inzercia, predaj, predám, bazár

Príjmeme technika STK

Kategória: Ostatné

Príjmeme na TPP technika STK na pracovisko Prešov.

Náplň (druh) práce
Vykonávanie a vyhodnocovanie technickej kontroly motorových vozidiel v rozsahu svojho osvedčenia. Rozširovanie si svojej odbornej spôsobilosti. Zodpovednosť za preberanie kontrolovaných vozidiel. Komunikácia so zákazníkmi.

Ponúkané výhody
Práca v stabilnej spoločnosti, príjemné pracovné prostredie, profesionálny prístup kolegov, férovosť.
Firemné benefity.
Plat - základná zložka mzdy (brutto) 820 eur- 1530 eur / mesiac + odmeny
Základná mzda závisí od požadovaných odborností, skúseností a praxe uchádzača.

Pracovné podmienky
Pracovný čas: od 7:00 do 15:30 h.
Práca na zmeny: jednozmenný pracovný režim
Požiadavky na zamestnanca
Požadované vzdelanie
Stredné odborné vzdelanie

Dĺžka praxe
aspoň 3 roky

Zručnosti, schopnosti
Absolvovanie základných školení a následných skúšok potrebných pre výkon kontroly STK
Vodičské oprávnenie:
Skupina A
Skupina B
Skupina C
Skupina D + E
Skupina T
Všeobecné spôsobilosti:
komunikácia (jednanie s ľuďmi)
manuálna zručnosť
samostatnosť
Ďalšie požiadavky:
Ochota vzdelávať sa.

Požadovaná 3 ročná prax môže byť nahradená odborným vzdelaním alebo rovnocennou skúsenosťou v oblasti vozidiel.
Príjmeme technika STK
Podobné inzeráty
Linhof Super Technika III 6x9
Predám Linhof Super Technika III, čiže verzia s párovaným dialkomerom / rangefinder (ale nefotil som s tým, tak neviem ako je to presné). Pohyby prednej štandardy (tilt shift) a zadnej štandardy po vysunutí (tilt swing). Bez objektívu. Je k tomu rollex kazeta 6x9 - jednoduchým otočením sa z horizontálnej polohy prehodí do vertikálnej. Dve doštičky na objektívy, jedna čistá, jedna s nápisom TECHNIKA. Dve masky na rangefinder - 100mm a 180mm.
DRZIAK NA POZADIE + VINYLOVÉ BIELE FOTO POZADIE
Predám, skoro novy prenosny set. ------------------------------------------------------------------------------------------ VINYLOVÉ BIELE FOTO POZADIE 200X300CM cena: 45 EUR 2x QUADRALITE AIR 260 ŠTÚDIO STOJAN 260CM + SKLADACÍ DRŽIAK POZADIA (stojany sa daju pouzit aj ako samostatne stabilne stojany na studiove blesky) cena: 70EUR na predaj aj ine pozadia (1-2x pouzite): ------------------------------------------------------------------------------------------ Polypropylénové fotografické pozadie svetlomodré, 1,6 x 5m cena: 15 EUR Polypropylénové fotografické pozadie zlte, 1,6 x 5m cena: 15 EUR
Odborná,technická literatúra
Odborná literatúra so zameraním na elektronika,elektrotechnika,zvuková technika,televízna technika,automobilová technika,lekárske(stará kniha Úrazy a boj proti nim) atď.Ceny podľa typu knihy od 5e.
Prijmeme pracovníkov do pohrebnej služby
Prijmeme na TPP, VPP alebo na dohodu, pracovníkov do pohrebnej služby. Náplň práce je účasť na pohreboch. Príjmeme do hlavného pracovného pomeru alebo možnosť privyrobenia popri vašej práci, možnosť aj pre dôchodcov. Všetko po dohode. Požiadavky : Vodičský preukaz sk. B Slušné vystupovanie a komunikácia Plat podľa dohody Výkon práce je v okolí Košíc Prosím volajte pracovné dni 8.00 - 12.00
Multicar 4x4 M26 posypac odhrnac komunalna technika rv 1997
Multicar 4x4 M26 posypac odhrnac komunalna technika rv 1997 2922mth 4x4 SK-91905 Trstin
Vodovodná batéria do kúpeľne, letnej kuchyne, WC (použitá))
Predám vodovodnú batériu do kúpeľne, do WC, letnej kuchyne, podľa uváženia. Používaná 5 rokov. Menená aktuálne u nás len z dôvodu potreby batérie, ktorú možno otáčať (doprava doľava). Táto batéria je statická / pevná. Po osadení sa nikde nehýbe. Samozrejme mimo páčku hore. Vzadu má putko na uchytenie retiazky. Značka je TITANIA. Stopy po vodnom kameni. Stav ako na foto. Prikladám aj meter, aby bolo vidieť rozmery. Spodok sa do umývadla uchycuje pomocou tesnenia, ktoré nie je obsiahnuté. Pôvodné tesnenie bolo nepoužiteľné a preto som ho vyhodil. Nové tesnenie je možné kúpiť na rôznych miestach. Ide o takýto typ: Prípadne v akomkoľvek obchode s armatúrami, sanitou, Hornbach a spol a pod. Súčasťou batérie sú dve prívodné kovové kadičky. PROSÍM NEVOLAŤ. Píšte prostredníctvom , príde mi to na email. hneď ako budem môcť, odpovedám. Osobný odber podľa PSČ Poštovné podľa cenníka pošty, prípadne skúsiť môžeme cez Zásielkovňa/Packeta, samozrejme pri platbe vopred. Pozrite aj iné inzeráty.