inzercia, predaj, predám, bazár

Priestor, vnútorná terasa, priamy vstup a vitríny do ulice

Kategória: Obchodné priestory

Ponúkame na predaj exkluzívny obchodný priestor (230m2) s vnútornou terasou v átriu, v novostavbe na Mickiewiczovej ulici 10, v mestskej časti Staré Mesto (Bratislava I)

S obchodným priestorom sa predáva tiež podiel na pozemku pod stavbou.

OBCHODNÝ PRIESTOR:

s priamym vstupom a vitrínami na Mickiewiczovu ulicu sa nachádza na prízemnom podlaží bloku A polyfunkčného objektu Multi Use House (nazývaný aj Nové byty Staré Mesto).
Obchodný priestor má podlahové kúrenie, klimatizáciu, samostatné toalety.

Komerčný priestor je lukratívny investičný potenciál a je vhodný pre akúkoľvek obchodnú činnosť, prevádzku, ale aj kaviareň resp. stravovanie...

Z interiérového priestoru sa následne vstupuje na vnútroblokovú terasu v átriu objektu.

Dispozícia:

Nebytový priestor: 102,50m2
WC: 1,15m2
SKLAD: 3,15m2
Chodba: 1,69m2
Predsieň ženy: 2,27m2
WC ženy: 1,57m2
WC muži: 5,28m2
WC muži: 1,58m2
Upratovačka: 1,07m2
Terasa: 109,9m2

Pôdorys v plnom rozlíšení posielam e-mailom na vyžiadanie.

Komerčný priestor obsahuje:
- samostatná klimatizačná jednotka,
- podlahové vykurovanie z centrálnej kotolne umiestnenej v objekte,
- optický internet,
- veľké plastové okná a dvere s izolačným trojsklom,
- výťah.

K priestorom je možné dokúpiť aj parkovacie miesta v podzemnej garáži, pod átriom medzi blokmi “A” a “B”.

DOM:

Komplex novostavby polyfunkčného domu “Multi Use House“ (2019-2022) pozostáva z dvoch moderných bytových domov s podzemným parkovaním. Objekty sú „A“ a „B“ spojených širokým átriom so zeleňou. Do bloku „B“ sa vstupuje buď exteriérovou chodbou v átriu alebo podzemnou garážou pod ním.

Architektúru projektu spracovala architektonická kancelária AK Ľubomír Závodný.

LOKALITA:

Tento bytový dom v príjemnej rezidenčnej lokalite Starého Mesta medzi Medickou záhradou, Americkým námestím a Kollárovým nám. ponúka trendy a moderné komerčné priestory zladené pre moderné potreby s historickým centrom mesta. Súčasne umožní vychutnať si výhody novostavby s moderným dizajnom a zeleňou.

Veľmi žiadaná a príjemná lokalita, ideálna pre obchodnú činnosť v reprezentatívnych priestoroch hlavného mesta, ktoré sú blízko zákazníkovi.

