inzercia, predaj, predám, bazár

prikrývka Nicky ceramic gold rozmer 210x230 cm úplne nová

Kategória: Zdravie a krása

ÚPLNE NOVÁ ZABALENA
Prikrývka NICKY CERAMIC GOLD v hodnote 400€ je vyrobená z Nicky látky, ktorá má podobné vlastnosti ako prírodná ovčia vlna. Jej povrch je veľmi príjemný na dotyk, čo pozitívne vplýva na odbúravanie stresu.
Prikrývka obsahuje biokeramické vlákna, ktoré eliminujú baktérie a zápachy a zlepšujú krvný obeh.Skvelá celoročná prikrývka vhodná nielen pre alergikov , astmatikov kvalitný slovenský výrobca Zaren. Rozmer 210x230 cm. Pošlem aj na dobierku
prikrývka Nicky ceramic gold rozmer 210x230 cm úplne nová
Podobné inzeráty
prikrývka Nicky ceramic gold rozmer 210x230 cm úplne nová
ÚPLNE NOVÁ ZABALENA Prikrývka NICKY CERAMIC GOLD v hodnote 400€ je vyrobená z Nicky látky, ktorá má podobné vlastnosti ako prírodná ovčia vlna. Jej povrch je veľmi príjemný na dotyk, čo pozitívne vplýva na odbúravanie stresu. Prikrývka obsahuje biokeramické vlákna, ktoré eliminujú baktérie a zápachy a zlepšujú krvný obeh.Skvelá celoročná prikrývka vhodná nielen pre alergikov , astmatikov kvalitný slovenský výrobca Zaren. Rozmer 210x230 cm. Pošlem aj na dobierku
Masážny valček CERAMIC WONDER
Predám keramický masážny valček CERAMIC wonder, dĺžka cca 40 cm. Bez poškodení. CERAMIC WONDER® je keramické ručne vyrobené masážne náradie, ktorého povrch je glazovaný, čo zaručuje rýchle a pohodlné čistenie a jeho dôkladnú dezinfekciu. Náradie sa ľahko nahrieva v klasickej ohrevnej nádobe na masážne lávové kamene, v elektrickej deke alebo v prenosnom ohrievači na lávové kamene VULSINI. Výrobky CERAMIC WONDER® sa dajú tak isto dobre vychladiť v studenej vode a potom použiť aj na terapiu chladom. Pomocou náradia CERAMIC WONDER® ponúknete očarujúcu a originálnu masáž svojim klientom ich zážitok z masáže bude tak silný, že sa stanete pre vašich klientov obľúbeným masérom. Neoceniteľnou výhodou CERAMIC WONDER® pre masérov je odľahčenie zápästia a jeho ochránenie od progresie ochorenia Carpal Tunnel - syndrómu karpálneho tunela.
Žehlička na vlasy nicky clarke
Znackova kulma na zehlenie vlasov Nicky Clarke, keramicka, termalna,dovezena z VB, malo pouzivana, 230-240 V, 32W, 15 eur, potrebujete europsky adapter,Nove Zamky Iban plus poštovné, na dobierku neposielam
PREDÁM ÚPLNE NOVÚ VLNENÚ PRIKRÝVKU KOMPLET AJ S VANKÚŠOM
PREDÁM ÚPLNE NOVÚ VLNENÚ PRIKRÝVKU, KOMPLET AJ S VANKÚŠOM ZO 100% MERINO VLNY. PRIKRÝVKA JE VYUŽITEĽNÁ ZO ZDRAVOTNÝCH DOVODOV AJ AKO PODLOŽKA POD MATRAC. PRÍRODNÁ VLNA MÁ VYNIKAJÚCE VLASTNOSTI AKO TERMOREGULÁCIU, V LETE OCHLADÍ, V ZIME ZAHREJE, JE PRIEDUŠNÁ, SCHOPNÁ ABSORBOVAŤ VLHKOSŤ, MÁ LIEČIVÉ ÚČINKY PRI REUMATICKÝCH ŤAŽKOSTIACH. PRIKRÝVKA S VANKÚŠOM JE VEĽMI VHODNÁ PRE LEŽIACICH PACIENTOV, STARŠÍCH ĽUDÍ, SAMOZREJME NIE LEN PRE CHORÝCH, ALE PRE VŠETKÝCH KTORÝ MAJÚ RADI KOMFORT. ROZMER PRIKRÝVKY JE 190x135cm, A VANKÚŠA 65x40 cm . V PRÍPADE ZÁUJMU POŠLEM AJ NA DOBIERKU, PO ÚHRADE POŠTOVNÉHO NA ÚČET.
