inzercia, predaj, predám, bazár

Prirodna morska hubka

Kategória: Ostatné

Cena 5 eur.
Prirodna morska hubka
Podobné inzeráty
Magic Sponge - zázračná melamínová hubka (2 ks)
Jednoduché a účinné čistenie bez chemických čistiacich prípravkov, bez ohrozenia životného prostredia, pokožky rúk, a bez nebezpečenstva poškriabania a poškodenia čisteného povrchu. Zázračná melamínová hubka - tento malý zázrak, nazývaný aj magická hubka či magická špongia Vám za pár drobných pomôže zachrániť už oplakané a veľakrát hodnotné veci. Hodnota nemusí byť len finančná. Môžu to byť aj lacné veci no máme k nim vzťah a znamenajú z citového hľadiska často nevyčísliteľné hodnoty. Prezývka zázračná alebo magická hubka vznikla na základe jej super vlastností, že bez chémie a čistiacich prostriedkov dokáže naozaj malé zázraky pri odstraňovaní napríklad z: lakované drevo, obklady, steny, dlažba, a rôznych iných plôch a materiálov.
Prirodna spongia na telo Prirodna hubka
1x použitá, dobre robí peeling. To biele na tej použitej časti je sfarbenie od bielo-zelenej peelingovej hliny, robila som peeling s hlinou a ostala zafarbená trosku na hubke. Je pomerne silná, ale nie je taka drsná, ako tie štetinovité, takze prave je celkom v pohode. Ja pouzivam rovnaku len o nieco mensiu, staci mi, nepotrebujem aj mensiu aj vacsiu. Použitá časť sa dá rezatkom orezat dole, inak zvyšné strany sú nedotknuté, ale inak v pohode je, dá sa vyvarit v hrnci vo vode na 100 stupňoch 3 minuty a je dezinfikovana. Už sme ju vyvarili, chceli sme ju dať susede, ale už má kupila, tak posúvame ďalej, takze je čistá. Povodna cena bola 9.90€ Bola dost draha. Ak sa niekomu hodi? Posuniem za 1.50€
Predám túto hru Spongebob vo filme hubka na uteku
Dobrý deň predám hru Spongebob vo filme hubka na úteku.
Siwak/miswak, prírodná zubná kefka
Siwak/miswak, prírodná zubná kefka Kus: 2.99 Eur Siwak/miswak, prírodná zubná kefka, siwak Al-Fateh vyrobená z vetvičiek dreva stromu: Salvadora persica (Arak tree) Má halal certifikát, vyrobené v Pakistane (made in IROP) Dĺžka: 15cm - 19cm (niektoré druhy) Hrubšie kusy po 3,49 a 3,99 Eur za kus (posledné 2 fotografie)
Kvalitné záhradné lavice
Lavička do záhrady, záhradné lavičky, ktoré sa hodia do každej záhrady, na vonkajšie sedenie, terasy a lodžie. Záhradná lavica. Lavičky sú pohodlné a robustné. Pevná liatinová konštrukcia doplnená drevenými lamelami. Nosnosť 150 kg. Varianty:/d x š x v/ Model A:122x80x60cm /jedľa prírodná/ - 55e Model B:122x80x60cm /jedľa tm.hnedá/ - 55e Model C:125x52x74cm /jedľa tmavohnedá/ -65e Model D:125x52x74cm /jedľa prírodná, ošetr.bezfar.lakom/ -65e Model E:120x57x70cm /jedľa prírodná/ -84e Model F:120x57x70cm /jedĺa tm.hnedá/ -84e Model G:150x57x70cm /jedľa tm.hnedá/ -88e Možný osobný odber (po-pia) alebo doručenie kuriérom.
Prirodna hubka
1x použitá, dobre robí peeling. To biele na tej použitej časti je od bielo-zelenej peelingovej hliny, robila som peeling s hlinou a ostala zafarbená trosku na hubke. Je pomerne silná, ale nie je taka drsná, ako tie štetinovité, takze celkom v pohode. Použitá časť sa dá rezatkom orezat dole, inak zvyšné strany sú nedotknuté, ale inak v pohode je, dá sa vyvarit v hrnci vo vode na 100 stupňoch 3 minuty a je dezinfikovana. Už sme ju vyvarili, chceli sme ju dať niekomu, ale už má rovnaku, tak posúvame ďalej, takze je čistá. Povodna cena bola 9.90€ Ak sa niekomu hodi? Posuniem za 2€