inzercia, predaj, predám, bazár

Príjmeme makléra/ maklérku oblasť Zlaté Moravce

Kategória: Obchod a predaj

RK INPRESOFT s.r.o ponúka prácu realitného makléra/ maklérky. Požiadavky: samostatnosť, flexibilita, príjemné vystupovanie, kolektívnosť, práca s PC, internet , vlastný mobil.
Práca na živnosť, príjem provízny od 1.000,-€
Životopis a žiadosť posielajte na email adresu bpoljovkova@
Kontakt: PaedDr. Beáta Poljovková
Príjmeme makléra/ maklérku  oblasť Zlaté Moravce
Podobné inzeráty
Príjmeme makléra/ maklérku  oblasť Zlaté Moravce
RK INPRESOFT s.r.o ponúka prácu realitného makléra/ maklérky. Požiadavky: samostatnosť, flexibilita, príjemné vystupovanie, kolektívnosť, práca s PC, internet , vlastný mobil. Práca na živnosť, príjem provízny od 1.000,-€ Životopis a žiadosť posielajte na email adresu bpoljovkova@ Kontakt: PaedDr. Beáta Poljovková
REALITNÝ MAKLÉR ZLATÉ MORAVCE - AJ POPRI INEJ PRÁCI
Realitná kancelária Domus Real hľadá do svojho tímu realitného makléra pre Zlaté Moravce a okolie. Pridaj sa k nám a my ťa naučíme všetko potrebné! Prácu makléra je možné vykonávať aj popri inom zamestnaní. Stačí ak nám mailom pošlete váš životopis na mail: info@ alebo nás kontaktujete telefonicky na Pracovná náplň: • vyhľadávanie nehnuteľností a komunikácia s klientmi • obhliadky nehnuteľností • sprostredkovanie predaja a prenájmu Mzda: • progresívny odmeňovací systém - až do 80% z provízie z predaja/prenájmu Zamestnanecké výhody, benefity: • bezplatné zaškolenie – žiadne skryté poplatky • progresívny odmeňovací systém - neobmedzený príjem závislý iba od šikovnosti makléra • bonusové odmeny pre najlepších maklérov • bonus za firemnú reklamu na vašom aute • komplexná marketingová a právna podpora • flexibilný pracovný čas (buďte pánmi svojho času) - možnosť práce aj popri inom zamestnaní • možnosť kariérneho rastu Požiadavky na uchádzačov o prácu: • komunikatívnosť • príjemné vystupovanie • zodpovedný prístup k plneniu úloh Stručná charakteristika spoločnosti: Realitná kancelária DOMUS REAL ( úspešne pôsobí na slovenskom realitnom trhu od roku 2012. Od svojho vzniku poskytuje svojim klientom komplexné realitné služby v oblasti predaja a prenájmu nehnuteľností. Spolupracuje s renomovanými partnermi v oblasti právnych a finančných služieb. Realitná kancelária Domus Real je členom Realitnej únie Slovenskej republiky!
Hľadáme Realitného Makléra/Maklérku
Realitná kancelárie Leaders&Partners s.r.o Pobočka Živnostenská 4 Bratislava Hľadá realitných maklérov pre MALACKY. Hľadáme miestneho makléra so skúsenosťami, po dohode otvorenie pobočky v Malackách!!!!! Vašou pracovnou náplňou bude: . aktívna komunikácia s klientmi . nábor nehnuteľnosti . sprostredkovanie predaja, prenájmu . vykonávanie obhliadok . vypracovanie cenovej analýzy nehnuteľností . rokovania so záujemcami . monitoring realitného trhu v rámci Bratislavy . zabezpečenie výpisov z listu vlastníctva katastrálnych máp a znaleckých posudkov . fotenie a video nehnuteľností . 3D obhliadka, vizualizácia BENEFITY: . mladý kolektív . bezplatné školenia . bonusové odmeny pre maklérov . flexibilný pracovný čas . možnosť kariérneho rastu . komplexná marketingová a právna podpora . úvodne školenia . práca v etablovanej realitnej kancelárií ktorá má už 14 pobočiek v rámci Slovenska a jedna sa nachádza v Prahe. Požiadavky na uchádzačov o pozíciu: . komunikatívnosť . príjemné vystupovanie . pokročilé znalosti práce s PC . cudzí jazyk výhodou, nie však podmienkou . orientácia na sociálnych sieťach . diskrétnosť . ochota učiť sa nové veci Ak si sa v tomto inzeráte našiel a chceš svoj život zmeniť k lepšiemu tak neváhaj a zašli svoj životopis na jaroslav.vondracek@ alebo si dohodni stretnutie na Leaders&Partners je moderná a inovatívna realitná kancelária so zastúpením po celom slovensku.
Hľadáme Realitného Makléra/Maklérku
