inzercia, predaj, predám, bazár

Prilba

Kategória: Náradie

Ponúkam na predaj zánovnú prilbu/nie čínsku /
Prilba
Podobné inzeráty
Samostmievacia zváracia maska , kukla , prilba , helma -nová
Inzerát platí do zmazania. tel. zváračská samostmievacia zváracia kukla, maska so solárnym dobíjaním vhodná na zváranie aj brúsenie. Náhradné vonkajšie aj vnútorné sklo. Dá sa použiť na všetky TIG, MMA, MAG, MIG zváranie aj na rezanie a brúsenie karbobrúskou. Prilba je vyrobená z vysoko odolného polymérového materiálu. stupeň ochrany v jasnom stave: DIN 4 Stupeň ochrany v tmavom stave: nastaviteľný od 9 do 13 DIN norma: EN379 1/2/1, EN175 zorné pole: 92,5 mm x 42,5 mm doba odozvy: 1/10000 sek. doba odozvy z tmavej na svetlú: 0,1 až 1,2 sek . Preferujem osobný odber.Po telefonickej dohode pošlem aj na dobierku poštovné: balík na poštu +4,3€ balík na adresu 5,2€ pri platbe vopred na účet balík na poštu+3,1€ pri platbe vopred na účet balík na adresu+4€ POZRI VŠETKY MOJE INZERÁTY (klikni na moje meno)
Samostmievacia prilba GSH180-TC-2
Prilba váži 0,9kg, priezor ma 180stupnov voľno nactaviťelné hodnoty , cena +poštovne nová
Samostmievacia prilba GSH-K
Prilba vazi 0,8kg ma možnost nactavovania, cena + poštovne nova
Samostmievacia zváracia maska , kukla , prilba , helma -nová
Inzerát platí do zmazania. tel. zváračská samostmievacia zváracia kukla, maska so solárnym dobíjaním vhodná na zváranie aj brúsenie. Náhradné vonkajšie aj vnútorné sklo. Dá sa použiť na všetky TIG, MMA, MAG, MIG zváranie aj na rezanie a brúsenie karbobrúskou. Prilba je vyrobená z vysoko odolného polymérového materiálu. stupeň ochrany v jasnom stave: DIN 4 Stupeň ochrany v tmavom stave: nastaviteľný od 9 do 13 DIN norma: EN379 1/2/1, EN175 zorné pole: 92,5 mm x 42,5 mm doba odozvy: 1/10000 sek. doba odozvy z tmavej na svetlú: 0,1 až 1,2 sek . Preferujem osobný odber.Po telefonickej dohode pošlem aj na dobierku poštovné: balík na poštu +4,4€ balík na adresu 5,3€ pri platbe vopred na účet balík na poštu+3,2€ pri platbe vopred na účet balík na adresu+4,1€ POZRI VŠETKY MOJE INZERÁTY (klikni na moje meno)
T-klúče vrtáky a sťahováky rôzne varianty
1 - Ponúkam na predaj ešte poctivé Československé šesťhranné Tklúče 8 dielna sada, plne funkčné podľa priložených fotografií. Cena: 40.- Euro celá súprava. 2 - Ponúkam na predaj masívne komunistické zásuvky a zástrčky na večné časy podľa priložených fotografií. Zásuvka + zástrčka 500V / 60A, používané. Cena: 25.- Euro spolu za 1 zásuvku a 2 zástrčky. 3 - Ponúkam na predaj masívne komunistické zásuvky a zástrčky na večné časy podľa priložených fotografií. Zásuvka + zástrčka 500V / 60A, nepoužívané uloženky. Cena: 40.- Euro spolu. 4 - Ochranná pracovná prilba, stavebnícka alebo banícka helma. Nepoužívaný starší kus.Cena: 10.- Euro. 5 - Poriadne Ceskoslovenské vrtáky s kuželovou stopkou nepoužívané uloženky, vrták má priemer 34 mm a dlžku 34,5 cm. Cena: 25.- Euro za kus. 6 - Predám sťahovák v plne funkčnom veľmi zachovalom stave. Ešte poctivý československý výrobok z konca 80-tych rokov. Cena: 40.- Euro 7 - Predám sťahovák v plne funkčnom veľmi zachovalom stave. Ešte poctivý československý výrobok z konca 80-tych rokov. Cena: 40.- Euro 8 - Predám sťahovák v plne funkčnom veľmi zachovalom stave. Ešte poctivý československý výrobok z konca 80-tych rokov. Cena: 25.- Euro Na požiadanie môžem poslať detailné fotografie mailom. Osobný odber je možný tu u mňa. Dodanie - doprava poštou na dobierku v dôkladnom balení 6 - Euro.
Ochranna prilba Husqvarna
Predam upne novu ochrannu prilbu na kosenie/rezanie veľkosť 54-61