inzercia, predaj, predám, bazár

Probiker PRX-Z pánska kožená moto kombinéza XL/M 54 50

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

Veľkosť bundy je 54 alebo XL, nohavíc 50 alebo M. Reálne skôr veľkosť L.
Ideálne na výšku asi 174-184cm, váhu asi 75-85kg+- nejaké kilo hore dole.
Kombinéza je športového strihu.

Rozmery merané zvonku:
Rameno-rameno: 51cm
Hrudník: 56cm
Rukáv z vnútra: 48cm
Rukáv zvonka: 64cm
Celková dĺžka bundy: 66cm
Nohavice:
obvod pásu: cca 82-92cm (je elastický)
vnútorná dĺžka nôh: 72cm
celková dĺžka nohavíc: 95cm

Dá sa vyskúšať v Senci.
Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€.
Kontakt aj cez viber, whatsapp.

Popis:
Dvojdielna pánska kožená kombinéza Probiker PRX-Z.
Farebné prevedenie je decentná čierna koža, čierne strečové časti, reflexné prvky.
Bunda a nohavice sa dajú zopnúť okruhovým zipsom alebo krátkym 20cm zipsom do kombinézy.
Prevedenie je masívna koža, vnútorná výstelka je polyesterová sieťka.
Kombinéza má pevné CE protektory - ramená, lakte, kolená.
Vložený je aj pevný chránič chrbtice.
Bunda má 2 vnútorné a 2 vonkajšie vrecká.
Reflexné prvky, streč v zónach pohybu.
Ideálna kombinéza na šport aj naked, café racer, nohavice do čižiem.
Bunda je stredne dlhá, dá sa nosiť aj samostatne alebo s riflami.
Kombinéza je v bezchybnom stave.
Probiker PRX-Z pánska kožená moto kombinéza XL/M 54 50
Podobné inzeráty
Probiker PRX Black pánska kožená moto kombinéza 50 M
Veľkosť bundy aj nohavíc je 50 alebo M. Hodí sa na výšku asi 175-183cm, váhu asi 70-76kg+- nejaké kilo hore dole. Kombinéza je športového strihu - krátka bunda, vyššie gate. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 48cm Hrudník: 53cm Rukáv z vnútra: 41cm Rukáv zvonka: 59cm Celková dĺžka bundy: 59cm Nohavice: obvod pásu: cca 80-88cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 73cm celková dĺžka nohavíc: 100cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Dvojdielna pánska športová kožená kombinéza Probiker PRX. Farebné prevedenie je čierna koža koža s minimom textilnými časťami v strečových zónach. Bunda a nohavice sa dajú zopnúť okruhovým zipsom do kombinézy. Prevedenie je masívna koža, vnútorná výstelka je polyesterová sieťka. Pevné protektory - ramená, lakte, kolená. Vložený je aj masívny, pevný chránič chrbtice Sas-tec. Vonkajšie plastové chrániče na ramenách. Suché zipsy na nalepenie slajdrov. Kombinéza je športového strihu, má 2 vnútorné vrecká. Reflexné prvky, streč v zónach pohybu. Ideálna kombinéza na šport aj naked, nohavice do čižiem. Kombinéza je vo výbornom stave, málo nosená.
Probiker PRX-4 dvojdielna kožená kombinéza pánska 50 M
Veľkosť bundy aj nohavíc je 50 alebo M, na výšku asi 174-182cm, váhu asi 71-77kg+- nejaké kilo hore dole. Kombinéza je športového strihu. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 48cm Hrudník: 54cm Rukáv z vnútra: 41cm Rukáv zvonka: 60cm Celková dĺžka bundy: 59cm Nohavice: obvod pásu: cca 80-88cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 74cm celková dĺžka nohavíc: 102cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Dvojdielna pánska športová kožená kombinéza Probiker PRX-4 Racing. Farebné prevedenie je čierna a biela koža koža s textilnými časťami, strečové časti z kože. Bunda a nohavice sa dajú zopnúť okruhovým zipsom do kombinézy. Prevedenie je masívna koža, vnútorná výstelka je polyesterová sieťka. Pevné protektory - ramená, lakte, kolená. Mäkké polstrovanie na chrbte. Suché zipsy na nalepenie slajdrov. Kombinéza je športového strihu, má 2 vnútorné vrecká. Reflexné prvky, streč v zónach pohybu. Ideálna kombinéza na šport aj naked, nohavice do čižiem. Kombinéza je ako nová, vo výbornom stave.
Probiker PRX-4 kožená kombinéza pánska dvojdielna 50 M