Realitná kancelárie Leaders&Partners s.r.o Pobočka Živnostenská 4 Bratislava Hľadá realitných maklérov pre MALACKY. Hľadáme miestneho makléra so skúsenosťami, po dohode otvorenie pobočky v Malackách!!!!! Vašou pracovnou náplňou bude: . aktívna komunikácia s klientmi . nábor nehnuteľnosti . sprostredkovanie predaja, prenájmu . vykonávanie obhliadok . vypracovanie cenovej analýzy nehnuteľností . rokovania so záujemcami . monitoring realitného trhu v rámci Bratislavy . zabezpečenie výpisov z listu vlastníctva katastrálnych máp a znaleckých posudkov . fotenie a video nehnuteľností . 3D obhliadka, vizualizácia BENEFITY: . mladý kolektív . bezplatné školenia . bonusové odmeny pre maklérov . flexibilný pracovný čas . možnosť kariérneho rastu . komplexná marketingová a právna podpora . úvodne školenia . práca v etablovanej realitnej kancelárií ktorá má už 14 pobočiek v rámci Slovenska a jedna sa nachádza v Prahe. Požiadavky na uchádzačov o pozíciu: . komunikatívnosť . príjemné vystupovanie . pokročilé znalosti práce s PC . cudzí jazyk výhodou, nie však podmienkou . orientácia na sociálnych sieťach . diskrétnosť . ochota učiť sa nové veci Ak si sa v tomto inzeráte našiel a chceš svoj život zmeniť k lepšiemu tak neváhaj a zašli svoj životopis na jaroslav.vondracek@ alebo si dohodni stretnutie na UPOZORNENIE: Prosíme záujemcov aby poslali svoj štrukturovaný životopis (CV) na uvedený mail, následne vybraných záujemcov budeme kontaktovať za účelom dohodnutia si termínu osobného pohovoru. Leaders&Partners je moderná a inovatívna realitná kancelária so zastúpením po celom slovensku.
Hľadáme Realitného Makléra/Maklérku
Realitná kancelárie Leaders&Partners s.r.o Pobočka Živnostenská 4 Bratislava Hľadá realitných maklérov pre MALACKY. Hľadáme miestneho makléra so skúsenosťami, po dohode otvorenie pobočky v Malackách!!! Vašou pracovnou náplňou bude: . aktívna komunikácia s klientmi . nábor nehnuteľnosti . sprostredkovanie predaja, prenájmu . vykonávanie obhliadok . vypracovanie cenovej analýzy nehnuteľností . rokovania so záujemcami . monitoring realitného trhu v rámci Bratislavy . zabezpečenie výpisov z listu vlastníctva katastrálnych máp a znaleckých posudkov . fotenie a video nehnuteľností . 3D obhliadka, vizualizácia BENEFITY: . mladý kolektív . bezplatné školenia . bonusové odmeny pre maklérov . flexibilný pracovný čas . možnosť kariérneho rastu . komplexná marketingová a právna podpora . úvodne školenia . práca v etablovanej realitnej kancelárií ktorá má už 14 pobočiek v rámci Slovenska a jedna sa nachádza v Prahe. Požiadavky na uchádzačov o pozíciu: . komunikatívnosť . príjemné vystupovanie . pokročilé znalosti práce s PC . cudzí jazyk výhodou, nie však podmienkou . orientácia na sociálnych sieťach . diskrétnosť . ochota učiť sa nové veci Ak si sa v tomto inzeráte našiel a chceš svoj život zmeniť k lepšiemu tak neváhaj a zašli svoj životopis na jaroslav.vondracek@ alebo si dohodni stretnutie na UPOZORNENIE: Prosíme záujemcov aby poslali svoj štrukturovaný životopis (CV) na uvedený mail, následne vybraných záujemcov budeme kontaktovať za účelom dohodnutia si termínu osobného pohovoru. Leaders&Partners je moderná a inovatívna realitná kancelária so zastúpením po celom slovensku.
Hľadáme Realitného Makléra/Maklérku
Realitná kancelárie Leaders&Partners s.r.o Pobočka Živnostenská 4 Bratislava Hľadá realitných maklérov pre MALACKY. Hľadáme miestneho makléra so skúsenosťami, po dohode otvorenie pobočky v Malackách!!! SME FIRMA, KTOREJ ZÁKLADNÝM ŽIVOTNÝM KRÉDOM A HESLOM A FILOZOFIOU JE ÚSPECH. ÚSPECH VO VŠETKÝCH PODOBÁCH. A PRETO HĽADÁME ĽUDÍ, KTORÝ MAJÚ ZÁUJEM SPOZNÁVAŤ A DOSAHOVAŤ ÚSPECH A BOBATSTVO!!!!! Vašou pracovnou náplňou bude: . aktívna komunikácia s klientmi . nábor nehnuteľnosti . sprostredkovanie predaja, prenájmu . vykonávanie obhliadok . vypracovanie cenovej analýzy nehnuteľností . rokovania so záujemcami . monitoring realitného trhu v rámci Bratislavy . zabezpečenie výpisov z listu vlastníctva katastrálnych máp a znaleckých posudkov . fotenie a video nehnuteľností . 3D obhliadka, vizualizácia BENEFITY: . mladý kolektív . bezplatné školenia . bonusové odmeny pre maklérov . flexibilný pracovný čas . možnosť kariérneho rastu . komplexná marketingová a právna podpora . úvodne školenia . práca v etablovanej realitnej kancelárií ktorá má už 14 pobočiek v rámci Slovenska a jedna sa nachádza v Prahe. Požiadavky na uchádzačov o pozíciu: . komunikatívnosť . príjemné vystupovanie . pokročilé znalosti práce s PC . cudzí jazyk výhodou, nie však podmienkou . orientácia na sociálnych sieťach . diskrétnosť . ochota učiť sa nové veci Ak si sa v tomto inzeráte našiel a chceš svoj život zmeniť k lepšiemu tak neváhaj a zašli svoj životopis na jaroslav.vondracek@ alebo si dohodni stretnutie na UPOZORNENIE: Prosíme záujemcov aby poslali svoj štrukturovaný životopis (CV) na uvedený mail, následne vybraných záujemcov budeme kontaktovať za účelom dohodnutia si termínu osobného pohovoru. Leaders&Partners je moderná a inovatívna realitná kancelária so zastúpením po celom slovensku.