inzercia, predaj, predám, bazár

Prodám knihu Opatrovanie ťažko chorých a umierajúcich

Kategória: Ostatné

Opatrovanie ťažko chorých a umierajúcich
Autor: Kay Blumenthal - Barby
Vydáno 1989, Osveta (Martin)
Orig. název
Betreuung Sterbender, 1984
Počet stran 240
Jazyk vydání slovenský
Překlad František Kalina, Karol Gecík, Vladimír Pleško, Zuzana Redlichová, Mária Ulbrichtová, Július Lenko
Edice Zdravie všetkým
Autor obálky Robert Brož
Vazba knihy měkká / brožovaná
Náklad 7 000 ks
Obsah-Toto dielko príde vhod všetkým, čo sa venujú starostlivosti o ťažko chorého člověka - zdravotníkom, príbuzným, známym.
Kniha je nová všechny listy jsou jěště u sebe
Cena 4,-eu + poštovné
Brno
email ivodedek@
Prodám knihu Opatrovanie ťažko chorých a umierajúcich
Podobné inzeráty
Opatrovanie seniorov,ŤZP
Dobrý deň, volám sa Mária, mam 52 rokov veľmi rada postaram sa o vašich blizkých. Aktívne pracujem ako opatrovateľka už vyše osem rokov, veľmi ma to baví a mám radosť ak môžem ľuďom pomôcť.Som zodpovedná a seriózna osoba,veselej povahy, mám rada čistotu a poriadok, nefajčím, nepijem ale rada pečiem a varím. Poskytujem seniorom alebo osobám s zdravotným postihnutím svoju spoločnosť, dozor, prechádzky, doprovod a podobne.Pomôžem pri chode domácnosti ako napríklad varenie a udržiavanie čistoty.Ponukam 24-hodinové opatrovanie,pravidelné celodenné opatrovanie,pravidelné opatrovanie - dopoludnia/popoludní.Teším sa na spolupracu.Ďakujem!
Opatrovanie seniorov, osobna asistentka
Dobrý deň, volám sa Mária, mam 53 rokov veľmi rada postaram sa o vašich blizkých. Aktívne pracujem ako osobna asistentka už vyše 7 rokov, veľmi ma to baví a mám radosť ak môžem ľuďom pomôcť.Som zodpovedná a seriózna osoba,veselej povahy, mám rada čistotu a poriadok, nefajčím, nepijem ale rada pečiem a varím. Poskytujem seniorom alebo osobám s zdravotným postihnutím svoju spoločnosť, dozor, prechádzky, doprovod a podobne.Pomôžem pri chode domácnosti ako napríklad varenie a udržiavanie čistoty.Ponukam na turnysy 24-hodinové opatrovanie od 60 EUR, pravidelné celodenné opatrovanie,pravidelné opatrovanie - dopoludnia/popoludní od 7/hod.Teším sa na spolupracu.Ďakujem!Kontakt
opatrovanie
Ponúkam opatrovanie/ asistenciu .Niesom zdravotná sestra čiže tieto úkony nevykonávam..ide skôr o bežne opatrovanie ak rodinný príslušník nestíha/nemôže.(Podanie liekov, stravy, hygiena, spoločnosť, dozor,prechádky.) Podmienka: dobré parkovanie.,platba hned po odpracovanom dni,...aj dlhodoba spolupráca.Ideálny čas: 8:00-8:30 do poobedia.dá sa to meniť podla požiadaviek....konkretné info kludne zavolajte 100% spokojnosť..a serioznosť (ideálna lokalita košice-západ..ale nie je podmienkou:)
pomôcky pre chorých.
pomôcky pre chorých: -glukomer + pásiky-10€ -načúvací pristroj do ucha +3 balenia bateriek-30€ -lekárska vazelina 110g-4€ -truban- sieťka na hrud-120cm-10€ -lekárska paska-2,5cm x 9,1m-8ks-13€ -sudocrem, betadine krém, taninova masť-na zapáli, pena na umývanie, olejček, dezinfekcia úst -surgispon- tempom na zastavenie veľkého krvácania-80mm x 50mm x10mm-10ks-4€ ks-mam 30ks -dezinfekcia na rany -molnlycke-1L a betadine 0,5L dávkovač liekov-4€, naplašte od bolesti-25,50,tabletka pod jazyk -papuče na dekubity -veľkosť 2-15€-1ks -obvaz klasicky-12cm x 10m-10ks v baleni-3€ -obvaz elasticky-10cm, alebo 12cm x 5m-1€ -obvaz polo elastický 12cm x 4m -obvaz štvorce 10cm x 10cm x 100ks-1 balenie,3€ -krytie na rany-silflex-20cm x 30cm-10ks v baleni -krytie na rany-mepitel-10cm x 18cm-10ks v baleni-10€ -krytie na absorbovanie tekutiny-hnisu z rany-mextra 15cm x 20cm -krytie na absorbovanie tekutiny-hnisu z rany s aktívnym uhlím- vliwaktiv 10cm x 20cm -mastný tyl na rany -grassolind-10cm x 10cm -diabetologické nutridrinky diben-24ks-20€ - pozri aj moje ďalšie inzeráty-kliknite na meno Marián.
Zariadenie na komunikáciu očami. Pre vážne chorých ľudí.
Predám prístroj pre komunikáciu očami. Pre vážne chorých ľudí. Eye tribe, program, počítač lenovo, držák.
Predám Obrad pomazania chorých 1976 4ks
Predám Obrad pomazania chorých a pastoračná starosť o nich, SSV 1976. Cena 8€/ks. Píšte prosím mail, číslo je vymyslené.