Veľkosť bundy aj nohavíc je 50 alebo M, na výšku asi 174-182cm, váhu asi 71-77kg+- nejaké kilo hore dole. Kombinéza je športového strihu. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 48cm Hrudník: 54cm Rukáv z vnútra: 41cm Rukáv zvonka: 60cm Celková dĺžka bundy: 59cm Nohavice: obvod pásu: cca 80-88cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 74cm celková dĺžka nohavíc: 102cm Motooblečenie sa dá vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp, predávam aj iné oblečenie na motorku. Popis: Dvojdielna pánska športová kožená kombinéza Probiker PRX-4 Racing. Farebné prevedenie je čierna a biela koža koža s textilnými časťami, strečové časti z kože. Bunda a nohavice sa dajú zopnúť okruhovým zipsom do kombinézy. Prevedenie je masívna koža, vnútorná výstelka je polyesterová sieťka. Pevné protektory - ramená, lakte, kolená. Mäkké polstrovanie na chrbte. Suché zipsy na nalepenie slajdrov. Kombinéza je športového strihu, má 2 vnútorné vrecká. Reflexné prvky, streč v zónach pohybu. Ideálna kombinéza na šport aj naked, nohavice do čižiem. Kombinéza je vo veľmi zachovalom stave, drobné známky nosenia.
Probiker PRX-10 kožená moto kombinéza dámska M 40
Veľkosť bundy aj nohavíc je 40 alebo M, na výšku asi 162 - 173cm, váhu asi 57-64kg+-. Kombinéza je športového strihu. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 44cm Hrudník: 49cm Rukáv z vnútra: 46cm Rukáv zvonka: 62cm Celková dĺžka bundy: 58cm Nohavice: obvod pásu: cca 80-92cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 71cm celková dĺžka nohavíc: 95cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Dvojdielna dámska športová kožená moto kombinéza Probiker PRX 10. Farebná kombinácia čierna a biela koža, textilné strečové zóny. Bunda a nohavice sa dajú zopnúť okruhovým zipsom do kombinézy. Prevedenie je masívna ale jemná koža, vnútorná výstelka je polyesterová sieťka. Kombinéza má pevné protektory - ramená, lakte, kolená. Vložený je aj masívny, pevný chránič chrbtice. Suché zipsy na nalepenie slajdrov, prekryté vrstvou kože. Bunda má 2 vnútorné vrecká. Reflexné prvky, streč v zónach pohybu, dvojitá koža v zónach úrazu. Ideálna kombinéza na šport aj turistiku, nohavice do čižiem. Krásny dámsky stih, pekne formuje postavu. Kombinéza je v perfektnom stave, bezchybná.
Probiker PRX-11 kožená moto kombinéza dvojdielna 56 2XL
Veľkosť bundy aj nohavíc je 56 alebo XXL. Na výšku asi 178-185cm, váhu asi 88-96kg+-. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 52cm Hrudník: 58cm Rukáv z vnútra: 49cm Rukáv zvonka: 68cm Celková dĺžka bundy: 66cm Nohavice: obvod pásu: cca 88-104cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 80cm celková dĺžka nohavíc: 104cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Dvojdielna pánska športová kožená kombinéza Probiker PRX 11. Farebné prevedenie je čierna a biela koža s textilnými časťami v strečových zónach. Bunda a nohavice sa dajú zopnúť okruhovým zipsom do kombinézy. Prevedenie je masívna koža, vnútorná výstelka je polyesterová sieťka. Pevné CE protektory - ramená, lakte, kolená. Vložený je aj masívny chránič chrbtice. Suché zipsy na nalepenie slajdrov. Kombi je športového strihu, má 2 vnútorné vrecká, vrecko na mobil. Reflexné prvky, streč v zónach pohybu. Ideálna kombinéza na šport aj naked, nohavice do čižiem. Kombinéza je málo nosená, je vo výbornom stave. Nápisy na kolenách sú mierne ošúchané, nášivky Probiker z bundy boli odpárané.
Probiker PRX-4 pánska kožená moto kombinéza 52 L
Veľkosť bundy aj nohavíc je 52 alebo L. Ideálne na výšku asi 175-185cm, váhu asi 76-83kg+- nejaké kilo hore dole. Kombinéza je športového strihu. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 49cm Hrudník: 55cm Rukáv z vnútra: 48cm Rukáv zvonka: 62cm Celková dĺžka bundy: 61cm Nohavice: obvod pásu: cca 84-92cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 74cm celková dĺžka nohavíc: 101cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Dvojdielna pánska športová kožená kombinéza Probiker PRX-4 Racing. Farebné prevedenie je čierna a biela koža koža s textilnými časťami, strečové časti z kože. Bunda a nohavice sa dajú zopnúť okruhovým zipsom do kombinézy. Prevedenie je masívna koža, vnútorná výstelka je polyesterová sieťka. Pevné protektory - ramená, lakte, kolená. Mäkká výplň na chrbte. Suché zipsy na nalepenie slajdrov. Kombi je športového strihu, má 2 vnútorné vrecká, vrecko na mobil. Reflexné prvky, streč v zónach pohybu. Ideálna kombinéza na šport aj naked, nohavice do čižiem. Kombinéza je ako nová, bez akýchkoľvek známok nosenia.