inzercia, predaj, predám, bazár

Prídavok ďalších kníh + starožitné knihy (pozri foto):

Kategória: Ostatné

Pozri všetky moje inzeráty s knihami.
Aktuálne sú knihy v texte:
Foto č. 1:
1.Brandon Bays-Cesta
2.Pawel Zuchniewicz-Zázraky Jána Pavla II
3.Henryk Bejda-Tajomstvo záchrany
4.Pierre Teilhard de Chardin-Jak věřím
5.Teresio Bosco-sv. Dominik Savio (životopis)
6.Milan Bubák-Dve vína (kázne)
7.Denník Postoj-Jozef 2.1 Čo znamená byť mužom evanjelia v 21. storočí?
8.Paulo Coelho-Rukověť bojovníka světla
10.Neale Donald Walsch-Hovory s Bohem (neobvyklý dialog)
11.Franz Kafka-Aforizmy a iné rozkoše
12.Valentín Beniak-Igric
13.Vojtech Kodet-Jeho rány nás uzdravily
Foto č. 2:
1.Betty Mahmoodyová-Bez dcéry neodídem
2.Sherry Thomasová-Dokonalý Džentlman
3.Paul Young-Chatrč
4.František Rábek-Mozaika pravdy
6.Danielle Steel-Zázrak
7.John Bridges-Ako sa oblieka džentlman
8.Inga Lindström-Návraty
9.Inga Lindström-Srdcia v letnom vánku
10.Desmond Morris-Reč tela
11.Nikola Milovanovič-Vyzvedač storočia
12.Wilhelm Hünermann-Ján XXIII. Pastier sveta
13.Lexikón slušného správania
14.Carl Anderson-Civilizácia lásky
15.Chiarra Lubichová-Meditace
16.Kajká ÚS-Kniha rád
Foto č. 3:
1.Zdravoveda
2.Letokruhy časopisu Slovanská vzájomnosť 2001-2010
3.Slováci v zahraničí-Mať volá II.
8.Kenneth McAll-Uzdravenie rodových koreňov (s predhovorom Vojtecha Kodeta)
11.Rudolf Šandorfi-Buďme hrdí na dejiny Slovákov
19.Martin Sivoň-Slovo nad zlato
20.Giorgio Papasogli-Svätý lekár
22.Vojtech Kodet-Jeho rány nás uzdravily
23.Ivan Olbracht-Golet v údolí
starožitné knihy:
1.Oldřich Bělecký-Ejhle Fěrtúškovice!(1944)
2.Jan Vrba-Zubřany (všetky tri diely, humoristický trojdielny román z r. 1922)
3.Sergej Michajlov-Tri prasiatka (rozprávka v ruštine 1966)
Prídavok ďalších kníh + starožitné knihy (pozri foto):
Podobné inzeráty
Mystery box knihy
Máte radi prekvapenia a knihy? ak áno tento box je práve pre vás. Ponúkam na predaj mystery boxy z obsahom kníh. Rôzne druhy boxov. V každom boxe je minimálne 5 kníh. A cena kníh prevyšuje minimálne dvojnásobne cenu boxu. Ponúkam 4 druhy základných boxov z knihami rôznych žánrov One - 1 kniha v boxe (cena boxu 5€) Mini - 20€ minimálne 5 kníh Midi - 40€ minimálne 7 kníh Maxi - 80€ minimum 17 kníh + malé prekvapenie Ponúkam aj boxy z rôznych žánrov Romantické, rozprávky, fantasy, história, encyklopédie... Cena boxu 50€ min 5 kníh v boxe. Alebo knihy v českom jazyku cena boxu 20€ min 5 kníh v boxe. K boxu je treba pripočítať aj poštovné ktoré hradí kupujúci. Posielam poštou alebo Packetou. V prípade záujmu píšte na email.
