inzercia, predaj, predám, bazár

Profesionalna pocitacka bankoviek GLORY GFS - 120S

Kategória: Ostatné drobné

Predáme profesionálne počítačky bankoviek.

Schválene NBS - Narodnou Bankou Slovenka na použitie v bankovom sektore.

6 menová varianta s overovaním pravosti.
EUR + CZK + USD + GBP + CHF + PLN

Využívané v bankových systémoch a zmenárňach.
Najnovší update - vyradzuje aj ZNEPLATNENĚ ČESKÉ BANKOVKY !!!

Už Vás nemusí trápiť pravosť bankoviek, keď príde klient s balíkom peňazí v ruke. Čtečka spočíta MIX bankovek a overí pravosť v jednom kroku za pár sekúnd!!!

Vhodné pro autoservisy, autobazár, zmenáreň, potraviny, obchody.

Plne automatické počítanie!
V jednom kroku:
- overí pravosť
- vyradí poškodené
- spočítava kusy jednotlivých nominálov
- spočítava celkovú hodnotu

Počítačky sú s pravidelným servisom vo funkčnom stave a je nahraná posledná aktualizácia. So zárukou 6 mesiacov na použitý tovar.

Kapacita stohovača: 200 ks
Kapacita podávača: 300 ks
Kapacita vyraďovacej priehradky: 20 ks
Počítacia rýchlosť: 650 ks/min

Hmotnosť: 13 kg!!!
Pôvodná cena cez 3.000,- Eur

Cena vrátane DPH. 699,- Eur

Pri nákupe na IČO možnosť odpočtu!
Cena - 582,50 Eur bez DPH

Objednávky len e-mailom, alebo cez kontaktný formulár! - číslo je vymyslené.
Skladom posledných 20 kusov.
Profesionalna pocitacka bankoviek GLORY GFS - 120S
Podobné inzeráty
Počítačka bankoviek
Ponúkame na predaj počítačku bankoviek SAFESCAN 2210. Rýchlo a spoľahlivo spočíta bankovky akejkoľvek svetovej meny.Počítačka bankoviek SAFESCAN je preto ideálnym prístrojom vhodným do gastro prevádzok, hotelov, reštaurácií, kaviarní a barov, no taktiež do zmenární. Prednosti počítačky bankoviek: Jednoduché intuitívne ovládanie • Funkcia Auto start/ stop • Prepočíta všetky svetové meny • Princíp sčítania jednotlivých kusov bankoviek • Počítanie straveniek • UV detekcia na odhalenie falzifikátov možnosť predaja aj na faktúru 210€ bez DPH.
Automatický overovač bankoviek CashControl CCE-100
Predám automatický digitálny overovač bankoviek "CashControl CCE-100". Inzerát je aktuálny do zmazania. Obsah balenia: Overovač bankoviek Originál krabica #Search tags Overovač pravosti bankoviek Overovačka bankoviek
Počítačka a Tester pravosti bankoviek
Predám plne funkčnú počítačku a kontrolórku euro bankoviek s nahratým najnovším softwearom + adaptér. Funguje aj bez pripojenia k sieti, má zabudovanú batériu. Podrobný popis:
✔️tester bankoviek
Predam 100% funkcny Cash Tester CT 330 Plus automaticky multifunkcny tester bankoviek Overenie pravosti bankoviek, velky display Automatický tester na overovanie EUR , overuje IR, magneticky pigment, magneticky kód a 2D rozmer, Rozpoznáva vloženú nominálnu hodnotu, počíta a zobrazuje počet overených bankoviek, spočítava celkový súčet , bankovky možno vkladať ľubovoľne pozdĺžne. Rýchlosť overovania:
Testovacka bankoviek CashConcepts CCE 112 DUO
Predam uplne novu, ani raz pouzitu testovacku bankoviek v original baleni. Chceli by ste pridať inú detekovateľnú menu alebo potrebujete aktualizovať softvér? Bez problémov, pretože CCE- 112 je možné prostredníctvom micro SD karty. CCE -112 ponúka úplne jednoduchú obsluhu, so špičkovým vybavením, s veľkým LCD displejom, ktorý zjednodušuje používanie v priebehu testovania a vyhodnocovania. Ďalší dôležitý bonus je jeho malý rozmer, čo mu vytvára tiež príťažlivý vzhľad pre používanie a zaberá miesto iba ako malý pokladničný terminál. Zoznam funkcií: " kontrola novej 5 € 10 € bankovky " 100% zisťovanie chybovosti falošných bankoviek v skúškach ECB " Jednoduché používanie. " Prednastavená detekcia: Euro mena " detekcia chybovosti pre inú menu - môže byť realizovateľné aktualizáciou SW mailom a môže byť ľahko inštalované zákazníkom za niekoľko minút. " Euro bankovky sú skúšané celkom štyrmi spôsobmi, aby boli rozlíšiteľné s inými menami. " CCE -112 automaticky prepína medzi dvomi menami, nie je nutné rozhodnúť sa pre správnu manuálne. " Prepínatelné zobrazenie módu pre jednotlivú alebo celkovú hodnotu . " Displej prázdny automaticky po 20 sekundách. alebo pri stlačení tlačidla. " Bankovky sú vypudzované na prednú časť alebo zadnú časť od prístroja. " Rýchlosť detekcie: Menej než 0.5 sekundy na bankovku " Akustické upozornenie, ak bola detekovaná podozrivá bankovka " Zmena mien alebo aktualizácia software možná cez mikro SD kartu. " Napájanie cez sieťový kábel. " Obsahuje príslušenstvo: 12V Euro napájač Technická špecifikácia: Software: Euro (100% skúška výsledok) 2 dispeje: hodnoty a číselné poznámky k testom Optické a akustický upozornenie Manažment chýb Rozmer: 150 D x 80 V x 145 Š mm Hmotnosť: 720 g Sieťový zdroj: DC 12V/1A, AC 100 – 240V/50-60Hz CE/FC/RoHS Bežná spotreba: 10W Pracovná teplota: 0 – 45°C Certifikáty: CE + RoHS
Lacno predám Elektronický detektor bankoviek 112 NEO
Lacno predám Elektronický detektor bankoviek 112 NEO plne funkčné s adaptérom,chýba batéria