inzercia, predaj, predám, bazár

Prodám Tandemovy vlek-POUZE KOMPLETNÍ DOKLADY

Kategória: Poľnohospodárska technika

Prodám pouze kompletní doklady Přívěs nákladni tandemovy Panav-senice na hané-skřínovy ložná plocha 7.2m celková hmotnost 12t pneu 17.5 tažné oko 50.Doklady jsou v depozitu nebylo foceno na stk.Vhodné pro jakoukoliv přestavbu.Vlek,maringotka atd
Cena 25000kč
Prodám Tandemovy vlek-POUZE KOMPLETNÍ DOKLADY
Podobné inzeráty
Predám Zetor
Predám zetor 6711 , kabriolet , plne funkčný, elektrika smerovky ,prevodovka bez problemov vsetko fici radi, uzávierka funguje, kupoval som ho od staršieho dedka. Predné pneumatiky nové zadné su neni bohvie co ale ja ho mam 9 rokov a nebol problem. U mna obrábal raz ročne 50 arov , orba , vyspravenie pôdy + mulcovanie a dovoz dreva. Treba nejake kozmetické úpravy ale inak bezproblémový zetor + este dalsi motor k nemu na náhradné diely hlavy, vstrekovacie čerpadlo trisky… ale nikdy nebol nahodeny som kúpil do rezervy ale uplne zbitocne. Traktor nem tp ŠPZ da sa prihlásiť na F kove tabule. Dôvod predaja kúpa veľkého novšieho s ŠPZ. Predáva sa aj vlek,buď spolu alebo samostatne , ideálne by bolo spolu nakolko je elektrika kompatibilná s traktorom. Vlek je 2 v jednom- vyklapac a klajnicak,sam som ho postavil , odvezie od 6 do 7m vzavislosti od dĺžky napileneho dreva. Cena by bola ideál spolu 6000€ alebo traktor 4000€ a vlek 2000€ alebo nejaka dohoda. Vlek inzerujem aj samostatne pozri moje inzeráty . Traktor aj vlek bezproblemov zarobia na seba , preto kupujem uz novšie a vacsie. Tel.
Dám vlek Paj 1 za podvozek,vlek
Dám vlek paj1 v dobrém stavu, výdřeva dobrá, pneu dobré, nutno dodat hadice na vzduch a je kompletní, dám za podvozek z lišty kombajnu, podvozek z rozmetadla, z horalu, nebo vlek 3,5t, doprava na vás.
Tandemovy prives
Panav tandemový príves-vlek má kotúčové brzdy + ŠPZ. Poprípade vymením za BDF príves.
doklady na vlek
koupím doklady na vlek za traktor 3.5 t polské výroby pneu 8.25x20 pouze sms nebo email
Traktor DF 304 s TP, SPZ-stav nového stroje pouze 18 MTh
SOUKROMÝ PRODEJ- ŽADNÉ DPH-STAV NOVÉHO STROJE - POUZE 18 MTh. Prodám tento traktor Dong Feng DF-304 G1, s TP a SPZ ve stavu NOVÉHO STROJE- pouze 18 motohodin. Má výkon 22,1 KW tj. 30 Hp (koní)a je samozřejmě ještě bez AD Blue. Má vypínatelný 4x4, 8 rychlostí dopředu a 2 rychlostí dozadu ( tj. 4+1 x2 - želva-zajíc). Dále pak 2 rychlosti vývodového hřídele 540/1000 ot. Zdvihový objem je 1.813 cm/3, naftový tříválec vodou chlazený. Tříbodový závěs, posuvný závěs na vlek, 4x hydraulické vývody na sklápění vleku-hydraulický třetí bod apod. Řídit lze s řidičským průkazem skupiny "B". Je samozřejmě schválený pro provoz na pozemních komunikacích. Přední pneu 6-12, zadní pneu 9,5 x 24. Provozní hmotnost je 1.540 kg. Může táhnout bržděný přívěs 4.500 kg. Nejsem plátcem DPH, takže cena je samozřejmě konečná. STK do 10/2025. Hledaná slova traktor, malotraktor, kubota, iseki, yanmar, čelní nakladač. Bydlím na Moravě 15 km od Hranic na Moravě u dálnice Ostrava-Olomouc.
Predám autovlek BSS 17.13
Predám autovlek BSS 17.13 v pôvodnom stave po kompletnej oprave,pretipovaný na traktorový pri čom je STK na 4 roky -komplet nová elektroinštalácia -komplet nová vzducharina -na komplet spravené brzdy -nanitované nové obloženia+presústružené bubny -nové ložiská a gufera v nábojoch -hydraulické piesty po repase+všetky nové hadice na novo spravené -vlek na komplet opieskovaný+nastriekaný základnou a vrchnou kvalitnou farbou -všetky nové plášte bezdušove 100% o rozmere 385/65 R22,5 -STK do 12/2025 -perá nepopraskané,neunavené -karháky spravené na novo aj pantografi pasujú ako majú -vlek som si robil pre seba preto viem čo predávam a stačí ho len zapnúť a robiť -neni to žiadny hnilý vlek,viac info po tel.