inzercia, predaj, predám, bazár

Prisma 7 Compact

Kategória: Rybolov

Predám Zavažaciu loďku PRISMA 7 COMPACT+ SONAR + GPS

Loďka veľmi malo používaná, ako nova. Kupoval som ju pred rokom. Všetko funguje ako ma.
Mám k tomu 2+2 náhradné baterky.

Zavážacia loďka novej generácie, kombinácia zavážacia loďka s farebným sonarom a GPS. Loďka vhodná pre kaprárov ale aj lovcov na dravcov na vyvážanie nástrahových rybiek. Pri testoch dosah nad 500m! Zavážacia loďka s možnosťou vyvážania jednej montáže a krmiva v jednom zásobníku na jazerách a riekach s manuálnym alebo automatickým ovládaním.

Farebný display

Kvalitnejšie rozlišenie

Jednoduchšie nastavenie

Loďka je spárovaná, nakalibrovaná.

Automatické ukladanie a zobrazenie GPS polohy prvej pozície po zameraní

Zobrazenie aktuálnej GPS pozície loďky pri plavbe

30 pozícií na označenie lovných miest zobrazenie polohy jednotlivých bodov
Prisma 7 Compact
Podobné inzeráty
Predám zavazaciu lodku prisma
Predám zavazaciu lodku prisma sonar plus gps v zachovalom stave viac informácií na tel dohoda
Predám zavážaciu loďku Prisma 5 so sonarom a GPS
Predám zavážaciu loďku so sonarom a GPS. Balenie obsahuje: zavážacia loďku Prisma 5 - diaľkový ovládač k zavážacej loďke - nabíjačky - anténa na zavážaciu loďku - 2 akumulátory - manuál - puzdro na loďku.
Predam Signalizátori- E.C.U  MK1 COMPACT  (sada 4+1)
Predám Signalizátori E.C.U MK1 COMPACT s príposluchom (sada 4+1) + Na všetky 4 kusy mám ešte fialové doplnky od firmy Kudos tackle ..signalizátori sú ako nové v top stave ...pre viac info volať alebo písať sms. Signalizátory E.C.U (Edwards Custom Upgrades) MK1 COMPACT sú kombináciou "old schoolového" dizajnu a špičkovej modernej elektroniky. Pri ich výrobe sa postupovalo bez akýchkoľvek kompromisov a boli použité len tie najkvalitnejšie komponenty z oblasti elektroniky a povrchovej úpravy signalizátorov. Tento jedinečný anglický signalizátor má nasledovné funkcie: vypnutie zvuku (tlačítko M, jedno stlačenie 30 sekúnd, dve stlačenia 60 sekúnd stíšenie) farbu pamäťovej diódy je možné meniť na akúkoľvek farbu pomocou tlačítka LC nastavenie hlasitosti, tónov a citlivosti je samozrejmosťou - indikátor slabej batérie kvalitná rolnička zabraňujúca prešmykovaniu vlasca - sloty na večné svetlá 12x2mm rozdiel tónov pri "padáku" a jazde zadné uši pre osadenie prútu v sklone externá anténa pre ešte lepší dosah 2,5mm jack pre pripojenie závesných svietiacich swingrov Príposluch R-PLUS RECEIVER: nastavenie hlasitosti, vibrácií a svietivosti LED diód indikátor slabej batérie programovacie tlačítko na párovanie signalizátorov reset nastavení do továrenského nastavenia (vymazanie pamäte spárovaných signalizátorov) - RT testovacie tlačítko pre overenie dosahu signalizátorov možnosť zmeny farby ktorejkoľvek zo 6 diód na príposluchu slot pre umiestnenie večného svetla 12x2mm
JAG Stojan 316 Super Compact Pod Kit + doplnky
Dobrý deň, predám stojan rod-pod JAG 316 Super Compact Pod Kit Adjustable od anglického výrobcu top kvality JAG s originál púzdrom viď. foto. Stojan je fakt v 100% stave, nepoškodený, plne funkčný, skladný a variabilný. Je vyrobený z najkvalitnejšieho materiálu na trhu z 316 nereze. Doplnky k tomu dám zadné originál 316 nerezové rohatinky JAG vo veľ. Large v počte 3ks a originál JAG výplne do rohatiniek v dvoch farebných prevedeniach červenej a zelenej farby po 3 balenia (Spolu 6). Každé balenie obsahuje 6ks vyplní rôznej veľkosti, ktoré si viete prispôsobiť na mieru na požadovaný prút. Dôvod predaja je nevyužitý. Pôvodná cena bola cez 900€, moja cena je teraz 630€. Prosím len o seriózny záujem, preferujem osobný odber. Dohoda možná. Bližšie info: . Ďakujem. Prikladám linky na stojan a doplnky:
Predám Signalizátori E.C.U MK1 COMPACT s príposluchom (4+1)
Predám Signalizátori E.C.U MK1 COMPACT s príposluchom (4+1) + Na všetky 4 kusy mám ešte fialové doplnky od firmy Kudos tackle ..signalizátori sú ako nové v top stave ...pre viac info volať alebo písať sms. Signalizátory E.C.U (Edwards Custom Upgrades) MK1 COMPACT sú kombináciou "old schoolového" dizajnu a špičkovej modernej elektroniky. Pri ich výrobe sa postupovalo bez akýchkoľvek kompromisov a boli použité len tie najkvalitnejšie komponenty z oblasti elektroniky a povrchovej úpravy signalizátorov. Tento jedinečný anglický signalizátor má nasledovné funkcie: vypnutie zvuku (tlačítko M, jedno stlačenie 30 sekúnd, dve stlačenia 60 sekúnd stíšenie) farbu pamäťovej diódy je možné meniť na akúkoľvek farbu pomocou tlačítka LC nastavenie hlasitosti, tónov a citlivosti je samozrejmosťou - indikátor slabej batérie kvalitná rolnička zabraňujúca prešmykovaniu vlasca - sloty na večné svetlá 12x2mm rozdiel tónov pri "padáku" a jazde zadné uši pre osadenie prútu v sklone externá anténa pre ešte lepší dosah 2,5mm jack pre pripojenie závesných svietiacich swingrov Príposluch R-PLUS RECEIVER: nastavenie hlasitosti, vibrácií a svietivosti LED diód indikátor slabej batérie programovacie tlačítko na párovanie signalizátorov reset nastavení do továrenského nastavenia (vymazanie pamäte spárovaných signalizátorov) - RT testovacie tlačítko pre overenie dosahu signalizátorov možnosť zmeny farby ktorejkoľvek zo 6 diód na príposluchu slot pre umiestnenie večného svetla 12x2mm
Predám Signalizátory ECU MK1 R-PLUS COMPACT s príposluchom
!!!PRI RÝCHLOM JEDNANÍ MOŽNÁ DOHODA NA CENE!!! Predám Signalizátory ECU MK1 R-PLUS COMPACT s príposluchom (sada 4+1) zo zelenými doplnkami od firmy Kudos tackle a 4 nerezovymi krúžkami. Signalizstory sú vo výbornom stave, bez žiadnych poškodení, plne funkčne. Pôvodná cena aj s doplnkami bola 820€. Doplnky sa dajú dať dole, a môžte mat celé signalizátory aj s priposluchom čierne, poprípade si viete časom dokúpiť iné farebné doplnky. Signalizátory boli kupované na slovensku v e-shope K sade Vám pribalim 5x novú nepoužitú 9V batériu. Možnosť poslať aj na dobierku poštou, poštovné hradí kupujúci. Posielam iba na SK a CZ.