inzercia, predaj, predám, bazár

Prilba helma Fox V1 pilot

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

Predám používanú prilbu helmu Fox V1 Pilot v dobrom stave, veľkosť L (59-60)cm.
Štandard medzi MX helmami - séria V1 je cenovo dostupný model, ktorý je však nabitý technológiami z vyšších modelov.
Injekčne plnená polykarbonátová konštrukcia škrupiny dosahuje vysokú pevnosť pri zachovaní nízkej hmotnosti.
9 vstupných strategicky umiestnených otvorov nasáva vzduch, aby ochladil Vašu hlavu a ďalej vyšiel von štyrmi exhaust otvormi na zadnej strane.
Vymeniteľná a prateľná vnútorná vložka sa vyrába v 4 rôznych veľkostiach ... spolu s tromi veľkosťami škrupiny na výber tak helma padne naozaj každému.
Spĺňa všetky európske certifikáty DOT spolu s prísnym ECE 22.05.



Motocrossova prilba, motocross, prilba fox, helma fox
Prilba helma Fox V1 pilot
Podobné inzeráty
Výklopná prilba Airtrix Magic-Star II
Predám novú prilbu Airtrix Magic-Star II. Veľkosť XXL (Skúšaná veľkosť XL 61-62cm). Motocyklová prilba Airtrix / výklopná prilba Magic-Star II nová prepracovaná motocyklová výklopná prilba Airtrix Magic Star II má tieto vlastnosti Ochranná prilba s funkciou vyklápania vyklápacia prilba má integrovanú slnečnú clonu táto flip-up prilba má odnímateľnú a prateľnú vnútornú výstelku ochranná prilba má ideálny ventilačný systém táto flip-up prilba je vybavená priehľadnou clonou proti zahmlievaniu odolnou proti poškriabaniu Funkcie a vlastnosti ochrannej prilby: Mechanizmus vyklápania prilby stlačením uvoľňovacieho tlačidla uprostred vnútornej strany brady. Crash prilba s integrovanou slnečnou clonou vyklápacia prilba má páčku na ovládanie jednou rukou v ľavej dolnej časti, a to aj počas jazdy Bezpečnostný remienok na bradu ochrannej prilby s 10-násobným nastavením Otváranie bradového remienka jednou rukou v rukaviciach alebo bez nich Saténová odnímateľná a prateľná vnútorná výstelka Z prednej časti prilby je nastaviteľná funkcia vetrania Výklopná prilba má dobrú izoláciu proti hluku vďaka gumovému okraju na výreze priezoru Táto motocyklová ochranná prilba je vybavená zorníkom proti poškriabaniu. Údaje o ochrannej prilbe: Hmotnosť: 1550 g +/- 50 g Testovaná podľa normy ECE 22-05 a tým schválená v celej EÚ Materiál: Polykarbonát Rozsah dodávky: Sada: 1 x ochranná prilba na motorku / výklopná prilba Airtrix Magic Star II 1 x originálna ochranná taška Airtrix Možnosť vyskúšať a nepoškodenú vrátiť.
Nová prilba helma Fox V2 Merz 2022
Predám novú, nepoužitú prilbu helmu Fox, veľkosť M (57-58)cm. Helma V2 Merz nastavuje štandard pre prilbu strednej úrovne so sadou funkcií na profesionálnej úrovni, vrátane novej bezpečnostnej technológie a škrupiny tvarovanej vstrekovaním, ktorá vám poskytuje ochranu zodpovedajúcu vašim výkonnostným cieľom. Navrhnuté s technológiou MIPS™ (Multi-directional Impact Protection system), u ktorej je vedecky dokázané, že znižuje rotačné sily pri náraze, šiltom navrhnutým tak, aby sa uvoľnil v prípade nárazu, a vložkou Varizorb™ EPS s dvojitou hustotou, ktorá poskytuje ochranu pri náraze. Prilba má odnímateľné a umývateľné línie a lícne vypchávky, ktoré odvádzajú pot a zvládajú prípadný zápach. -Spĺňa certifikáty ECE 22.05 -Vybavená viacsmerným systémom ochrany proti nárazu (MIPS™). -Magnetic Visor Release System (MVRS™) je navrhnutý tak, aby sa uvoľnil v prípade pádu -Vložka EPS Varizorb™ s dvojitou hustotou je určená na poskytovanie zlepšenej ochrany rozložením síl nárazu na širšiu plochu povrchu -Ľahká, vstrekovaná konštrukcia PC a ABS škrupiny je určená na rozptýlenie energie v prípade pádu -4 škrupiny a 5 veľkostí EPS pre presnú veľkosť -Odnímateľná, umývateľná XT2® komfortná vložka a lícne vypchávky sú antimikrobiálne a zvládajú zápach a zároveň odvádzajú vlhkosť od hlavy -11 sacích a 4 výfukové otvory pre optimálne prúdenie vzduchu Spĺňa certifikáciu ECE 22.05 a/alebo DOT -súčasťou balenia je taška na prilbu a náhradný šilt !!! Motocrossova prilba, prilba fox, helma fox