Hodnote objektu dodatočne pomôže zmena dopravnej situácie na Americkom námestí v rokoch 2022-2024, kedy by mala prebehnúť modernizácia električkovej trate. Tá prinesie nové riešenie dopravy v území a teoreticky otvorí možnosť pre dopravné utlmenie Mickiewiczovej ulice a predĺženie kvalitného verejného priestoru z Obchodnej smerom na Americké námestie. Mickiewiczova sa tak ešte môže zmeniť na príjemný „bulvár“, alebo lepšie povedané, kvalitnú trasu spájajúcu užšie a širšie centrum.
Priestor, vnútorná terasa, priamy vstup a vitríny do ulice
Podobné inzeráty
Priestor, vnútorná terasa, priamy vstup a vitríny do ulice
Ponúkame na predaj exkluzívny obchodný priestor (230m2) s vnútornou terasou v átriu, v novostavbe na Mickiewiczovej ulici 10, v mestskej časti Staré Mesto (Bratislava I) S obchodným priestorom sa predáva tiež podiel na pozemku pod stavbou. OBCHODNÝ PRIESTOR: s priamym vstupom a vitrínami na Mickiewiczovu ulicu sa nachádza na prízemnom podlaží bloku A polyfunkčného objektu Multi Use House (nazývaný aj Nové byty Staré Mesto). Obchodný priestor má podlahové kúrenie, klimatizáciu, samostatné toalety. Komerčný priestor je lukratívny investičný potenciál a je vhodný pre akúkoľvek obchodnú činnosť, prevádzku, ale aj kaviareň resp. stravovanie... Z interiérového priestoru sa následne vstupuje na vnútroblokovú terasu v átriu objektu. Dispozícia: Nebytový priestor: 102,50m2 WC: 1,15m2 SKLAD: 3,15m2 Chodba: 1,69m2 Predsieň ženy: 2,27m2 WC ženy: 1,57m2 WC muži: 5,28m2 WC muži: 1,58m2 Upratovačka: 1,07m2 Terasa: 109,9m2 Pôdorys v plnom rozlíšení posielam e-mailom na vyžiadanie. Komerčný priestor obsahuje: - samostatná klimatizačná jednotka, - podlahové vykurovanie z centrálnej kotolne umiestnenej v objekte, - optický internet, - veľké plastové okná a dvere s izolačným trojsklom, - výťah. K priestorom je možné dokúpiť aj parkovacie miesta v podzemnej garáži, pod átriom medzi blokmi “A” a “B”. DOM: Komplex novostavby polyfunkčného domu “Multi Use House“ (2019-2022) pozostáva z dvoch moderných bytových domov s podzemným parkovaním. Objekty sú „A“ a „B“ spojených širokým átriom so zeleňou. Do bloku „B“ sa vstupuje buď exteriérovou chodbou v átriu alebo podzemnou garážou pod ním. Architektúru projektu spracovala architektonická kancelária AK Ľubomír Závodný. LOKALITA: Tento bytový dom v príjemnej rezidenčnej lokalite Starého Mesta medzi Medickou záhradou, Americkým námestím a Kollárovým nám. ponúka trendy a moderné komerčné priestory zladené pre moderné potreby s historickým centrom mesta. Súčasne umožní vychutnať si výhody novostavby s moderným dizajnom a zeleňou. Veľmi žiadaná a príjemná lokalita, ideálna pre obchodnú činnosť v reprezentatívnych priestoroch hlavného mesta, ktoré sú blízko zákazníkovi. Hodnote objektu dodatočne pomôže zmena dopravnej situácie na Americkom námestí v rokoch 2022-2024, kedy by mala prebehnúť modernizácia električkovej trate. Tá prinesie nové riešenie dopravy v území a teoreticky otvorí možnosť pre dopravné utlmenie Mickiewiczovej ulice a predĺženie kvalitného verejného priestoru z Obchodnej smerom na Americké námestie. Mickiewiczova sa tak ešte môže zmeniť na príjemný „bulvár“, alebo lepšie povedané, kvalitnú trasu spájajúcu užšie a širšie centrum.
LUKRATÍVNY obchodný / nebytový / priestor (169 m2) / Vranov