Parfumová voda Giordani Gold Woman 50 ml
Parfumová voda Giordani Gold Woman 50 ml Nová v krabičke s fóliou. Oslnivá a sofistikovaná kvetinovo-drevitá parfumová voda so srdcom z bielych kvetín. Oslňujúce lupienky pomarančovníkových kvetov vyžarujú spaľujúce teplo Zachytáva vášeň a energiu ženy Giordani Gold Vôňa obsahuje zodpovedne získavané tóny mandarínky Popis Vychutnajte si luxusný voňavý moment so sofistikovanou parfumovou vodou, ktorá vás zahalí závojom tajomna. Jej srdce tvoria žensky jemné biele kvety a oslňujúce lupienky pomarančovníkových kvetov sálajúce hrejivé teplo. Táto parfumová vôňa zosobňuje vášeň a energiu ženy Giordani Gold, ktorá miluje život. Vôňu otvárajú osviežujúce citrusové tóny citróna, pomaranča a udržateľne získavanej mandarínky. Srdce patrí iskrivej bielej kytici z jazmínu a ľalie, ktorá je pretkaná lupienkami hrejivých pomarančovnákových kvetov. Drevité akcenty pačuli podčiarkujú ženský charakter vône, kým pižmo s mystickými tónmi machu rozvíjajú jej zmyselnosť a hĺbku. Kategória vône: Biele kvety, drevitá Kľúčové tóny: Vrchné tóny: citrón, mandarínka, pomaranč Srdce: jazmín, ľalia biela, pomarančovníkové kvety Základ: pačuli, mach, pižmo Hlavná ingrediencia kvety pomarančovníka Táto ikonická, luxusná ingrediencia tvorí esenciu ženských vôní Giordani Gold. Oslnivé lupene týchto veľkolepých kvetov vnášajú do vône neopakovateľné teplo a vášeň, čím vytvárajú unikátne ženskú vôňu so zlatistým odleskom.
Set Rare Gold AVON
IHNEĎ K DISPOZÍCII!!!!! Rare Gold Eau de Parfum - 50 ml Z kategórie kvetinových vôní. Hlavné tóny: kvet pomarančovníka, bergamot, vzácny jantár. Honosná a luxusná vôňa je elegantným pokladom, ktorý iskrí bohatým kvetom pomarančovníka, bergamotu a vzácneho jantáru. Telové mlieko Rare Gold Z kategórie kvetinových vôní. Hlavné tóny: kvet pomarančovníka, bergamot, vzácny jantár. Ľahké krémové telové mlieko s vôňou Rare Gold hydratuje pokožku a zanecháva ju zamatovo hebkú. Honosná a luxusná vôňa je elegantným pokladom, ktorý iskrí bohatým kvetom pomarančovníka, bergamotu a vzácneho jantáru. Je to elegantná a štýlová vôňa. Telové mlieko umožňuje vrstvenie vôní, vďaka čomu si môžete vôňu Rare Gold vychutnávať dlhšie. Použitie: Naneste dostatočné množstvo na celé telo kedykoľvek potrebujete. Darčeková taštička podľa dostupnosti len za 0,79 euro k setíku!!!!! Na vyžiadanie!!! POZRITE SI VSETKY MOJE INZERATY SUPER CENY PARFUMOV A INEJ KOZMETIKY :-)