inzercia, predaj, predám, bazár

Prijmeme zámočníkov, pomocných zámočníkov

Kategória: Priemysel a výroba

Príjmeme zámočníkov a pomocných zámočníkov na turnusové práce v rámci SR a ČR.
Odstávkové práce: cementáreň, rafinéria, železiarne. Práce sú zámočnícke, NIE stavbárske práce.
Turnus 10 dní.
Mzda: TPP - od 1200,00 €, živnosť: od 1800,00 € Doprava, ubytovanie hradené.
Vyžadujeme chuť pracovať.
Kontakt: . Kontaktujte nás iba telefonický, alebo osobne. Naša adresa: AGRO - INVEST s.r.o.
Michalovce
Prijmeme zámočníkov, pomocných zámočníkov
Podobné inzeráty
Prijmeme zámočníkov, pomocných zámočníkov
Príjmeme zámočníkov, pomocných zámočníkov. Popis prác: odstávkové a údžbové práce, rafinéria, železiarne, cementárne. Turnusové práce v rámci SR a ČR, ubytovanie, doprava - hradené. Mzdové ohodnotenie: TPP - 1200,00 € živnosť - 1800,00 € AGRO - INVEST s. r. o. Stávbárov 1716/10, Michalovce,
Dlhodobá práca pre pomocných zámočníkov pri Regensburgu
Nemecko, Regensburg Ponúkame prácu na dielni na celý rok pre dvojicu pomocných zámočníkov. * nástup podľa dohody * práca s plechovými výliskami, triedenie a označovanie komponentov * 40 hodín týždenne * živnosť * ubytovanie hradené a zabezpečené * cestovný príspevok na vycestovanie * 18€ + príplatky reč 1€, auto 1€ * pracovná nemčina je podmienkou V prípade záujmu prosím volať na .
Prijmeme pomocných robotníkov
Prijmeme pomocných robotníkov. Práca v CZ Pardubice okolie. Práce z lešenia a montážnych plošín. Všetko do výšky max. 8m. Nástup od 1.3.2023. Zabezpečené ubytovanie a cesta. Všetko hradené, možnosť záloh. Dlhodobá práca. Turnusová práca. Turnus 20 dni.
Ponuka práce
Prijmeme zváračov (CO2, Tig) so samostatným čítaním výkresovej dokumentácie zváračských výkresov. Prijmeme brusičov (strojové brúsenie na guľato). Prijmeme horizontkárov CNC ( ovládanie systému HAYDEN HAIM, FANUK). Prijmeme zámočníkov ( samostatné ovládanie výkresovej dokumentácie). Mzda dohodou.
Prijmeme montérov
Práca v Nemecku. Prijmeme pomocných zámočníkov, na montáže a opravy technológii , nástup po dohode. Zabezpečené ubytovanie. Dlhodobá práca. Jeden z partie sa musí vedieť komunikovať v Nemeckom-Anglickom jazyku, hlavne číslovky. Živnosť 17€/hod. Potrebné vlastné auto.
Prijmeme zámočníkov -zváračov,paličov.
Prijmeme zámočníkov do CZ na údržbu. Nástup nožný hneď. Dlhodobá turnusová práca. Opravy a údržba dopravníkov na elektrárni. Pracuje sa 12hodín denne aj víkendy. Zabezpečene ubytovanie a cesta. Potrené znalosti so zváranim elektródu a autogen.