V exkluzívnom zastúpení vám ponúkam NA PRENÁJOM lukratívny obchodný / nebytový priestor / reštauračný / priestor, nachádzajúci sa na frekventovanej ulici Duklianskych hrdinov PRIAMO V CENTRE mesta Vranov nad Topľou. Priestor sa ponúka bez zariadenia, je teda voľne využiteľný na akýkoľvek typ prevádzky s výkladom či ideálnym vstupom z ulice. Momentálne je priestor v prenájme a slúži ako obľúbená a oceňovaná reštaurácia s kvalitnou kuchyňou, salónikom a letnou terasou. Splňte si svoj sen... Môžete pokračovať v podnikaní a rozvíjaní Vašej novej reštaurácie či kaviarne a využiť priestory aj na organizáciu osláv, svadieb, firemných večierkov, cateringov a pod. Zároveň priestor ďalej ponúka ideálne využitie ako: - Obchodná prevádzka / Predajňa / Fast food / Cukráreň / Lekáreň / Kozmetický salón, Showroom, atď. Dvojpodlažný priestor ponúka úžitkovú výmeru: 169 m2 Nachádza na prízemí polyfunkčného bytového domu "DOMINO", ktorý bol daný do užívania v roku 2000. Priestor je moderný a má perfektný bezbariérový prístup priamo z ulice (z chodníka), nachádza sa na prízemí a disponuje letnou terasou s možnosťou posedenia pre zákazníkov. Je rozdelený na dve prepojené časti: - Prízemný priestor: reštaurácia, bar, terasa pre zákazníkov, toalety a zadný salónik - V zadnej (dvojpodlažnej) časti je zázemie pre personál: kuchyňa, šatňa, toaleta a kancelária s možnosťou zásobovania zo zadnej časti prevádzky. - Parkovanie pre zákazníkov: je možné priamo vpredu pred prevádzkou  Do prevádzky sú privedené všetky IS (plyn, elektrina, voda, kanalizácia, ústredné kúrenie) + internet. Energie si prihlasuje nájomca podľa typu zvolenej prevádzky. Priestor je chránený zabezpečovacím systémom so senzormi pohybu a je klimatizovaný so stropným odsávaním v reštauračnej časti. - Orientácia: severovýchod - Náklady / Podľa typu prevádzky - Nehnuteľnosť je v OV a bez tiarch. Výhody: ----------- - CENTRUM mesta Vranov nad Topľou - Vstup z ulice - Moderný priestor - Praktické zázemie - Terasa - Parkovanie pred prevádzkou - Pohodlné zásobovanie s vyhradeným parkovaním CENA: 1100 € / mesiac / 6.50 za m2 / Cena je uvedená bez energií Nezmeškajte tento lukratívny priestor... Viac INFO telefonicky u makléra: Andrej ĎURICA / Senior maklér - CassaReal
LUKRATÍVNY obchodný / nebytový / priestor (169 m2) / Vranov
V exkluzívnom zastúpení vám ponúkame NA PRENÁJOM lukratívny obchodný / nebytový priestor / priestor, nachádzajúci sa na frekventovanej ulici Duklianskych hrdinov PRIAMO V CENTRE mesta Vranov nad Topľou. Priestor sa ponúka bez zariadenia, je teda voľne využiteľný na akýkoľvek typ prevádzky s výkladom či ideálnym vstupom z ulice. Momentálne je priestor v prenájme a slúži ako obľúbená a oceňovaná reštaurácia s kvalitnou kuchyňou, salónikom a letnou terasou. Splňte si svoj sen... Môžete pokračovať v podnikaní a rozvíjaní Vašej novej reštaurácie či kaviarne a využiť priestory aj na organizáciu osláv, svadieb, firemných večierkov, cateringov a pod. Zároveň priestor ďalej ponúka ideálne využitie ako: - Obchodná prevádzka / Predajňa / Fast food / Cukráreň / Lekáreň / Kozmetický salón, Showroom, atď. Dvojpodlažný priestor ponúka úžitkovú výmeru: 169 m2 Nachádza na prízemí polyfunkčného bytového domu "DOMINO", ktorý bol daný do užívania v roku 2000. Priestor je moderný a má perfektný bezbariérový prístup priamo z ulice (z chodníka), nachádza sa na prízemí a disponuje letnou terasou s možnosťou posedenia pre zákazníkov. Je rozdelený na dve prepojené časti: - Prízemný priestor: reštaurácia, bar, terasa pre zákazníkov, toalety a zadný salónik - V zadnej (dvojpodlažnej) časti je zázemie pre personál: kuchyňa, šatňa, toaleta a kancelária s možnosťou zásobovania zo zadnej časti prevádzky. - Parkovanie pre zákazníkov: je možné priamo vpredu pred prevádzkou Do prevádzky sú privedené všetky IS (plyn, elektrina, voda, kanalizácia, ústredné kúrenie) + internet. Energie si prihlasuje nájomca podľa typu zvolenej prevádzky. Priestor je chránený zabezpečovacím systémom so senzormi pohybu a je klimatizovaný so stropným odsávaním v reštauračnej časti. - Orientácia: severovýchod - Náklady / Podľa typu prevádzky - Nehnuteľnosť je v OV a bez tiarch. Výhody: ----------- - CENTRUM mesta Vranov nad Topľou - Vstup z ulice - Moderný priestor - Praktické zázemie - Terasa - Parkovanie pred prevádzkou - Pohodlné zásobovanie s vyhradeným parkovaním CENA: 1100 € / mesiac / 6.50 za m2 / Cena je uvedená bez energií Nezmeškajte tento lukratívny priestor... Viac INFO telefonicky u makléra: Andrej ĎURICA / CassaReal