Prídavok ďalších kníh + starožitné knihy (pozri foto):
Pozri všetky moje inzeráty s knihami. 1. Zdravoveda 2. Letokruhy časopisu Slovanská vzájomnosť 2001-2010 3. Slováci v zahraničí - Mať volá II. (Matica Slovenská) 8. Kenneth McAll - Uzdravenie rodových koreňov (s predhovorom Vojtecha Kodeta) 11. Rudolf Šandorfi (zahraničná Matica Slovenská) - Buďme hrdí na dejiny slovákov) 12. Paul Young - Chatrč 13. Carl Anderson - Civilizácia lásky 14. Desmond Morris - Reč tela (bodytalk) 17. Franz Kafka - Aforizmy a iné rozkoše 19. Martin Sivoň - Slovo nad zlato 20. Giorgio Papasogli - Svätý lekár 22. Vojtech Kodet - Jeho rány nás uzdravily 23. Ivan Olbracht - Golet v údolí starožitné knihy: 1. Oldřich Bělecký - Ejhle Fěrtúškovice!(1944) 4. Jan Vrba - Zubřany (všetky tri diely, humoristický trojdielny román z r. 1922) 6. Sergej Michajlov - Tri prasiatka (rozprávka v ruštine 1966)
Predám knihu alebo krabicu kníh, anglické a slovenské
Dobrý deň. Predám knihy alebo krabicu plnú kníh, (alebo knihy osobitne). Celkom nové, asi 65% anglických kníh, zvyšné v slovenskom jazyku + asi 2 nemecké knihy. Rôzne žánre. Beletria, romány, Motivačné, novely, triller, horror, mystery, scifi či fantasy, romantické, aj náučné a self help, atď. Je tam minimálne 10 svetových bestsellerov. Knihy sú veľmi málo čítané, len pár bolo podčiarkovaných (možno 5ks?) a 50% z nich ani nečitanych. Neviem za koľko, tak mi môžte navrhnúť. :) Ak chcete fotky všetkých kníh vo vnútri, tak mi napíšte a viem Vám poslať cez mail na
ZeoGrit
Minerálny grit pre chov hydiny ZeoGrit zvyšuje úžitkovosť chovu hydiny, zlepšuje efektivitu využitia krmiva, zmierňuje stresové podmienky a zlepšuje welfare zvierat Výhody v chove hydiny grit zlepšuje mechanické spracovanie potravy v svalnatom žalúdku, stimuluje sekréciu tráviacich enzýmov a následné zmiešavanie tráviacich štiav so zožratým krmivom vedie k lepšej stráviteľnosti krmiva a zvýšenej úžitkovosti brojlerových kurčiat grit napomáha mletiu tvrdých častí potravy v svalnatom žalúdku a teda väčšie množstvo zožratého krmiva môže byť vystavené tráviacim enzýmom zlepšuje efektivitu využitia krmiva a zvyšuje priemerný príjem krmiva znižuje náklady krmiva u brojlerov kŕmených s gritom, zlepšuje využiteľnosť krmiva o 30 % zlepšuje denný príjem krmiva, denné hmotnostné prírastky a pomer konverzie krmiva u hydiny kŕmenej s gritom zvyšuje hmotnosť svalnatého žalúdka u vtákov kŕmených s gritom, zvýšenie hmotnosti žalúdka môže byť výsledkom zrýchlenia svalových kontrakcií, zväčšuje hrúbku svalového tkaniva v svalnatom žalúdku dietetický prídavok gritu zvyšuje efektivitu trávenia a následne podporuje využiteľnosť živín a zlepšuje ich úžitkovosť požieranie hrubého piesku alebo drobných kamienkov je prirodzené správanie u brojlerov, všeobecne súvisiace s dobrými životnými podmienkami zvierat (welfare), z tohto dôvodu grit zmierňuje stresové podmienky a zlepšuje welfare zvierat prídavok gritu vo výkrme brojlerov signifikantne zlepšuje hmotnostné prírastky a kŕmny koeficient 05-1 25kg len volať
Predám historické knihy
