inzercia, predaj, predám, bazár

Prilba

Kategória: Skialpy

Na predaj skialp prilba dynafit. U mňa nevyužitá.
Viem poslať aj poštou
Prilba
Podobné inzeráty
Prilba Camp Speed Comp
Prilba Speed Comp značky Camp je nová závodná verzia obľúbenej prilby Speed 2.0. Táto verzia je novo v súlade s novými pravidlami ISMF, ktoré uvádzajú, že helmy pre preteky musia spĺňať ako normu pre alpinizmus EN 12492, tak normu pre alpské lyžovanie EN 1077 / B. Dvojitá certifikácia tejto helmy zaručuje vyššiu úroveň bezpečnosti pre športovcov a oproti predchádzajúcemu štandardu sa môže chváliť posilnením proti bočnému nárazu. Prilba camp Speed Comp je veľmi odolná, napriek tomu pohodlná a dobre odvetraná. Pre pevné uchytenie lyžiarskych okuliarov je prilba osadená viacbodovým páskovým systémom. Súčasťou sú aj vnútorné výstelky, vďaka ktorým je možné prilbu prispôsobiť aj pre menšie hlavu. V prípade záujmu je možné dokúpiť aj zateplené krytky na uši Speed Comp Ear Protection. vlastnosti: certifikácie pre alpinizmus i lyžovanie konštrukcia In-Mold EPS s odolným polykarbonátovým plášťom odvetrávacie otvory na bokoch a vzadu penové polstrovanie nastavovacie koliesko ľahko ovládateľné jednou rukou elastické popruhy udržujúci lyžiarske okuliare v optimálnej polohe veľkosť sa dá prispôsobiť špeciálnymi nalepovacími vložkami (sú súčasťou prilby) použitie: závodné skialpinizmus skialpinizmus alpské lyžovanie
Nová skialp prilba Dynafit DNA
Ultraľahká skitouringová prilba DNA vhodná na závody s dvojitou certifikáciou, ktorá spĺňa bezpečnostné požiadavky pre skitouring. Predstavujeme Vám najľahšiu skialpinistickú prilbu na svete s dvojitou certifikáciou! Prilba DNA na alpské lyžovanie a horolezectvo poskytuje maximálnu ventiláciu vďaka inovatívnym materiálom a početným ventilačným prieduchom. Má použitý BOA 360 zatvárací systém, ktorý garantuje precízne nastavenie presne na vašu veľkosť hlavy. Vlastnosti: UnisexNajľahšia skialpinistická helma na svete s dvojitou certifikáciouIdeálna na alpské lyžovanie a horolezectvoKvalitné odvetranie pre perfektnú cirkuláciu vzduchuBOA 360 – intuitívny systém uťahovania a nastavenia prilbyÚchyty na čelovku Certifikácie: CE EN 12492 (Mountaineering) ISO EN 1077 (Ski&Snowboard)
Prilba Petzl Meteora
Predám dámsku prilbu Petlz Meteora, s certifikáciou pre horolezectvo aj skitouring. CE EN 12492, UKCA, UIAA. Prilba bola kupovaná začiatkom roka a bola použitá 2x. Stav novej. Dohoda možná. Len vážny záujem. Na SMS nereagujem. Popis:
Nová PRILBA DYNAFIT ST HELMET  veľkosť "L"
Skialpinistická prilba s dvojitou certifikáciou pre zjazdové lyžovanie aj horolezectvo (CE EN 12492, ISO EN 1077). Špeciálne ventilačné otvory zaručujú vysokú priedušnosť, odnímateľné ušnice sa postarajú v prípade potreby o tepelný komfort. Pri skialpových túrach oceníte aj jednoduché nastavenie veľkosti alebo možnosť pripevnenia čelovky.
Prilba Camp speed comp
Prilba ako nova ...nesadla my velkost ... osobne sa da pozret BB, BR a okolie
NOVA  Prilba Camp STRALIGHT skialpova  lezecka
Nova nevhodny darcek Lhká prilba pre skialp inzerat plati do zmazania cena povodna 59€ volat