inzercia, predaj, predám, bazár

PRÍJMEME vodiča s vodičským preukazom skupiny CE - NITRA

Kategória: Doprava a logistika

V rámci našej spoločnosti hľadáme skúseného vodiča s platným vodičským preukazom skupiny CE z Nitry a okolia.

Hlavnými zodpovednosťami tejto pozície budú vedenie vozidla, doručovanie nákladu a zabezpečenie jeho bezpečného presunu.

Platové ohodnotenie tejto pozície je veľmi konkurencieschopné a zohľadňuje skúsenosti vodiča. Platový rozsah sa pohybuje od 1500 € mesačne, v závislosti od skúseností a kvalifikácie.

Ak ste skúsený vodič, ktorý je spoľahlivý, flexibilný a s odhodlaním, neváhajte nás kontaktovať a pridať sa k nášmu tímu.
PRÍJMEME vodiča s vodičským preukazom skupiny CE - NITRA
Podobné inzeráty
PRÍJMEME vodiča s vodičským preukazom skupiny CE - NITRA
PRÍJMEME vodiča s vodičským preukazom skupiny CE - Nitra. Jazdí sa od pondelka do piatku. Viac info na telefónnom čísle.
PRÍJMEME vodiča s vodičským preukazom skupiny C - NITRA
V rámci našej spoločnosti hľadáme skúseného vodiča s platným vodičským preukazom skupiny C z Nitry a okolia. Hlavnými zodpovednosťami tejto pozície budú vedenie vozidla, doručovanie nákladu a zabezpečenie jeho bezpečného presunu. Platové ohodnotenie tejto pozície je veľmi konkurencieschopné a zohľadňuje skúsenosti vodiča. Platový rozsah sa pohybuje od 1000 do 1400 € mesačne, v závislosti od skúseností a kvalifikácie. Ak ste spoľahliví, flexibilní a s odhodlaním, tak nás neváhajte kontaktovať a pridať sa k nášmu tímu.
PRÍJMEME vodiča s vodičským preukazom skupiny CE - PN/HC/TT
PRÍJMEME vodiča s vodičským preukazom skupiny CE z okolia Piešťan / Trnavy alebo Hlohovca. Ide o sezónnu prácu. Každý deň doma. Viac informácii na mobilnom čísle.
PRÍJMEME vodiča s vodičským preukazom skupiny CE - PIEŠŤANY
PRÍJMEME vodiča s vodičským preukazom skupiny CE z okolia Piešťan. Ide o sezónnu prácu. Každý deň doma, vhodná aj pre seniorov. Viac informácii na mobilnom čísle.
PRÍJMEME vodiča s vodičským preukazom skupiny CE - POPRAD
PRÍJMEME vodiča s vodičským preukazom skupiny CE - POPRAD. Ide o jednoduchú prácu. Viac info na telefónnom čísle.
PRÍJMEME vodiča s vodičským preukazom skupiny CE - SENEC
V rámci našej spoločnosti hľadáme skúseného vodiča s platným vodičským preukazom skupiny CE z oblasti Senca a okolia. Táto pozícia zabezpečuje, že vodič bude mať každý deň možnosť byť doma. Hlavnými zodpovednosťami tejto pozície budú vedenie vozidla, doručovanie nákladu a zabezpečenie jeho bezpečného presunu. Platové ohodnotenie tejto pozície je veľmi konkurencieschopné a zohľadňuje skúsenosti vodiča. Platový rozsah sa pohybuje od 1500 € mesačne, v závislosti od skúseností a kvalifikácie. Ak ste skúsený vodič, ktorý je spoľahlivý, flexibilný a s odhodlaním, neváhajte nás kontaktovať a pridať sa k nášmu tímu.