inzercia, predaj, predám, bazár

Profesionálna tlačiareň Canon ipf700

Kategória: Ostatné - biela

Predám profesionalnu tlačiareň Canon ipf700 ,bola v sklade firmy nepoužívaná
Cena 700e
ideálna pre profesionálne tlačenie reklamných plagátov pre firmy
Možnost dopravy v rámci Bratislavy
Profesionálna tlačiareň Canon ipf700
Podobné inzeráty
laserova multifunkčná tlačiaren XEROX C235
Profesionálna kvalitná tlačiareň, zakúpená minulý rok na podnikanie ktoré nevyšlo, teda málo využívaná… posuniem kým je top na trhu ako by mi mala doma zavadzať a strácať na hodnote. Potrebné dokúpiť čierny a purpurový toner… žlty a modrý je plný. Farebná multifuncia Xerox C235, ktorá vám umožní tlačiť, kopírovať, skenovať aj faxovať, vyniká vďaka laserovej technológii po stránke spoľahlivosti aj efektivity tlače s dôrazom na minimalizáciu nákladov. Je perfektnou voľbou pre menšie až stredne veľké podniky a obsluhu výrazne uľahčí integrovaná Wi-Fi na bezdrôtovú tlač z mobilných zariadení, notebookov i stolných PC a pod. Jej mesačné zaťaženie pritom môžete činiť až 30 000 výtlačkov a prácu uľahčia aj automatickou obojstrannou tlačou alebo veľkým zásobníkom na papier, ktorý pojme až 250 listov. Kladie ale dôraz aj na zabezpečenie s kompletnou súpravou bezpečnostných funkcií a pri každodennej interakcii oceníte jej ľahké ovládanie. Jednoduché je navyše v jej podaní i sprevádzkovanie, ku ktorému rozhodne nepotrebujete IT expertov, ale zásluhou nástrojov Xerox Smart Start Installer všetko zvládnete sami a bez nervov. Farebná laserová multifunkčná tlačiareň ponúka rozlíšenie tlače až 600 DPI, rýchlosť tlače až 24 strán za minútu. Funkcia skenovania v rozlíšení až 600 × 600 DPI a kopírovanie. Automatická obojstranná tlač. Podávač dokumetntov. Zásobník papiera na 250 listov. Možnosť odosielať faxy.
Predám farebnú tlačiareň HP
Predám tlačiareň značky HP Deskjet Ink Advantage 3525 tlačiareň je plne funkčná, akurát treba dokúpiť, resp. doplniť farebné náplne. predaj z dôvodu prechodu na novú tlačiareň. predávané spolu s príslušenstvom na foto. cena 25€ podmienka, osobný odber. v prípade urýchleného osobného odberu (do 24 hodín) cena 15€ kontakt mailom alebo telefonicky (call, sms, whatsapp)
Tlačiareň
Predám plnefunkčnú tlačiareň HP DeskJet 2720e. Tlačiareň obsahuje kopírku. Tlačí farebne aj čiernobielo - pripojenie na wifi. Tlačiareň je bielej farby a je ešte v záruke, používaná minimálne.
Tlačiareň Canon - imageRUNNER 1470i
Predám tlačiareň - čiernobiela s príslušenstvom Kopírovanie / skenovanie. Dobrý stav Canon - imageRUNNER 1470i
Tlačiareň Canon iR 2016
Predáme nefunkčnú tlačiareň Canon iR 2016 (error 0007) s jedným zásobníkom - len s odvozom
Canon Image Runner 2520 + podstavec
Dobrý deň , ponúkam na predaj multifunkčný kopírovací stroj značky Canon Image Runner 2520 - kopírka/farebný skener/sieťová tlačiareň + podstavec na kolieskách. Tlačiareň je vo veľmi dobrom stave (ako nová) nízky stav počítadla. V prípade záujmu možnosť doviesť v rámci Bratislavy zadarmo + zaškolenie obsluhy kopírky. Cena 495€ + pri rýchlom jednaní dohoda