00 až 20.00, alebo správu na whatsapp.
Príborník do zásuvky
Podobné inzeráty
Príborník do zásuvky
Príborník do zásuvky
Príborník do zásuvky
Predám čisto nový, nepoužívaný príborník do zásuvky do kuchyne. Rozmery 89x47 cm. Písať mail.
príborník , odkvapkávač , príbor
Predám zachovalý plastový príborník hnedý za 2eurá . Zelený je už predaný. Odkvapkávač šedý za 2eurá , hnedý za 1euro. Príbor nepoužívaný , po 6ks veľkých , malých lyžičiek , nožov , vidličiek so stojančekom v originál krabici, značka LOOK za 10eur. Príbory plus 1ks príborník a 2ks odkvapávač spolu je cena 12eur.
Príborník
Ponúkam zachovalý príborník, béžovej farby, rozmery 30 x 40, nepoškodený, málo používaný, cena 5 €. Príborník tmavomodrý IKEA , rozmery 25 x 31, cena 4 € + plastová podložka do dresu, možno sa ešte využije. Kontaktujte ma prosím emailom, tel. č. je vymyslené.
Predám zásuvky a police do kombinovanej chladničky
Predám zásuvky a police do kombinovanej chladničky Whirlpool. Ide o 3 zásuvky do mrazničky, poličky do chladničky a dverové zásuvky. Je možnosť si vybrať. Zásuvky a police su z Whirlpool WBC4046 A+X. Cena je od 3,- do 5,- euro za kus. Volať na tel.
Predam krytky na vypinace/zasuvky VALENA LIFE biela
Dobry den predam biele: - krytky na zasuvky/vypinace 1 dielna = 1 Euro - krytky na zasuvky/vypinace 2 dielna = 2 Eura/kus - krytky na zasuvky/vypinace 3 dielna = 3 Eura/kus - jeden dvojvypinac = 5 Eur - 6 zasuviek = 4 Eura/kus znacky VALENA LIFE. Zasuvky boli rozbalene, namontovane na kuchynsku linku, nehodili sa k zastene, tak boli odmontovane.