inzercia, predaj, predám, bazár

profesionálny nástenný odvlhčovač vlhkosti El-BJORN A60BT

Kategória: Ostatné

Dobrý deň, mám na predaj pohlcovač vlhkosti od profesionálnej a známej firmy El-BJORN A60BT!!! vyrobené vo Švédsku a odtiaľ aj prevezené, zariadenie je v perfektnom stave, pripravené na prácu a 100% účinné Profesionálny odvlhčovač spoľahlivý v nových domoch po omietkach, maliarskych prácach ideálny aj po zatopení domov, alebo sa chcete zbaviť Je ideálny na požičovne, pretože je to zariadenie bez elektroniky, jednoduché, efektívne a rozmerovo malé, takže ho môžete bez problémov prenášať v autách v stoji, ako sa to patrí TECHNICKÉ ÚDAJE: Výkon 640 W, prietok vzduchu 500 m3/h, prevádzková teplota +8 / +35 stupňov, účinnosť pri +26 stupňoch a 70% vlhkosti - 16 litrov za deň, hmotnosť 33,5 kg
profesionálny nástenný odvlhčovač vlhkosti El-BJORN A60BT
Podobné inzeráty
Dehumidifier/LED/odvlhčovač/čistič vzduchu
Malý odvlhčovač so 7 farbami LED svetla, prenosné tiché pre domáce pivnice, kúpeľňu, spálňu, príves, obytný automobil Prenosný odvlhčovač s kapacitou (750ml) dokáže odstrániť až 10 uncí (300 ml) vody za deň vo vlhkom prostredí 86°F a 80% RH. Môže dosiahnuť 360 ° prúdenie vzduchu pre odstránenie vlhkosti a uvoľnenie čerstvého vzduchu, vytvoriť zdravé a pohodlné prostredie. Ultra tichá technológia a ovládanie jedným tlačidlom- Tento elektrický odvlhčovač využíva technológiu Ultra-Quiet Peltier, vďaka ktorej je odvlhčovač pri práci tichý. Hladina hluku je nižšia ako 39 dB bez toho, aby rušila vaše štúdium, spánok alebo prácu, ideálna pre malé miesta. Ovládanie jedným tlačidlom je veľmi jednoduché. 7 farieb LED svetlo a automatické vypnutie - Mini odvlhčovač je navrhnutý so 7 farbami LED svetla pre romantickú atmosféru. Môžete nechať farbu meniť alebo uzamknúť svoju obľúbenú farbu. LED kontrolky sa automaticky vypnú, keď je nádrž na vodu plná, aby nedošlo k pretečeniu, a červená kontrolka bude blikať ako varovanie. kompaktný a prenosný design - Odvlhčovač pre domácnosť má hmotnosť menej ako 3 lb a malé rozmery (5,7*5,7*10,05 palca). Môžete ho ľahko premiestniť do každého rohu vo vašom dome bez toho, aby zaberal miesto.
Odvlhcovac EL-BJÖRN
Predam kvalitny svedsky odvlhčovač EL-BJORN A 125BT Maximalne v zachovalom stave, nepouzivany na stavebne ucely, ale len vyhradne na susenie reziva a potravin. Velmi malo pouzivana. Masina stala asi 4 roky a je ju potrebne naplnit plnivom R407C. 850 m3/h, 220V 125BT je efektívnym riešením problémov s vlhkosťou •Kondenzačné odvlhčovanie je energeticky efektívny spôsob odvlhčovania, pretože väčšina energie sa vracia ako teplo •Konštrukcia je osvedčená a veľmi spoľahlivá •Jednoduchá údržba •Rozmrazovanie horúcim plynom pre vysokú kapacitu odvlhčovania aj pri nižších teplotných rozsahoch • Prírubový výparník •Voda je odvádzaná hadicou cez prípojku Parametre: Číslo výrobku 5632231 ochranná známka EL-BJÖRN Typ A125BT Dĺžka (mm) 500 Šírka (mm) 600 výška (mm) 960 Hmotnosť (kg) 49 Maximálny prietok m³/h 850 Hadicové pripojenie atď 12 Maximálna kapacita odvlhčovania L/deň 28.6 Palivo Elektrické Menovité napätie V 230 Menovitý výkon W 1560 Elektrické pripojenie A 10 Kolesový podvozok Áno Hladina hluku dbA 59
Odvlhčovač - profesionálny
Profesionálny Odvlhčovač. Odvlhčovač vzduchu, určený na vysúšanie obytných priestorov aj komerčných objektov s podlahovou plochou do 120 m2. Vysušovanie stavieb pri rekonštrukčných alebo dokončovacích prácach.Odstránenie vlhkosti v novostavbách.Likvidácia následkov vodovodných havárií.Ochrana budov pred vznikom (šírením) plesní atď 1den-8€ 1tyžden dohoda Kontaktujte ma prosím sms e-mailom poprípade volajte.
Odvlhčovač / zberač vlhkosti
Odvlhčovač vzduchu Rohnson R-9916 Health a Clean z kategorie Odvlhčovače vzduchu. Výrobce: Rohnson. Kondenzačný odvlhčovač Rohnson sa postará o odstránenie nadmernej vzdušnej vlhkosti v interiéri, kondenzácie vody a nepríjemného zápachu. Prístroj je vybavený UV-C sterilizačnou lampou, takže okrem vysušovania vzduch v miestnosti aj dezinfikuje, prečistí a osvieži. Hlavné parametre výkon odvlhčovania: 16 l / 24 h vzduchový výkon: 195 m3/h veľkosť nádržky: 6,5 l spôsob odvlhčovania: kondenzačný 5-ročná záruka. Mám ho rok a doložím aj doklad o zakúpení. Záruka plátna 4roky. Viac nastaviteľných režimov. Foto je ilustračná. Bližšie info poskytnem. Poprosim iba sms.
Odvlhčovač vzduchu ❗
Profesionálny Odvlhčovač. Odvlhčovač vzduchu, určený na vysúšanie obytných priestorov aj komerčných objektov s podlahovou plochou do 120 m2. Vysušovanie stavieb pri rekonštrukčných alebo dokončovacích prácach.Odstránenie vlhkosti v novostavbách.Likvidácia následkov vodovodných havárií.Ochrana budov pred vznikom (šírením) plesní atď 1den-8€ 1tyžden 45€ poprípade dohoda. Kontaktujte ma prosím sms e-mailom poprípade volajte.
Odvlhčovač vzduchu
Odvlhčovač vzduchu ❗ Nový profesionálny Odvlhčovač ❗ Vysušovanie stavieb pri rekonštrukčných alebo dokončovacích prácach.Odstránenie vlhkosti v novostavbách.Likvidácia následkov vodovodných havárií.Ochrana budov pred vznikom (šírením) plesní atď 1den 8€ 1 týždeň 45€ Poprípade dohoda. Super vec na vlhké priestory.