inzercia, predaj, predám, bazár

PRIVESNY VOZIK WIOLA

Kategória: Ostatné

Predam profesionalny privesny vozik znacky wiola do 750kg. Silne napravy a ram bez hrdze. Rozmer loznej plochy 1240 x 2450 mm . Otvarave zadne celo. Lozna plocha je sklopna
PRIVESNY VOZIK WIOLA
Podobné inzeráty
Prenájom lešenia Ringer, vybracna doska, prívesný vozik
Ponúkam na prenájom lešenie Ringer (podobne ako Graf). Mám k dispozícii 19ks ram, čiže po poskladani vznikne 18 poli. Dovoz a montáž viem zabezpečiť. Ďalej ponúkam vybracnou dosku 95kg. Prívesný vozík wiola 4, výklopný, zosilnené na C pneumatikách, odnímateľné predná a zadná bocnica. Papierovo nosnosť 750kg, odvezie v pohode 1500kg. Cena na vyžiadanie. Lešenie, prenájom, Ringer, vybracna doska, prívesný vozík.
Prívesný vozík
Predám zachovalý prívesný vozík značky Wiola kujawiak, papierovo do 750kg. Má zosilnenu nápravu na 1,3t. výklopný, rozmery 1,2x2m.viac info po telefóne. Cena nového sa pohybuje niečo cez 1700€.
Prívesný vozík
Predám zánovný, brzdený, privesny vozík wiola. Celková nosnosť 1300 kg.
WIOLA Prives L35G50, 130kmh,
CENA je sDPH alebo dohodou! (Umiestnenie Kolarovo) Popis Dvojnápravový nákladný vozík na prepravu automobilov s kolesami uloženými pod ložnou plochou.Konštrukciu tvorí robustna žiarovo zinkovaná zvarovaná oceľová konštrukcia , ktorá zaručuje dlhoročnú životnosť. V základnej výbave má: rezervné koleso s držiakom, nájazdy, oporné koleso, zakladacie kliny, naviják s lanom. Príves je konštruovaný na rýchlosť 130 km/h. Technické údaje Celková hmotnosť: 3500 kg Užitočná hmotnosť: 2690 kg Ložná plocha [mm]: 4940 x 1940 Kolesá: 195R14C Výrobca: Wiola Dvojnápravové: áno Brzdené: áno Robustná žiarovo zinkovaná zvárovaná konštrukcia: v cene Nájazdy,predné dorazy kolies (2ks):v cene Oporné koleso: v cene Zakladacie kliny: v cene Mechanický naviják AL-KO včetne lana a držiaku: v cene Prvá registrácia 14.08.2020 Najazdené km: 3000
Vozík, prívesný vozík, kárička
Predám doma vyrobený vozík, resp. prívesný vozík (káričku) s pevnou konštrukciou. Cena 30 eur. Kontakt:
Privesny vozik
Predam privesny vozik dvojnapravovi wj s najazdami tu hnedu cast som dorabal da sa demontovat pod nou sa daju ulozit najazdy na vozik hmotnost vozika 450kg Rychle jednanie moznost dohody nemam prenho vyžitie je s tp vhodny na prevoz aut aj strojov ja som na tom precvazal vysokozdvizny vozik co vazil 1600kg. Pouzivani 3krat do roka.Platna stk . Celkova dlzka 5,5m cista dlzka loznej plochy 4m celkova sirka 1,85m Celkova max pripusta hmotnost 2000kg Piste najlepsie cez sms obratom odpoviem.Poprosim len slusny zaujem. Cena zidpoveda stavu pri rychlom jednani mozna dohoda na cene. Poprosim len seriozny zaujem. Preferujem odpoved cez sms nakolko som pracovne vytazeny.