inzercia, predaj, predám, bazár

Prídavná termovízna kamera

Kategória: Poľovníctvo, lov

MobIR Air je prídavná termovízna kamera pre telefón, ktorá dokáže rýchlo premeniť váš mobilný telefón na termovíznu kameru, ktorá vám umožní vizuálne zisťovať a merať teplotu. Dokáže vidieť predmety v tme a ľahko zistí teplotu všetkých predmetov.

Vlastnosti:

Táto malá termovízna kamera ponúka teplotný rozsah od -20 ℃ do 120 ℃ (-4 ℉ ~ 248 ℉) a umožňuje merať teplotu zo vzdialenosti 1,2 metra, čím zaisťuje bezpečnú sociálnu vzdialenosť a zabraňuje krížovej infekcii.
Po nainštalovaní podpornej aplikácie do telefónu jednoducho pripojte toto zariadenie k telefónu a potom môžete merať teploty, fotografovať a nahrávať videá, jednoduché použitie. Dostupné vo verzii pre Android aj iOS.
Jednotka je vyrobená z hliníkovej zliatiny a na povrchu eloxovaná, robustne skonštruovaná pre prácu v drsnom prostredí.
Vďaka malej veľkosti je extrémne prenosný, dizajn plug and play vám umožňuje používať ho na cestách, pričom teplotu meria kedykoľvek a kdekoľvek rýchlo a pohodlne.
Automaticky spustí alarm a zaznamená obraz, keď nameraná teplota prekročí hodnotu alarmu.
Nielen na meranie teplôt, zariadenie možno použiť aj na detekciu kamery, hľadanie strateného domáceho maznáčika v noci, detekciu elektrických porúch, hasenie požiaru.
Prídavná termovízna kamera
Podobné inzeráty
Termovizna predsadka Infiray CL42
Termovizna predsadka Infiray CL42 Clip On , úplne nový prístroj, so zarukou odo dňa kúpi + doklad. Možnosť dokuoit adaptwr na puškohlad. Možnosť použiť aj ako monokular na pozorovania. Top kvalita a obraz!!! Dedal, pulsar, infiray, hikmicro, blaser, sauer
Termovízna predsádka HIKMICRO Thunder TH 35 PC
Termovízna predsádka určená k uchyteniu dennéj optike. Cena prístroja je uvedená s medzikusom. V ponuke máme viacero adaptérov od rôznych výrobcov. Viac info na tel.:čísle: •Cena prístroja s medzikousom -1 920€. •Cena prístroja s adaptérom RUSAN -2 050€.
Termovízna predsádka HIKMICRO THUNDER PRO TE19C
Termovízna predsádka Hikmicro Thunder TE19C má jadro o rozlíšení 256 × 192px s citlivosťou
Termovízna predsádka FORTUNA GENERAL 40A6
Predám Termovíznu predsádku FORTUNA GENERAL 40A6 s adaptérom na puškohľad 56mm a dve sady batérií zakúpená 2020 kto nevyskúšal neuverí v prípade záujmu píšte sms alebo e mail. termovízia,predsádka
Termovizna predsadka Pulsar Krypton  XG50
Predám najnovší model termovíznej predsádky na puškohľad Pulsar Krypton XG50/FXG50. najvýkonnejšia a najkvalitnejšia termovízna predsádka vo svojej triede. Senzor 640 x 480 @ 12 um, Objektív F50 / 1.2, zväčšenie 1.5x-6x (zväčšenie s monokulárom x5), Zorné pole 15.4 x 11.6 m, detekcia 2300, Rozmery, mm 143 × 93 × 76mm, Hmotnosť, kg 0.69, Typ batérie až 8 (s IPS7) hod, Vstavaný videorekordér, wifi, najvýkonnejšia predsádka na trhu od Pulsaru. .Záruka 3 roky.Novy prístroj .Pozri aj moje ďalšie inzeráty v ponuke celý sortiment Hikmicro ,Pulsar,InfiRay,PARD,!!!
TERMOVÍZNA PREDSÁDKA INFIRAY CLIP C CL42 ➕ ️ RUSAN ADAPTÉR
‼️Na predaj TERMOVÍZNA PREDSÁDKA INFIRAY CLIP C CL42 ➕ ️ RUSAN ADAPTÉR Osobný odber Dunajská Streda Cena: 2100,-€ + 90,-€ Na dobierku neposielame Kontakt: