inzercia, predaj, predám, bazár

Priesady zeleniny

Kategória: Rastliny

Predám priesady zeleniny.Cena závisí od veľkosti.Do 1€.
Priesady zeleniny
Podobné inzeráty
Predám priesady zeleniny
Predám priesady zeleniny.Cena závisí od veľkosti priesady.Do 1€.
Priesady Paradajky
Ponúkam na predaj priesady paradajok. Cena 0,60€/ks, čo je asi najnižšia cena, skôr symbolická... Nemám ich veľa. Pestuje len pre seba v byte a sadim ich na chate. Priesady sú veľmi pekne, vysoké a silné. Taktiež už sú otužene na balkóne, čiže pomaly ich pripravujem na vonkajšie sadenie. Môžem dať svoje slovo a manželka mi je svedok, že nie je v nich použitá žiadna chémia a ani nič podobné. Pekne sa o nich starám, polievam, presadzam a to mi robí radosť. Na predaj sú len klasické paradajky a Cherry paradajky strapcove - krásne dlhé strapce cherry paradajok. Papriky nemám veľa, tak to nechávam pre seba. Aktuálne 3.5.2023 majú priesady výšku viac, ako 30cm. Som priamo z Humenného. Pracujem od 8:00 - 16:30hod. Stačí zavolať, napísať deň vopred a na nasledujúci deň sa dohodneme na stretnutí a odbere. Odpisujem rýchlo - najlepšie SMS, Viber, Whats App. Môžte aj mail - ale tu vie hodiť mail do spamu, preto odpišem neskôr...
Priesady pravokorenna zelenina
na predaj priesady paprik odrody: Radmila F1, Alceo F1, Slovanus F1, Amykus F1 cena 0,60€, na predaj priesady paradajok odrody: Rubinek /kričkova, cherry/, Diana /kričkova, priamy konzum/, Šejk /kričková,na kečup/ cena 0,50€ na predaj priesady uhoriek odrody: Anya, Dafne /nakladačka-hruboostná, partenokarpická/ cena 0,80€ kus
Predám priesady rajčín
Mám na predaj priesady rajčín bejbino, sunchocola, minigold kríčkové, perun - žlté hrušričky, sungold, tastler, prkado, tornado, crimson crusch. policino - datle, jahodo, gardenbery jahoda, rugby - bulharské, rila - bulharské, indigo rose, noire de crimee a pavlina. Všetky priesady sú pevné, zdravé a schopné na vonkajšiu výsadbu. Cena priesad je 0,70€ za kus. Nakúpiť si môžete priamo u pestovateľa OSTRATICE 64, tel. .
Priesady Carolina Reaper a Moruga Trinidad Scorpion
Predám priesady jedných z najpikantnejších chilli paprík, ponúkam odrody Carolina Reaper a Moruga Trinidad Scorpion. Zasievané začiatkom januára 2023. Prihnojované a ošetrované. Priesady sú pripravené k odberu. Cena za kus: 2.5€ Pri odbere nad 10ks je cena 2€ za kus. Preferujem osobný odber, nakoľko pri preprave kuriérskými spoločnostami bola väčšina rastlín poškodená.
(rezervované) batáty priesady
Predám zvyšné priesady batátov, ktoré pestujeme od roku 2020 z jedného zakúpeného bio batátu. Po celý čas nepoužívame žiadne chemické hnojivá, pestujeme len v súlade s BIO princípmi. Zasadené sú v BIO substráte bez rašeliny. Odber v Bratislave alebo okolí, od 10 ks Vám viem priesady priniesť aj do okolia 30 km.