inzercia, predaj, predám, bazár

Prívesky

Kategória: Doplnky

Predám rôzne prívesky na náhrdelníky a náramky. Cena za kus je 0,10€. Poštovné hradí záujemca. V prípade záujmu píšte prosím na mail, alebo sms, v práci nemôžem dvíhať telefón.
Prívesky
Podobné inzeráty
Drevené prívesky na kľúče od 0,42 €/kus
Ahojte .... hľadáte milý narodeninový darček pre detičky do školy či škôlky ? Máme v ponuke drevené prívesky/kľúčenky už od 0,42€/kus . Prívesky sú brúsené a nemajú známky zadymenia . Viac správa alebo :
Handmade prívesky na mobil
Ponúkam na predaj handmade prívesky na mobil. Prívesky sú originálne, pretože mám z každého iba jeden kus a sú vyrobené s láskou. V prípade záujmu mi prosím napíšte číslo fotky prívesku do sms alebo mailu. Ceny príveskov sú od 7 do 10€ plus poštovné(cena je určená podľa druhu použitých gorálkou). Inzerát je platný do zmazania. Predané prívesky postupne vymazávam.
Handmade prívesky na mobil
Ponúkam na predaj handmade prívesky na mobil. Prívesky sú originálne, pretože mám z každého iba jeden kus a sú vyrobené s láskou. V prípade záujmu mi prosím napíšte číslo fotky prívesku do sms alebo mailu. Ceny príveskov sú 7€ a 8€ v prípade príveskov s ruženínami plus poštovné. Inzerát je platný do zmazania. Predané prívesky postupne vymazávam.
Pandora privesky
Predám original Pandora privesky , privesky sú málo nosené cena dohodou.
Prívesky
Predám prívesky z muránskeho skla. Cena za set je 15€, za prívesok 12€.
Pandora náramok + prívesky
Predám Pandora náramok aj s príveskami. Pôvodná cena: náramok - 59,00€ prívesky - 29+29+39+29€ spolu - 185€ Predám za 120€ Som ochotná sa na cene dohodnúť. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte pomocou emailu alebo správy.