Prilba helma Fox V1 Pilot
Predám používanú prilbu helmu Fox V1 Pilot v dobrom stave, veľkosť L (59-60)cm. Štandard medzi MX helmami - séria V1 je cenovo dostupný model, ktorý je však nabitý technológiami z vyšších modelov. Injekčne plnená polykarbonátová konštrukcia škrupiny dosahuje vysokú pevnosť pri zachovaní nízkej hmotnosti. 9 vstupných strategicky umiestnených otvorov nasáva vzduch, aby ochladil Vašu hlavu a ďalej vyšiel von štyrmi exhaust otvormi na zadnej strane. Vymeniteľná a prateľná vnútorná vložka sa vyrába v 4 rôznych veľkostiach ... spolu s tromi veľkosťami škrupiny na výber tak helma padne naozaj každému. Spĺňa všetky európske certifikáty DOT spolu s prísnym ECE 22.05.
Prilba FOX Racing V1 Pilot Checked Out Green
Predám prilbu/helmu FOX Racing V1 Pilot Checked Out Green, M 57-58cm, 1200g,málo používaná, polykarbonátová škrupina, vetracie kanály integrované v plášti skvele odvádzajú vlhkosť, vhodná na snowboard, bicykel, motorku. Inzerát platí do zmazania. (motocykel, motocross, enduro, helma, agv, suomy, shark, ls2, airoh, hjc, nolan)
Prilba FOX Racing V1 Pilot Checked Out Green
Predám prilbu/helmu FOX Racing V1 Pilot Checked Out Green, M 57-58cm, 1200g,málo používaná, polykarbonátová škrupina, vetracie kanály integrované v plášti skvele odvádzajú vlhkosť, vhodná na snowboard, bicykel, motorku. Inzerát platí do zmazania.Môžem doviezť smer DS alebo TT. Dobierka možná iba pri platbe poštovného na účet.(motocykel, motocross, enduro, helma, agv, suomy, shark, ls2, airoh, hjc, nolan)
Nové Prilba helma Fox V2 Merz 2022
Predám novú, nepoužitú prilbu helmu Fox, veľkosť M (57-58)cm. Helma V2 Merz nastavuje štandard pre prilbu strednej úrovne so sadou funkcií na profesionálnej úrovni, vrátane novej bezpečnostnej technológie a škrupiny tvarovanej vstrekovaním, ktorá vám poskytuje ochranu zodpovedajúcu vašim výkonnostným cieľom. Navrhnuté s technológiou MIPS™ (Multi-directional Impact Protection system), u ktorej je vedecky dokázané, že znižuje rotačné sily pri náraze, šiltom navrhnutým tak, aby sa uvoľnil v prípade nárazu, a vložkou Varizorb™ EPS s dvojitou hustotou, ktorá poskytuje ochranu pri náraze. Prilba má odnímateľné a umývateľné línie a lícne vypchávky, ktoré odvádzajú pot a zvládajú prípadný zápach. -Spĺňa certifikáty ECE 22.05 -Vybavená viacsmerným systémom ochrany proti nárazu (MIPS™). -Magnetic Visor Release System (MVRS™) je navrhnutý tak, aby sa uvoľnil v prípade pádu -Vložka EPS Varizorb™ s dvojitou hustotou je určená na poskytovanie zlepšenej ochrany rozložením síl nárazu na širšiu plochu povrchu -Ľahká, vstrekovaná konštrukcia PC a ABS škrupiny je určená na rozptýlenie energie v prípade pádu -4 škrupiny a 5 veľkostí EPS pre presnú veľkosť -Odnímateľná, umývateľná XT2® komfortná vložka a lícne vypchávky sú antimikrobiálne a zvládajú zápach a zároveň odvádzajú vlhkosť od hlavy -11 sacích a 4 výfukové otvory pre optimálne prúdenie vzduchu Spĺňa certifikáciu ECE 22.05 a/alebo DOT -súčasťou balenia je taška na prilbu a náhradný šilt !!!