inzercia, predaj, predám, bazár

prilba NOLAN N87 HARP N-COM 018

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

Predám NOLAN prilbu N87 HARP N-COM 018. Veľkosť S. Vo vynikajúcom stave.

V prípade zaslania poštou - vopred peniaze na účet + poštovné
prilba NOLAN N87 HARP N-COM 018
Podobné inzeráty
Integralna prilba Nolan N87 vel. M pinlock VPS
Na predaj skoro nenosena integralka Nolan N87, velkost M, bez akychkolvek znamok pouzivania, spolu s vreckom, zltozlata metaliza - INTEGRÁLNA PRILBA Z POLYMÉRU - LEXAN - Škrupina vyrobená z kvalitného polykarbonátu - Meniteľné a prateľné antibakteriálne futro - Dvojitý plexištít s Pinlock ochranou proti zahmlievaniu - Patentovaný Microlock2 zapínací systém - Bradový deflektor zabraňujúci podfukovaniu do prilby - Slnečná clona VPS zabudovaná vo vnútri prilby - Vetracie otvory na brade a vrchu prilby - Systém Quick-Release pre jednoduchú výmenu plexi štítu bez pomoci nástrojov - Možnosť výmeny plexi a slnečnej clony za iný odtieň - Možnosť montáže komunikačného systému N-COM - zapojenie mobilu, MP3 ,navigačného systému prípadne komunikácia so spolujazdcom pomocou In-tercom Kitu alebo Bluetooth - Príprava pre ESS - Emergency Stop Signal - Svetlo umiestňujúce sa na temeno prilby ktoré upozorňuje na brzdenie - Prilba je pripravená na použitie s dioptrickými okuliarmi Pozri aj dalsie moje inzeraty PODVODNICI, KTORI SI CHCETE OBJEDNAT KURIERA A PODOBNE- cislo hned blokujem!!
Integralna prilba Nolan N87 vel. M pinlock VPS
Na predaj skoro nenosena integralka Nolan N87, velkost M, bez akychkolvek znamok pouzivania, spolu s vreckom, zltozlata metaliza, krasne vynikne na slnku - INTEGRÁLNA PRILBA Z POLYMÉRU - LEXAN - Škrupina vyrobená z kvalitného polykarbonátu - Meniteľné a prateľné antibakteriálne futro - Dvojitý plexištít s Pinlock ochranou proti zahmlievaniu - Patentovaný Microlock2 zapínací systém - Bradový deflektor zabraňujúci podfukovaniu do prilby - Slnečná clona VPS zabudovaná vo vnútri prilby - Vetracie otvory na brade a vrchu prilby - Systém Quick-Release pre jednoduchú výmenu plexi štítu bez pomoci nástrojov - Možnosť výmeny plexi a slnečnej clony za iný odtieň - Možnosť montáže komunikačného systému N-COM - zapojenie mobilu, MP3 ,navigačného systému prípadne komunikácia so spolujazdcom pomocou In-tercom Kitu alebo Bluetooth - Príprava pre ESS - Emergency Stop Signal - Svetlo umiestňujúce sa na temeno prilby ktoré upozorňuje na brzdenie - Prilba je pripravená na použitie s dioptrickými okuliarmi Pozri aj dalsie moje inzeraty PODVODNICI, KTORI SI CHCETE OBJEDNAT KURIERA A PODOBNE- cislo hned blokujem!!
Prilba Nolan N87 veľkosť S
Predám pánsku prilbu zn. Nolan N87, veľkosť S , prilba je 1 rok stará ako nová veľmi málo používaná, v perfektnom stave bez známok použitia a škrabancov. K prilbe pridávam aj InterCom. Pri rýchlom jednaní možná dohoda na cene.
NOLAN N87 Classic N-Com 10 Flat Black
Predam Prilba NOLAN N87 Classic N-Com 10 Flat Black velkost XS slnecna clona cena 60 eur tel: BA
NOLAN N87
Predam Prilba NOLAN N87 Classic N-Com 10 Flat Black velkost XS slnecna clona cena 60 eur tel: BA
Prilba NOLAN N87 + intercom
Predám integrálnu prilbu Nolan N87 Originality spolu s namontovaným intercom-om Sena 30K Mesh 2.0 . Jazdená necelú sezónu, drobné kozmetické vady, veľkosť L (61cm), tmavé plexi. Dôvod predaja nemám už čas na jazdenie. Osobný odber Nitra.