Lukratívny obchodný PRIESTOR (169 m2) / Vranov / Centrum
V exkluzívnom zastúpení vám ponúkame NA PRENÁJOM lukratívny obchodný / nebytový priestor / priestor, nachádzajúci sa na frekventovanej ulici Duklianskych hrdinov PRIAMO V CENTRE mesta Vranov nad Topľou. Priestor sa ponúka bez zariadenia, je teda voľne využiteľný na akýkoľvek typ prevádzky s výkladom či ideálnym vstupom z ulice. Momentálne je priestor v prenájme a slúži ako obľúbená a oceňovaná reštaurácia s kvalitnou kuchyňou, salónikom a letnou terasou. Splňte si svoj sen... Môžete pokračovať v podnikaní a rozvíjaní Vašej novej reštaurácie či kaviarne a využiť priestory aj na organizáciu osláv, svadieb, firemných večierkov, cateringov a pod. Zároveň priestor ďalej ponúka ideálne využitie ako: - Obchodná prevádzka / Predajňa / Fast food / Cukráreň / Lekáreň / Kozmetický salón, Showroom, atď. Dvojpodlažný priestor ponúka úžitkovú výmeru: 169 m2 Nachádza na prízemí polyfunkčného bytového domu "DOMINO", ktorý bol daný do užívania v roku 2000. Priestor je moderný a má perfektný bezbariérový prístup priamo z ulice (z chodníka), nachádza sa na prízemí a disponuje letnou terasou s možnosťou posedenia pre zákazníkov. Je rozdelený na dve prepojené časti: - Prízemný priestor: reštaurácia, bar, terasa pre zákazníkov, toalety a zadný salónik - V zadnej (dvojpodlažnej) časti je zázemie pre personál: kuchyňa, šatňa, toaleta a kancelária s možnosťou zásobovania zo zadnej časti prevádzky. - Parkovanie pre zákazníkov: je možné priamo vpredu pred prevádzkou Do prevádzky sú privedené všetky IS (plyn, elektrina, voda, kanalizácia, ústredné kúrenie) + internet. Energie si prihlasuje nájomca podľa typu zvolenej prevádzky. Priestor je chránený zabezpečovacím systémom so senzormi pohybu a je klimatizovaný so stropným odsávaním v reštauračnej časti. - Orientácia: severovýchod - Náklady / Podľa typu prevádzky - Nehnuteľnosť je v OV a bez tiarch. Výhody: ----------- - CENTRUM mesta Vranov nad Topľou - Vstup z ulice - Moderný priestor - Praktické zázemie - Terasa - Parkovanie pred prevádzkou - Pohodlné zásobovanie s vyhradeným parkovaním CENA: 1100 € / mesiac / 6.50 za m2 / Cena je uvedená bez energií Nezmeškajte tento lukratívny priestor... Viac INFO telefonicky u makléra: Andrej ĎURICA / CassaReal
Komercia: vnútorná terasa, priamy vstup a vitríny do ulice
Ponúkame na prenájom exkluzívny obchodný priestor (230m2) s vnútornou terasou v átriu, v novostavbe na Mickiewiczovej ulici 10, v mestskej časti Staré Mesto (Bratislava I) OBCHODNÝ PRIESTOR: s priamym vstupom a vitrínami na Mickiewiczovu ulicu sa nachádza na prízemnom podlaží bloku A polyfunkčného objektu Multi Use House (nazývaný aj Nové byty Staré Mesto). Obchodný priestor má podlahové kúrenie, klimatizáciu, samostatné toalety. Komerčný priestor je lukratívny investičný potenciál a je vhodný pre akúkoľvek obchodnú činnosť, prevádzku, ale aj kaviareň resp. stravovanie... Z interiérového priestoru sa následne vstupuje na vnútroblokovú terasu v átriu objektu. Dispozícia: Nebytový priestor: 102,50m2 WC: 1,15m2 SKLAD: 3,15m2 Chodba: 1,69m2 Predsieň ženy: 2,27m2 WC ženy: 1,57m2 WC muži: 5,28m2 WC muži: 1,58m2 Upratovačka: 1,07m2 Terasa: 109,9m2 Pôdorys v plnom rozlíšení posielam e-mailom na vyžiadanie. Komerčný priestor obsahuje: - samostatná klimatizačná jednotka, - podlahové vykurovanie z centrálnej kotolne umiestnenej v objekte, - optický internet, - veľké plastové okná a dvere s izolačným trojsklom, - výťah. K priestorom je možné dokúpiť aj parkovacie miesta v podzemnej garáži, pod átriom medzi blokmi “A” a “B”. DOM: Komplex