Predám historické knihy , napísane v Maďarskom jazyku .V tejto zbierke sa nachádzajú diela od slávnych spisovateľov .Obsahovo je táto zbierka zameraná hlavne na romány a poviedky a žánre podobného druhu .Patria sem knihy od svetoznámeho francúzskeho dramatika a prozaika Alexandra Dumasa ,od taktiež známeho Kálmána Mikszátha ktorý sa preslávil svojimi poviedkami .V mojej zbierke sa nachádzajú aj také klenoty ako je napríklad kniha vydaná a napísaná za čias Františka Jozefa I. ( 1911 ) od autora Lovika Károlyho . Táto zbierka je vzácna nielen z hľadiska obsahovej stránky a kvality autorov ale aj z historického hľadiska keďže mnoho kníh pochádza z obdobia 50- tých rokov minulého storočia .Stav týchto kníh je mimoriadne zachovalý .Počas mojej zberateľskej činnosti som tieto knihy pravidelne ošetroval príslušnými prostriedkami ,v súčasnosti tiež vykonávam rôzne práce aby tieto knihy ostali zachovalé napriek ich vysokému veku. V minulosti som venoval aj knihovníctvu v dôsledku toho je moja zbierka kníh obšírnejšia a obsahuje aj iných kvalitných autorov ako tých ktorý boli uvedení . Pre bližšie informácie ma môžete telefonicky kontaktovať .
Knihy pre rôzne hobby
Lacno predám nasledovné knihy a brožúry na zdokonaľovanie sa vo svojom hobby: # Kvetinárstvo; Ján Tykač a kolektív; 1986; 300 strán; veľmi dobrý, venovanie ceruzkou; 4 € # Pestujeme izbové rastliny; David Longman; 1994; 192 strán, vyše 250 far.foto; ako nová; 6,80 € # Naše izbové kvetiny - výber, ošetrovanie, rozmnožovanie; Lajos Lelkes, kolektív autorov; 1991; 296 strán; výborný, s venovaním; 4 € # Izbové rastliny; Martin Červenka, Blanka Votavová; 1974; 258 strán; zachovalá, podpísaná; 0,50 € # Hladkovaná výšivka; Alžbeta Lichnerová; 1979; 108 strán; výborný, venovanie; 5 € # Čatajská výšivka; 1959; 24 strán; zach.; 0,90 € # Slávnostné príležitosti; M. Jánošovová, kolektív autorov; 1979; 232 strán; hodne používaná, prebal opotrebovaný, prvá a posledná strana pri väzbe natrhnutá, venovanie; 1,20 € # ABC domáceho majstra; József Szücs; 1973; 336 strán; veľmi dobrý; 4,80 € # Dobrá rada nad zlato; Žela Inovecká; 1943; 134 strán; chrbát odtrhnutý, odlepená prvá strana; 2 € # Chováme psy; Dušan Barlik; 1988; 160 strán; zachovalý, podčiarknutia, vpisy; 2 € # Atlas plemien psov; Diana Najmanová, Zdeněk Humpál; 1990; 274 strán; zachovalá, podpis, podčiarknutia; 3 € # Príručka pre lúštiteľov a zostavovateľov krížoviek; Palla Šmidt; 1956; 236 strán; zachovalá 2 € # Začněte fotografovat; Ján Šmok; 1984; 264 strán; ako nová; 3,80 € # Prvé akvárium; Norbert Dokoupil; 1980; 53 strán; zachovalá, podčiarknutia ceruzkou; ; 0,90 € # abc rádioamatéra; Czeslaw Klimczewski; 1959; 400 strán; zachovalá; 3 € Ceny možno znížiť skoro až na polovicu - pri odbere 4 kníh v cenách od 2€ z mojej ponuky všetkých kníh - poskytnem zľavu 25%, pri odbere 10 kníh - zľavu 40%. Klikni na meno (Dušan) a nájdeš aj moju ďalšiu ponuku kníh alebo získaj úplný zoznam: Preferujem osobný odber, ale objednávku aspoň za 5€ môžem aj poslať, no len po prevode na účet (na dobierku neposielam).