inzercia, predaj, predám, bazár

Prijemny Hucul na predaj

Kategória: Kone

Hladame novy domov pre nasho hucula. Absolutne vhodny ku detom, velmi pokojny ale nie lenivy kon. Pod sedlom je nelakavy a na to ze je hucul ma prijemne chody, je netlacivy a vhodny pre detskych jazdcov pretoze sa nevzdiali od veduceho kona. Zvyknuty na zvierata, miluje cistenie, skrabkanie a dieta nikdy ani nepostrcil. Pravidelne korektury. Nenarocny a odolny konik na starostlivost. Ziadne alergie, choroby. Je celorocne von s pristreskom. Hladame mu dobry domov, najlepsie k ostatnym zvieratam, s pristupom na pasienky. V stade je nekonfliktny, skor submisivny charakter preto je naozaj vhodny ku detom alebo na hypoterapiu. Ak hladate clena rodiny ktory je pokojny, rad si zajazdi a mozete sa na neho spolahnut ze neublizi, tak je to Mr. Robin
Vyska: 143 cm
Vek: 10 rokov
Dohoda na cene mozna.
Sme pri Malackach
Pre viac info prosim volat: +43 6 (OPRAVENE TEL.CISLO)
Prijemny Hucul na predaj
Podobné inzeráty
Prijemny Hucul na predaj
Hladame novy domov pre nasho hucula. Absolutne vhodny ku detom, velmi pokojny ale nie lenivy kon. Pod sedlom je nelakavy a na to ze je hucul ma prijemne chody, je netlacivy a vhodny pre detskych jazdcov pretoze sa nevzdiali od veduceho kona. Zvyknuty na zvierata, miluje cistenie, skrabkanie a dieta nikdy ani nepostrcil. Pravidelne korektury. Nenarocny a odolny konik na starostlivost. Ziadne alergie, choroby. Je celorocne von s pristreskom. Hladame mu dobry domov, najlepsie k ostatnym zvieratam, s pristupom na pasienky. V stade je nekonfliktny, skor submisivny charakter preto je naozaj vhodny ku detom alebo na hypoterapiu. Ak hladate clena rodiny ktory je pokojny, rad si zajazdi a mozete sa na neho spolahnut ze neublizi, tak je to Mr. Robin Vyska: 143 cm Vek: 10 rokov Dohoda na cene mozna. Sme pri Malackach Pre viac info prosim volat.
Ponik Valach Hucul
Hľadáme niekoho kto by nám obsadol nášho 4ročného poníka valaška je to Hucul krížení s welsh Pony . Má 125cm v kohútiku,unesie približne 60 kg .
Rezervácia do 20.5. Quarter x hucul  3 r.valach
S ťažkým srdcom predám našeho trojročného valáška Great Bucefalus (Buci). Nar. 11.5.2020, po skvelom charakternom quarter žrebcovi Great Pepper Pishkot, zdedil po ňom kľudnú povahu. Mama je hucul.Momentálna výška 143 cm v kohútiku, mal by ešte rásť, ale max do 150 cm si myslím.Buci bol kastrovaný 2022 na jar, má základný výcvik s nábehom na obsadnutie, práca zo zeme na parelke,lonžovanie, vodenie aj pasenie na lane, ústupy, cúvanie. Ešte pije mlieko od matky ,cecek malý :D. Korektúru s kováčom má na háku. Očkovanie zvláda bez ohlávky a držania, začipovaný s pasom. Odčervený apríli 2023. Vyrastal vo výbehu s prístreškom. Kladiem podmienky,aby išiel do dobrých,skusených rúk a do lepších podmienok, aby mal spokojný dôstojný život! Môžem Buciho aj doviesť,máme vlastný odvoz.
Žrebček hucul
Ponúkam na predaj 8 mesačného žrebčeka hucula po Hroby Dragon (v pase má zapísaný 3/4 huculský pôvod). Maverick je naučený na základnú manipuláciu, vodenie, čistenie,kontaktný, s predpokladom vyššieho vzrastu v dospelosti. Vyrastá v malom stáde, v režime 24/7, je čipovaný s vystaveným pasom. Otcom je nádherný vysoký žrebec Hroby XVII Dragon, skokový talent. Matka má skvelú samostatnú povahu a využíva sa aj na výuku jazdenia pre deti. Obaja rodičia boli aktívni v huculskom športe. Predám len do skúsených rúk, špekulanti prosím nevolať. Na fotkách s matkou, na poslednej foto otec.
Žrebček hucul
Ponúkam na predaj 9 mesačného žrebčeka hucula po Hroby Dragon (v pase má zapísaný 3/4 huculský pôvod). Maverick je naučený na základnú manipuláciu, vodenie, čistenie,kontaktný, s predpokladom vyššieho vzrastu v dospelosti. Vyrastá v malom stáde, v režime 24/7, je čipovaný s vystaveným pasom. Otcom je nádherný vysoký žrebec Hroby XVII Dragon, skokový talent. Matka má skvelú samostatnú povahu a využíva sa aj na výuku jazdenia pre deti. Obaja rodičia boli aktívni v huculskom športe. Predám len do skúsených rúk, špekulanti prosím nevolať. Na fotkách s matkou, na poslednej foto otec.
Hucul kríženec
Ponúkam na predaj 3,5 ročného valacha.Kríženec hucula má 128cm,a ešte rastie. Ohlavka,vodenie na voditku aj korektúra kopýt bezproblemov, treba sa mu však ešte venovať .Vpohode zvláda aj sedlo dá sa na ňom sedieť ešte sa na ňom nejazdilo . Možné je k nemu dokúpiť aj sedlo s uzdou . Cena bez príslušenstva 1000€ . A z príslušenstvom 1200€.