novostavby polyfunkčného domu “Multi Use House“ (2019-2022) pozostáva z dvoch moderných bytových domov s podzemným parkovaním. Objekty sú „A“ a „B“ spojených širokým átriom so zeleňou. Do bloku „B“ sa vstupuje buď exteriérovou chodbou v átriu alebo podzemnou garážou pod ním. Architektúru projektu spracovala architektonická kancelária AK Ľubomír Závodný. LOKALITA: Tento bytový dom v príjemnej rezidenčnej lokalite Starého Mesta medzi Medickou záhradou, Americkým námestím a Kollárovým nám. ponúka trendy a moderné komerčné priestory zladené pre moderné potreby s historickým centrom mesta. Súčasne umožní vychutnať si výhody novostavby s moderným dizajnom a zeleňou. Veľmi žiadaná a príjemná lokalita, ideálna pre obchodnú činnosť v reprezentatívnych priestoroch hlavného mesta, ktoré sú blízko zákazníkovi. Hodnote objektu dodatočne pomôže zmena dopravnej situácie na Americkom námestí v rokoch 2022-2024, kedy by mala prebehnúť modernizácia električkovej trate. Tá prinesie nové riešenie dopravy v území a teoreticky otvorí možnosť pre dopravné utlmenie Mickiewiczovej ulice a predĺženie kvalitného verejného priestoru z Obchodnej smerom na Americké námestie. CENA: 1990,-€/mesiac + DPH + energie
Komercia: vnútorná terasa, priamy vstup a vitríny do ulice
Ponúkame na predaj exkluzívny obchodný priestor (230m2) s vnútornou terasou v átriu, v novostavbe na Mickiewiczovej ulici 10, v mestskej časti Staré Mesto (Bratislava I) OBCHODNÝ PRIESTOR: s priamym vstupom a vitrínami na Mickiewiczovu ulicu sa nachádza na prízemnom podlaží bloku A polyfunkčného objektu Multi Use House (nazývaný aj Nové byty Staré Mesto). Obchodný priestor má podlahové kúrenie, klimatizáciu, samostatné toalety. Komerčný priestor je lukratívny investičný potenciál a je vhodný pre akúkoľvek obchodnú činnosť, prevádzku, ale aj kaviareň resp. stravovanie... Z interiérového priestoru sa následne vstupuje na vnútroblokovú terasu v átriu objektu. Dispozícia: Nebytový priestor: 102,50m2 WC: 1,15m2 SKLAD: 3,15m2 Chodba: 1,69m2 Predsieň ženy: 2,27m2 WC ženy: 1,57m2 WC muži: 5,28m2 WC muži: 1,58m2 Upratovačka: 1,07m2 Terasa: 109,9m2 Pôdorys v plnom rozlíšení posielam e-mailom na vyžiadanie. Komerčný priestor obsahuje: - samostatná klimatizačná jednotka, - podlahové vykurovanie z centrálnej kotolne umiestnenej v objekte, - optický internet, - veľké plastové okná a dvere s izolačným trojsklom, - výťah. K priestorom je možné dokúpiť aj parkovacie miesta v podzemnej garáži, pod átriom medzi blokmi “A” a “B”. DOM: Komplex novostavby polyfunkčného domu “Multi Use House“ (2019-2022) pozostáva z dvoch moderných bytových domov s podzemným parkovaním. Objekty sú „A“ a „B“ spojených širokým átriom so zeleňou. Do bloku „B“ sa vstupuje buď exteriérovou chodbou v átriu alebo podzemnou garážou pod ním. Architektúru projektu spracovala architektonická kancelária AK Ľubomír Závodný. LOKALITA: Tento bytový dom v príjemnej rezidenčnej lokalite Starého Mesta medzi Medickou záhradou, Americkým námestím a Kollárovým nám. ponúka trendy a moderné komerčné priestory zladené pre moderné potreby s historickým centrom mesta. Súčasne umožní vychutnať si výhody novostavby s moderným dizajnom a zeleňou. Veľmi žiadaná a príjemná lokalita, ideálna pre obchodnú činnosť v reprezentatívnych priestoroch hlavného mesta, ktoré sú blízko zákazníkovi. Hodnote objektu dodatočne pomôže zmena dopravnej situácie na Americkom námestí v rokoch 2022-2024, kedy by mala prebehnúť modernizácia električkovej trate. Tá prinesie nové riešenie dopravy v území a teoreticky otvorí možnosť pre dopravné utlmenie Mickiewiczovej ulice a predĺženie kvalitného verejného priestoru z Obchodnej smerom na Americké námestie. Mickiewiczova sa tak ešte môže zmeniť na príjemný „bulvár“, alebo lepšie povedané, kvalitnú trasu spájajúcu užšie a širšie centrum.