inzercia, predaj, predám, bazár

Prívesok - ručná práca

Kategória: Doplnky

Predám tento krásny umelecký privesok, ani raz nenosený, po celú dobu čo ho vlastním bol uložený v krabičke.
Prívesok - ručná práca
Podobné inzeráty
Elegantný prívesok na dezinfekciu na kabelku tašku baťoh
Elegantný prívesok na dezinfekciu na kabelku, tašku alebo batoh. Majte so sebou dezinfekciu elegantne a vždy pri ruke. Elegantný prívesok s malou fľaškou na dezinfekciu si obľúbite. Praktická veľkosť, elegantný vzhľad s ozdobným strapcom, a vy si tak pohodlne môžete vyčistiť ruky, nech ste kdekoľvek! Ideálny darček pre celú rodinu! Naplňte fľaštičku dezinfekciou, zaveste – priviažte – pripevnite na kabelku, k taške, na ruksak, na opasok a majte dezinfekciu vždy pri ruke. Puzdro je umelá koža (PU), otvorená z boku s kovovým príveskom na zavesenie. Malý ozdobný brmbolec/strapec je odpojiteľný. Fľaška (PET) je o objemu 30 ml a je jednoducho vyberateľná z puzdra. Puzdro i fľaška sú jednoducho čistiteľné vlažnou vodou. Fľaška sa dodáva vložená do puzdra, prázdna, bez náplne. Fľašku môžete naplniť tekutou alebo gélovou dezinfekciou, krémom, šampónom alebo tekutým mydlom podľa potreby. Cena za 1ks prívesok: 4 EUR / kus V prípade 2 a viac kusov prívesku: 3,50 EUR / kus Poštovné Slovenskou poštou na dobierku: 3,00 EUR Poštovné na dobierku: 3,00 EUR Odoslanie okamžite, dodanie do 2 dní. Dostupné farby: - Tmavo modrá - Béžová - Tmavo žltá - Rudá/Bordó - Pink - Sivá - Čierna
Set náušnice prsteň prívesok - ručná práca
Predám set (náušnice , prívesok , prsteň- prisposobiteľný) 10€ Modré náušnice - 8€ Osobný odber alebo v prípade zasielania poštou treba prirátať poštovné . Posielam po prevode na účet
Assassin's Creed prívesok
Predám herný item a elegantný módny doplnok - Prívesok na krk z franchise universa Assassin's Creed, Syndicate/Victory. Prívesok je kovový, detailný a v top stave. Cena dohodou/ponúknite. Osobný odber alebo môžem aj poslať poštou. Kontaktujte ma mailom. NEPLATNÉ ČÍSLO NEVOLAŤ, žiadne SMS!
Krásna strieborná súprava (retiazka+náušnice+prívesok)
Krásna strieborná súprava - obsahuje retiazku, prívesok a náušnice. Prívesok a náušnice majú krasny vzor a swarovski kamienky.
Háčkovaný modrý golierik - ručná práca
Háčkovaný modrý krajkový golierik, na šaty alebo ako šperk. Zaväzuje sa saténovou stužkou. Obvod golierika 50,5 cm výška vzorku 4 cm. Materiál 100% bavlnená háčkovacia priadza. Ručná práca, nový tovar. Na požiadanie je možné vyrobiť aj iné farby. Poštovné 2,5€.
Ručná práca -skrinka -polička
Štýlová, praktická,nadčasová odkladací priestor na CD nosiče,aj s miestami na dvojalbumy. Ručná, precízna, dômyselná práca,nebolo zakúpené v obchode. Stabilná konštrukcia, netreba upevňovať o stenu,je pevne na podlahe. Bola robená špeciálne do rohu,ale kľudne použiteľná hocikde inde. Je z laminatovej drevotriesky farba BUK. Má 6 oddelených častí s uložením CD nosičov po 18-20 ks,podľa toho,či tam je aj priestor na dvojalbum.Komplet celá táto časť je vyberateľna,a samostatná drevená časť sa dá využiť niekde inde,alebo prerobiť podľa vlastného uváženia. Rozmer: výška 90 cm, šírka 40cm, hĺbka 30 cm. Perfektnom stave, nepoškodené. Robil stolár so zlatými ručičkami.