inzercia, predaj, predám, bazár

Prístroj na meranie prevádz. kvapalín auta s plast. púzdrom

Kategória: Príslušenstvo

Predám nový opticky prístroj - refraktometer na meranie prevadzkovych kvapalin automobilu ( chladiaca kvapalina, zmes do ostrekovačov, elektrolyt v akumulátoroch a kvapalného aditíva AdBlue - ľudovo nazývaná aj močovina ). Prístroj funguje na princípe lomu svetla. Meranie roztokov je veľmi jednoduché a rýchle. Na hranol refraktometra stačí kvapnúť pár kvapiek meranej látky, priklopiť krytku hranola (tým sa meraná látka lepšie rozplynie po meracom hranole), priložiť oko k okuláru, pozrieť sa proti svetlu (prípadne zaostriť) a na stupnici môžte pohodlne odpočítať výslednú hodnotu. Balenie obsahuje : refraktometer, kalibračný skrutkovač, pipeta (kvapkadlo), handrička a plastové púzdro. Možnosť osobného odberu alebo zaslanie poštou.

Technické špecifikácie:
Elektrolyt batérie: 1.10 až 1.40 Kg / l
Chladiaca kvapalina motora: 0 °C až -50 °C (propylén G13 a etylén G11/12)
Kvapalina do ostrekovačov: 0 °C až -40 °C
Adblue: 30-35%
Prístroj na meranie prevádz. kvapalín auta s plast. púzdrom
Podobné inzeráty
Refraktometer na meranie prevádzkovych kvapalín v aute
Predam refraktomer - opticky pristroj na meranie prevádzkovych kvapalin automobilu ( chladiaca kvapalina, zmes do ostrekovačov, elektrolyt v akumulátora, aditíva AdBlue. Stupnicami na meranie: Elektrolyt batérie: 1.10 až 1.40 Kg / l Chladiaca kvapalina motora: 0 °C až -50 °C Propylén G13 a Etylén G11/12 Kvapalina do ostrekovačov: 0 °C až -40 °C Adblue: 30-35% Bez plastoveho puzdra Osobne alebo na dobierku +3,50e Tel:
Insoric real power
Systém Insoric má veľa výhod nízka obstarávacia cena vysoká presnosť merania výsledok merania je certifikovaný možnosť merať širokú škálu vozidiel vozidlá s pohonom prednej nápravy vozidlá s pohonom zadnej nápravy vozidlá s pohonom 4x4 meranie výkonu nákladných vozidiel meranie výkonu traktorov a poľnohospodárskych strojov meranie výkonu elektromobilov jednoduchosť merania jednoduché a rýchle vyhodnotenie dát na PC systémom insoric môže merať každý flexibilné použitie: meranie je možné vykonávať prakticky kdekoľvek a kedykoľvek meranie sa vykonáva priamo na ceste v reálnych podmienkach
Tester hrúbky laku
TESTER HRÚBKY LAKU DIGITÁLNY FE/AL PROFI Tester hrúbky laku je určený na meranie hrúbky náteru na automobile. Tester behom niekoľkých minút zmeria hrúbku laku. Tým pádom môže odhaliť poškodenie laku, prípadné striekanie po havárii a iné. Tester hrúbky suchých povlakov  s duálnou sondou na externom kábliku pre presné meranie hrúbky vrstiev laku alebo iného suchého povlaku na feromagnetických Fe (oceľové materiály)  podkladoch  alebo na neferomagnetických NFe (zliatiny hliníka a pod.)  podkladoch. Tester má naviac špeciálne vyvinutú sondu pre meranie na vypuklých a vydutých miestach. Použitie: Jedno “pípnutie”:  pôvodný lak alebo jeden náter ( 0 – 170 mikrometrov) Dve  “pípnutia” po sebe:   dve vrstvy na sebe  ( 170 – 350 mikrometrov ) Jedno dlhšie neprerušené “pípnutie”: niekoľko vrstiev na sebe ako sú gity + laky  ( 350 – 1990 mikrometrov)        Prístroj Vám predvediem a vysvetlím. Prístroj je mozne zapozicat v ramci Ilava , Trenčín Cena zapožičania je 15€ /den + depozit, ktory Vam bude vrateny. Moznost zmerat hrubku laku na pockanie.
Analyzátor, emisný prístroj + dymomer BOSCH BEA 750
Predám kompletnú zostavu na výkon emisných kontrol na STK, alebo na kontrolné meranie emisií. Prístroj je vhodný pre všetky palivá a pre všetky emisné systémy vozidiel. Prístroj je v stave nového, plne funkčný. Nová kalibrácia, nový kyslíkový snímač, nové filtre. Prístroj má nemecký merací softvér, po dohode viem zmeniť na Český. Video z merania s českým sw:
analyzátor emisný prístroj Bosch BEA 750
Predám kompletnú zostavu na výkon emisných kontrol na STK, alebo na kontrolné meranie emisií v autoservise. Prístroj je vhodný pre všetky palivá a pre všetky emisné systémy vozidiel. Prístroj je v stave nového, plne funkčný. Nová kalibrácia, nový kyslíkový snímač, nové filtre. Prístroj má merací softvér v českom jazyku. V cene je aj dovoz, spustenie prístroja + zaškolenie obsluhy Video z merania: emisná kontrola, STK, EK, diagnostika, dekarbonizácia, katalyzátor, autoservis, čítačka, AVL, ATAL, MAHA
Bosch BEA 750 analyzátor výfukových plynov, emisný prístroj
Predám kompletnú zostavu na výkon emisných kontrol na STK, alebo na kontrolné meranie emisií v autoservise. Prístroj je vhodný pre všetky palivá a pre všetky emisné systémy vozidiel. Prístroj je v stave nového, plne funkčný. Nová kalibrácia, nový kyslíkový snímač, nové filtre. Prístroj má merací softvér v českom jazyku. V cene je aj dovoz, spustenie prístroja + zaškolenie obsluhy Video z merania: