inzercia, predaj, predám, bazár

Príslušenstvo k mobilným telefónom

Kategória: Ostatné

Predám nasledujúce príslušenstvo k mobilným telefónom:

1-2 Gumený obal Fixed k mobilnému telefónu Lenovo Lenovo Vibe P1a42
3 Ochranné fólie na display k mobilnému telefónu Lenovo Lenovo Vibe P1a42

4 Nové, nepoužité slúchadlá k mobilnému telefónu Lenovo Lenovo Vibe P1a42

5-6 Držiak mobilného telefónu do auta do vetriacej mriežky Simple Fast

7 Adaptér na USB port do zapaľovania
8 Nabíjačka Aligátor pre mobilný telefón
9 Držiak na opasok pre staršie mobilné telefóny
10 Stojan na staršie mobilné telefóny ako napr. Nokia 6300

V prípade záujmu výlučne kontaktovať iba MAILOM!
Príslušenstvo k mobilným telefónom
Podobné inzeráty
Bezdrotova IP kamera A9 Mini Full HD
Predám nepouživanu bezdrôtovú WiFi kameru ktorá vám poskytne sledovať, čo sa deje v reálnom čase u vás doma alebo pred domom. Mini kamera sa ovláda mobilným telefónom, pomocou aplikácie a umožní vám sledovať, čo sa deje aj keď ste práve na dovolenke alebo v práci. V prípade podozrivej aktivity vám kamera pošle poplachovú správu na váš mobil a záznam uloží pre neskoršie zhliadnutie na pamäťovú kartu kamery. Bezpečnostná kamera má možnosť ukladania záznamu na Cloud - v prípade detekcie pohybu kamera odošle oznámenie s fotografiou do vášho mobilného telefónu. Vynikajúci záznam aj za zhoršených svetelných podmienok Režim nočného videnia Detekcia pohybu Bezpečnostný sledovací systém Široký pozorovací uhol Ovládanie mobilným telefónom - aplikácia HDminiCAM Farebné prevedenie: čierna alebo biela Cena v eshope cca 40€ moja cena len 15€ Osobný odber: BJ , PO alebo posielam aj na dobierku.
Retro príslušenstvo k telefónom
Slúchadla k starých telefónom, nabíjačky na nokie, slúchadla na Samsung a Nokia a mnoho ďalšieho
Predám bluetooth adaptér Nulaxy KM01
Predám bluetooth adaptér Nulaxy KM01 na prepojenie napr. klávesnice a myši napr. s mobilným telefónom. Napájanie cez USB alebo 2x AAA. Takmer nepoužívaný.
CELESTRON #81057 NEXYZ DX SMARTPHONE
Predam univerzalny drziak pre afokalnu fotografiu mobilnym telefonom. Moznost nastavenia troch osi x-y-z, pre uchytenie okularov priemeru 32 až 60 mm, s priloženymi adaptermi aj na mikroskopy od priemeru okularov 25 mm.
Interkom komunikator WAYXIN R9 - 6 jazdcov Konferencia
Bluetooth komunikátor umožňujúci komunikáciu šiestich jazdcov súčasne. Prenosová vzdialenosť 1200m. Vhodné do všetkých druhov prilieb – v balení dva druhy mikrofónov s rychlospojkou. Párovanie s mobilným telefónom Android aj iOS iPHONE. Počúvanie hudby, jazdcov, pokynov navigácie GPS. Vstavaná nabíjatelná Li-Ion/Polymer batéria, s výdržou 10-12 hodín. Doba nabíjania 3 hod. Vstavané FM rádio. Balenie obsahuje sadu pre dve prilby. Vodovzdorný IP67. Možnosť zakúpenia aj sady pre jednu prilbu: 70€. Komunikátori sú úplne nové – nepoužívané. Obratom posielam na dobierku. Sena Interphone komunikator comunicator komunikacia cardo
PS4 Frantics
• Predaj iba osobne v KE • Hra sa hraje a mobilným telefónom • Hra obsahuje český dabing • Kontaktujte ma najprv na uvedený mail a pri vážnom záujme dám na seba telefonický kontakt • Uvedené číslo v inzeráte nepoužívam