Príslušenstvo pre spracovanie mäsových výrobkov
Kategória:
Potravinárske stroje
Predám príslušenstvo pre spracovanie mäsových výrobkov.
Podobné inzeráty
Predam parnik na vyrobu parenych knedli alebo buchiet. Spolu so strojom na miesanie cesta zo zrušenej prevadzky.
Ceny su uvedene s DPH
V pripade zaujmu nas nevahajte kontaktovat. Mozna dohoda
Cena za parnu panvu samostatne je 1500€
Cena za stroj na miesanie 800€
V pripade zaujmu o odber spolu je možná dohoda.
rozmer: 1100x950x1500mm(šxhxv)
príkon elektro: 12kW/400V
výkon: 480 porcií/h (1 porcia = 4 knedle)
rozmer úložného plata: 650x530x20/40mm
pracovná teplota: 60-95°C
základné príslušenstvo:
-2 x zavážací vozík
-12ks hliníkové plato vysoké
-12ks hliníkové plato nízke
Parné varné zariadenie UNIPAR U3-E vychádza z rady UNIPAR a je beztlakovým varným zariadením s elektrickým vyhrievaním, riadené nastaviteľným časom a teplotou vo varnej komore s automatickým doplňovaním vody.
Je určené pre tepelné spracovávanie potravinárskych výrobkov, najmä všetkých druhov knedlí z kysnutého cesta, zemiakových knedlí, k vareniu zemiakov, ryže, mäsa, mäsových výrobkov a k sterilizácii a rozmrazovaniu jedál.
Zmrazovač ZCM20 – minimálne použitie, len na vzorky, cena 1500 bez DPH / ks ( 2 kusy )
šokový zmrazovač ZMC 20 v prevedení nerez/nerez o rozmeroch š 820 x hl 700 x v 890 mm o el. príkone 900 W
zmrazí 18 kg výrobkov z +70 na cca -18 0C za cca 240 minút, a to vrstvu 35 mm nezabalených výrobkov na perforovaných plechoch 600 x 380 mm, alebo v nezakrytých GN nádobách,
alebo schladí 20 kg výrobkov z +70 na cca +3 0C za cca 90 minút
a to vrstvu 35 mm výrobkov na perforovaných plechoch 600 x 380 mm alebo v gastronádobách GN 1/1 – 40 mm bez víka.
vnútorný využiteľný priestor hl. 400 x š. 600 x v. 350 mm, pre 5 ks perforovaných plechov alebo 5 ks nádob GN 1/1 – 40.
nie je potrebná žiadna montáž len sa napojí do rozvádzača el. prívodom na 230V isteným 16A/C.
Zariadenie je komplet s podstavcom a plechmi
Údiarenska komora Rauch spektrum uk03E, r. v. 2018 - plnoautomatické zariadenie na tepelné spracovanie mäsa a mäsových výrobkov kombináciou procesu sušenia, údenia a varenia s riadiacim systémom iRauch. Rozmery zariadenia šxhxv: 2060x3344x3093mm, el. výkon: 90kW, regulácia teploty 35 - 90st. celzia, regulácia vlhkosti 60 - 95%, výkon komory: 300 - 750kg/cyklus, horúce údenie, tepelné opracovanie - varenie v pare. Riadiaci systém iRauch zabezpečuje automatické riadenie chodu komory so zobrazením teploty komory, relatívnej vlhkosti, teploty v jadre výrobku, fázy procesu, ktorá v danom okamihu prebieha s dobou trvania, ako aj stav vybraných výstupov. Ohrev komory je zabezpečený elektrickými výhrevnými telesami, rýchle osušenie zabezpečuje výkonný odsávací systém, rovnomernú klímu v komore zabezpečujú tri stropné ventilátory. Zariadenie bolo odborne zdemontované autorizovaným zástupcom.
Cena je uvedená bez DPH.
Predám nárezový stroj NS 301. Profesionálny krájač mäsových výrobkov pre gastro zariadenia , potravinárske prevádzky. Ako nový /nastriekaný originálnou farbou pre styk s potravinami/.
Horizontálna plnička klobás 4kg, kvalitná nerezová oceľ.
Vlastnosti produktu:
• Ideálna pre prípravu vlastných mäsových výrobkov, klobás,
jaterníc a pod.
• Vyrobená z nerezovej ocele
• Ovládanie: ručné
• Časti, ktoré prichádzajú do kontaktu s potravinami sa ľahko čistia
• Kvalitné kovové a nerezové súčasti
• Kvalitná prevodovka vďaka ktorej nie je potrebne vyvíjať vysokú
silu obsluhy na kľuku
• Naplnenie až 4kg mäsa
• Súčasťou sú aj 5 plniace trubice s priemermi 10mm, 17mm,
21mm, 25mm, 29mm
Posielame na dobierku