inzercia, predaj, predám, bazár

príjmeme stolára

Kategória: Priemysel a výroba

Príjmeme do TPP samostatného stolára. Práca vo výrobe nábytku, okien a dverí. Primerané pracovné ohodnotenie. Práca je v Hencovciach.
príjmeme stolára
Podobné inzeráty
Hladame stolára
Príjmeme stolara do výroby dverí a zárubní 10 €/hod ŽL. Nástup možný ihned Výroba sa nachadza : Vasilov 194
Ponuka práce
Prijmeme zváračov (CO2, Tig) so samostatným čítaním výkresovej dokumentácie zváračských výkresov. Prijmeme brusičov (strojové brúsenie na guľato). Prijmeme horizontkárov CNC ( ovládanie systému HAYDEN HAIM, FANUK). Prijmeme zámočníkov ( samostatné ovládanie výkresovej dokumentácie). Mzda dohodou.
Hľadám stolára na prácu s drevom- výroba drevených schodíšť
HĽADÁM STOLÁRA, plnohodnotného kolegu do stolárskej dielne. Vyrábame a montujeme drevené schodištia a obklady schodíšť, nič iné. Je to atypická práca. Robotu máme celoročne. Vyrábame 3-4 schodištia naraz, potom ich chodíme montovať. Drevo spracúvame od surového reziva. Vyžadujem určitú skúsenosť práce na stolárskych strojoch, vysokú zručnosť, chuť pracovať a rozmýšľať pri práci. Byť zodpovedný a spoľahlivý. Vek do 40 rokov, nefajčiar. Miesto výkonu práce Cinobaňa-Turíčky, 16km od Lučenca, 12km od Poltára. Keď sa naučíš samostatne pracovať a budeš vedieť vyrobiť a namontovať schody podľa podkladov, vieme sa dostať mesačne na 800-1200 eur. Nejde to hneď, chce to čas nabrať skúsenosti. Je vítané, ak si už vyrábal výrobky z masívu a si z blízkeho okolia. Hľadám len dlhodobú spoluprácu. Výslednú robotu si môžeš pozrieť na našej stránke .
Hľadáme stolára do Zvolena
Hľadáme stolára do stolárskej výroby vo Zvolene . Firma sa zaoberá predovšetkým výrobou biliardových stolov.
Ponuka práce pre pomocného stolára
Ponúkame prácu pre pomocného stolára - prevádzka v Raslaviciach. Požiadavka : vyučený v požadovanom odbore (aj bez praxe), resp. bez vyučenia s praxou. Výhoda vodičský preukaz. Práca na trvalý pracovný pomer, výhodné pracovné a platobné podmienky. Práca vhodná aj pre živnostníka.
Hľadáme stolára
Stolárska firma hľadá stolára na výrobu a montáž kuchynských liniek, vstavaných skríň a ostatného nábytku, miesto Prešov ,trvalý pracovný pomer, platové podmienky podľa dohody