inzercia, predaj, predám, bazár

Príručný stolík MEDIASHOP STARLYF TABLE EXPRESS

Kategória: Stoly

Predám použitý príručný stolík MEDIASHOP STARLYF TABLE EXPRESS. Stolík bol kupovaný 17.3.2021 (ešte je v záruke) v spoločnosti ANDREA SHOP za 34,90 EUR.

Špecifikácie nájdete v odkaze:



Stolík bol málo používaný a nejaví známky opotrebenia.

Cena: 25 EUR + poštovné.

Dôvod predaja: Kúpil som si ho kvôli jeho jednoduchosti, skladnosti a mnohostrannému využitiu, ale keď som musel pracovať z domu, zaobstaral som si profesionálny, nastaviteľný stolík na kolieskach. Stolík nemám momentálne ako využiť a zaberá mi miesto.

Osobný odber je možný v Bratislave, prípadne po dohode v Čadci.

*pozn.: Inzerát je platný do zmazania!

Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty. V prípade záujmu o viaceré veci je možná aj dohoda.
Príručný stolík MEDIASHOP STARLYF TABLE EXPRESS
Podobné inzeráty
Malý jedálenský stolík
Ponúkam na predaj malý polohovací stolík značky Starlyf - table express, dá sa meniť výška aj náklon - vhodný pre staršie osoby alebo deti. Nosnosť 25 kg, dá sa poskladať, Rozmery: D x Š x V = 52 cm x 40 cm x 77 cm
Kovovy prirucny stolik 60 cm
Predam solidny kovovy prirucny stolik s 3 uzkymi nohami. Bol kupovany v IKEA obchode. Priemer okruhlej hornej dosky = 60 cm Vyska stola = 60 cm Odtien stredne seda (skor slabsia). Velmi zachovaly, no da sa prestriekat akoukolvek farbou na kov. Inak bez fyzickeho poskodenia (ziadna hrdza). Jednoduchy dizajn bez rozkladania. Stol tvori horny vacsi kruh - (na foto zakryty obrusom) a pod nim spodny mensi kruh, na mensie veci. Dobre vidiet osobne. Fotka stola je prilozena. Trochu podobny kovovy stolik je na foto v obchode IKEA, avsak stolik na predaj je bez skla, cely kovovy, velmi lahky na prenasanie, s mensou spodnou doskou a ma len 3 nohy. Stolik je v Banskej Bystrici.
Príručný stolík LACK
Predáme príručný stolík z drevotriesky s rozmermi 55x55 cm v čiernej farbe. Málo používaný, výborný stav. Odber možný v Trenčíne alebo aj posleme kurierom kdekolvek v ramci SR.
Predam prirucny stolik Ikea LUNNARP
Predam prirucny stolik Ikea LUNNARP, biely. Osobny odber. Info o vyrobku tu: Kontakt:
Kancelársky stôl 140x80 s nastaviteľnou výškou
Predám nevyužitý kancelársky stôl švédskej značky Lanab Design. Dĺžka stola je 140cm, šírka 80cm, výška sa dá nastaviť 68-85cm. Link na stránku výrobcu: Na stole je nová pracovná doska AlzaErgo TTE-01 140 × 80 cm biely dub Link:
Prirucny / konferencny stolik
Predam stolik so sklom v zlatom prevedeni, idealny ako prirucny stolik alebo konferencny stolik, alebo ako stolik do nejakej prevadzky na recepciu, nakolko ma aj drziak na casopisy Priemer 50cm