inzercia, predaj, predám, bazár

Príborník, komoda, starožitný pribornik

Kategória: Ostatný nábytok

Ponúkam na predaj príborník.Dĺžka 200cm,hlbka 60cm.Cena dohodou.
Príborník, komoda, starožitný pribornik
Podobné inzeráty
Starožitný príborník
Z dôvodu predaja domu ponúkam na predaj starožitný príborník s vyrezávanými hlavami levov. Do 24. februára! V sobotu 25.2. sťahujem z Košíc a odovzdávam dom. V prípade potreby viem na sobotu 25.2. dohodnúť dodávku. Nábytok je z obdobia 1. Československej republiky. Nábytok bol používaný, jeho stav je adekvátny veku a používaniu. Všetko je v pôvodnom stave. Odporúčam zrenovovať. Výška príborníka je 2OO cm, šírka 212 cm, hĺbka 65 cm. Horná časť je odnímateľná a príborník môže byť použitý aj ako komoda. Na predaj je aj jedálenský stôl a šesť stoličiek (na fotkách pred príborníkom) z toho istého obdobia. Pri spoločnej kúpe dohoda možná.
Predám starožitný príborník
Predám starožitný príborník. Rozmery Š140cm x V205cm x H58cm. Príborník má vsadenú mramorovú dosku, ktorá je prasknutá (viď foto). Cena dohodou.
Starožitný príborník
Na predaj v Košiciach do 24.februára. Z dôvodu predaja domu ponúkam na predaj starožitný príborník s vyrezávanými hlavami levov. Je z obdobia 1. Československej republiky. Všetko je v pôvodnom stave. Príborník bol pravidelne používaný. Výška 2OO cm, šírka 212 cm, hĺbka 65 cm. Na predaj je aj rozťahovací jedálenský stôl a šesť stoličiek (na fotkách pred príborníkom) z toho istého obdobia. na predaj je aj historický luster. Pri spoločnej kúpe dohoda možná.
Príborník, komoda, starožitný pribornik
Ponukam na predaj starý pribornik. Cena dohodou.
Starožitný jedálenský stôl a stoličky
Predám starožitný jedálenský stôl + šesť stoličiek a obrus. Je to meštiansky nábytok z obdobia 1. Československej republiky. Pôvodný stav, všetko pravidelne používané a teda vykazuje známky opotrebovania. V prípade kúpy spolu s príborníkom (na fotke v pozadí), nižšia cena. Príborník je na predaj aj samostatne (starožitný príborník). Obhliadka ideálne 5.11.
Komoda pod televízor.
Televízna komoda je neodmysliteľnou súčasťou každej obývačky . Nie je však komoda ako komoda . Moderná komoda zaujme už na prvý pohľad . Dokonale sa hodí do každej modernej domácnosti . Svojimi jednoduchými líniami ulahodí nejednému oku . Farba dub , masívne drevo sa dá jednoducho zladiť s ostatným nábytkom Vášho interiéru . Komoda disponuje 2 šuplíkmi . Výška – 46 cm , šírka – 150 cm , hĺbka – 45 cm .Jedna sa o používaný tovar . Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode.